DKK500 BONUS
Bet hos Danske Spil
Odds her
Oddset er kendt af langt de fleste danskere. Besøg Danske Spil og find Den Lange og spil oddset. Spil her!
VELKOMST BONUS:
DKK500
VURDERING:

Anmeldelse af Danske Spil

Danske Spil er Danmarks ældste – og klart største spiludbyder – som siden 1949 har udbudt spil til danskerne.

Et af de mest populære spilprodukter Danske Spil udbyder er Oddset, hvor du kan spille på udfaldet af en lang række sportsvæddemål hver eneste dag.

Udover Oddset kan du også spille Lotto, Quick-skrab, poker, bingo, casino, hestespil og meget, meget mere hos Danske Spil, hvilket gør dem til den udbyder i Danmark med den bredeste vifte af spilprodukter.

Læs mere om Danske Spil Oddset og live betting.

 

Spil hos Danmarks største spiludbyder!
Spil Oddset online hos Danske Spil…

 

Få 500 kroner i Danske Spil bonus

Som ny kunde hos DanskeSpil.dk får du helt op til 500 kroner velkomstbonus. Bonussen er en 100% op til 500 kroner bonus, hvilket vil sige at du skal indskyde 500 kroner for at modtage den fulde Danske Spil bonus.

Sådan får du bonussen:

  1. Opret konto hos Danske Spil
  2. Indbetal mindst 500 kr.
  3. Accepterer bonussen

Du har kun én mulighed for at aktivere bonussen, så overvej om du er klar til at modtage bonussen, når du opretter din nye konto.

Din bonus bliver først frigivet når du har klaret kravet for gennemspilning. Bonusbeløbet skal gennemspilles 6 gange til minimum odds 1.50. Det vil sige, at du skal spille for i alt 3.000 kroner for at modtage din bonus. Det er lige meget om du vinder eller taber på dine væddemål. Kravet er, at du skal omsætte for 3.000 kroner til minimum odds 1.50.

Når du har oprettet din konto og accepteret din Danske Spil bonus, har du 60 dage til at spille den fri. Det vil sige, at du skal have omsat for 3.000 kroner inden for 60 dage. Se evt. DanskeSpil.dk for flere regler og vilkår.

 

Danske Spil Oddset

Til og med november 2013 var Oddset hos Danske Spil begrænset af gamle systemer der kun tillod Danske Spil at udbyde 1998 spil om ugen. I november 2013 blev “Det Nye Oddset” lanceret, og det betyder i dag at der nu bliver tilbudt intet mindre end 99.999 online-væddemål om ugen.

Det betyder at Danske Spil nu er i samme liga som de store udenlandske bookmakere med et hav af forskellige spil på hver kamp. Er du en af dem der elsker at oddse hos i den lokale kiosk, kan du også her finde op til 99.999 væddemål.

Som konsekvens af “Det Nye Oddset” er det nu også muligt at se gratis livestream på DanskeSpil.dk. Alt det kræver for at se gratis livestream er en gratis konto. Udover livestream, så er der nu udvidet statistik, lige som selve det nye design har gjort det til en drøm at spille hos Danmarks største bookmaker.

Som en ekstra lille krølle på halen er også, at man ikke længere er tvunget til at spille for 10 kroner eller 50 kroner. Nu kan man spille for 22 kroner eller hvad med at spille for 1.012 kroner.

Danske Spil på mobilen

danske_spil_mobilenUanset om du vil spille Oddset, Live Betting, Lotto eller Quick på din smartphone, kan du spille det hos Danske Spil.

Du kan enten downloade Danske Spils app til iPhone og iPad, eller gå via din smartphones internetbrowser til Danske Spils hjemmeside, hvor du automatisk vil blive omdirigeret ind på den mobiloptimerede version af danskespil.dk.

Du finder app’en i App Store eller på Danske Spils hjemmeside.

Du kan dog ikke oprette en Danske Spil konto via mobilen – til dét formål skal du benytte en almindelig computer med internetadgang.

Så snart du har oprettet en konto fra din almindelige computer, kan du til enhver tid logge ind på Danske Spil fra din mobiltelefon eller tablet og spille når du har lyst.

 

Danske Spil Livebetting

Hos Danske Spil kan du naturligvis også spille live på kampe som allerede er i gang. Det kalder Danske Spil for “Live”, og her finder du hver eneste dag et stort udvalg af sportsbegivenheder, som du kan spille på – så snart de er startet.

På den måde går du ikke glip af muligheden for at spille på en kamp, blot fordi du ikke nåede det før den begyndte. Med Oddset Live kan du spille helt frem til slutfløjtet.

Livebetting er relativ nyt hos Danske Spil, men det betyder ikke at der ikke er et stort udvalg at spille på i løbet af kampene. På de fleste større kampe er der over 100 forskellige væddemål at vælge imellem når kampen først er gået i gang. Du kan altså være sikker på, at du får et stort udbud af væddemål. Spil på alt fra næste mål, næste kort eller hvad med at spille på hvem der får det næste hjørnespark?

I dag finder du livebetting på langt de fleste kampe.

Hvorfor Danske Spil
Dansk Licens
Skattefri gevinster
Live Betting
Den Lange
Oddset
Danske Spil har dansk spillelicens
Godkendt af Spillemyndigheden
Fakta om Danske Spil
Del af danske spil
240 ansatte
Stiftet 1949
4000 forhandlere
600.000 aktive kunder

Screenshots af Danske Spil
Oddset Lobby
Oddset Lobby
Danske Spil Den Lange
Danske Spil Den Lange
Oddset Spillekupon
Oddset Spillekupon
Danske Spil Live Betting
Danske Spil Live Betting