Så er vi nået til mellemrunden ved VM i kvindehåndbold. Det betyder også, at sværhedsgraden skrues op for det danske hold, når der venter kampe mod Ungarn, Tjekkiet og Tyskland. Nu får vi at se, om Danmark har det, som skal til for at slås om medaljerne. Her vinder du odds på Danmark ved VM i kvindehåndbold.

 

Spil på VM i kvindehåndbold hos bet365

 

Odds på VM i kvindehåndbold 2021

Indlæser odds…
Disse odds fra bet365 opdateres automatisk

 

Det er naturligvis muligt at oddse på vinderen af VM i kvindehåndbold. Er man fast seer af kvindernes slutrunder, så er det måske ikke overraskende, at det er Norge, som er forhåndsfavoritter til at løbe med guldet.

De skuffede ved sommerens OL, hvor de måtte nøjes med bronze. De er dog regerende europamestre efter deres triumf ved EM i Danmark for et år siden.

Som vi så ved OL og det seneste VM, hvor Norge blev nummer fire, så er de heldigvis for spændingens skyld langt fra uovervindelige. Efter Norge har vi hold som Frankrig og Holland, som også ventes at kæmpe med om medaljerne.

Det samme er også tilfældet for de danske kvinder. Ser man på de danske odds på VM i kvindehåndbold, så ser det faktisk ganske fornuftigt ud. Danmark hentede en flot fjerdeplads ved det føromtalte EM på hjemmebane og starte i en favorabel gruppe.

Blandt outsiderne finder vi nationer som Sverige, RHF (Rusland), Spanien, Ungarn og Tyskland, som også alle bliver spændende at følge ved VM i kvindehåndbold 2021.

 

Hele Danmarks hold

Der findes næppe nogle hold, der kan forene den danske nation som kvindelandsholdet i håndbold. Lige siden at landsholdet brød i gennem ved at vinde EM i 1994 har det samlet nationen. Både sportsfanatikere og ikke-sportsinteresserede følger håndboldlandsholdet, der hver vinter er det helt store samtaleemne.

I samtlige skoler, uddannelsesinstitutioner, arbejdspladser og hvor danskerne ellers mødes bliver spillerne, resultaterne og kampene dissekeret grundigt.

 

Her bliver VM i håndbold afviklet

Turneringen afholdes i år i Spanien. I alt skal der spilles i fire forskellige arenaer, der er spredt udover hele landet. De fire værtsbyer er:

  • Granollers
  • Llíria
  • Castelló
  • Torrevieja

 

Her spiller Danmark

Alle Danmarks gruppespilskampe spilles i Palau d’Esports de Granollers i Granollers. Danmark spillede sig med lethed videre fra det indledende gruppespil og befinder sig nu i mellemrundens Gruppe 3.

Her skrues sværhedsgraden op, når der venter opgør mod Ungarn, Tjekkiet og Tyskland. Det bliver med andre ord her, at vi får at se, om Danmark har det, som skal til for at hente medaljer.

 

VM for kvinder i TV

Man kan naturligvis se alle kampene fra VM direkte i dansk TV. Kampene bliver vist på DRs og TV2s kanaler. Dermed bliver enkelte af slutrundens kampe vist på for eksempel TV2 Sport, men alle Danmarks kampe bliver vist på enten DR1 eller TV2. Dermed får hele Danmark muligheden for at støtte de udsendte heltinder.

 

Odds på dansk VM-sejr her