Dannebrog

Det er endelig tid til VM i kvindehåndbold. Det betyder, at vi over de næste par uger bliver forkælet med daglig verdensklasse sport i TV, når de danske kvinder skal forsøge at vinde VM i håndbold 2017. I år bliver turneringen afholdt i vores naboland, Tyskland, og landsholdet kan derfor se frem til massiv støtte. Det danske landshold spås også gode chancer hos bookmakerne, og man kan derfor vinde gode penge, hvis Mulle, Burgaard og de andre danske stjerner gør rent bord. Hos Danske Spil får man odds 16 på, at Danmark vinder VM, imens der er odds 4,50 på, at Danmark vinder medaljer.

 

Spil på VM i kvindehåndbold hos Danske Spil

 

Læs de seneste oddsnyheder om VM i kvindehåndbold

 

 

Danmark har alle stjernerne med

Forventningerne er tårnhøje til det danske landshold. Holdet skuffede fælt ved VM på hjemmebane i 2015, hvor det blot blev til en sjetteplads, og denne plet skal nu vaskes væk. Siden dengang har landstræner Klavs Bruun Jørgensen arbejdet benhårdt med holdet, og der har været fremgang at spore. For eksempel blev Danmark nummer fire ved EM sidste vinter, og truppen ser efterhånden rigtig stærk ud.

Bruun Jørgensen har udtaget alle stjernerne, og det er især værd at bide mærke i, at playmakeren Kristina “Mulle” Kristiansen igen er med. Landstræneren har tidligere ikke været helt tilfreds med Nykøbing Falster HK-stjernen, men Mulle ser ud til at få en vigtig rolle under VM i Tyskland.

 

Danmarks trup

Sandra Toft, Althea Reinhardt, Rikke Iversen, Kathrine Heindahl, Sarah Iversen, Maria Fisker, Fie Woller, Stine Jørgensen, Line Haugsted, Kristina Kristiansen, Kristina Jørgensen, Lotte Grigel, Mette Tranborg, Line Jørgensen, Louise Burgaard, Trine Østergaard, Stine Bodholt, Simone Böhme

Simone Böhme er med som reserve for Trine Østergaard, der er tvivlsom med en skulderskade. Der er ydermere tvivl om Stine Bodholt, der har døjet med en knæskade på det seneste.

 

Odds på VM i kvindehåndbold 2017

Man kan selvfølgelig oddse på VM i kvindehåndbold hos Danske Spil. Bookmakeren, der er Danmarks ældste, har et kæmpe udvalg af spil på turneringen og tårnhøje odds. Dermed kan man gøre december til en indbringende måned, hvis man formår at udnytte sin håndboldviden korrekt.

Hos Danske Spil kan man for eksempel spille på, hvordan det går Danmark. Bookmakeren har sat odds på alle tænkelige, og et par utænkelige, scenarier. Her kan man for eksempel spille på, hvem der bliver dansk topscorer, hvor langt Danmark når, om vi vinder gruppen og på, hvor mange mål vi laver. Listen af spilmuligheder er nærmest uendelig, og dette er kun dem, der omhandler Danmark. Man kan også spille på, hvordan de går turneringens andre hold og selvfølgelig på samtlige kampe.

Odds på Danmark vm kvindehåndbold 2017

Udsnit af Danske Spils mange odds på VM i kvindehåndbold. Screenshot fra danskespil.dk

 

Sådan oddser du på Danmark

For at spille på VM i kvindehåndbold online, skal man naturligvis have en konto hos Danske Spil. Denne tager dog ikke mere end et minuts tid at oprette, og det er yderst nemt. Hvis man opretter sig i øjeblikket, har man krav på en flot velkomstbonus på op til 500 kroner. Danske Spil fordobler nemlig alle nye kunders første indskud med op til 500 kroner, hvorfor man altså kan starte med 1.000 kroner på sin spilkonto, hvis man indsætter 500 kroner. Mindre kan dog også gøre det, og det er selvfølgelig helt op til en selv, hvor meget man vil spille for. Alt man skal gøre for at få bonussen er simpelthen blot at oprette sig via linket forneden. Herefter bliver man taget til Danske Spils side, hvor man opretter sig og indbetaler penge.

Uanset hvad er man dog sikker på at få en god start hos Danske Spil med velkomstbonussen. Herefter kan man helt frit bestemme, hvad man vil spille på. I mellem de danske VM-kampe, kan man i øvrigt prøve kræfter med Danske Spils casino, hvor man kan slå tiden ihjel med spillemaskiner og andre underholdende spil.

Få svar på alle spørgsmål om Danske Spil i vores anmeldelse her.

 

Få 500 kroner i velkomstbonus her

 

Man kan naturligvis også spille på Danmarks kampe i det lokale supermarked. Her skal man dog fysisk ned og udfylde sin kupon og hente gevinsten, hvilket er besværligt. Derudover får man heller ingen velkomstbonus i supermarkedet, hvorfor man praktisk talt smider penge ud af vinduet.

 

Hele Danmarks hold

Der findes næppe nogle hold, der kan forene den danske nation som kvindelandsholdet i håndbold. Lige siden at landsholdet brød i gennem ved at vinde EM i 1994 har det samlet nationen. Både sportsfanatikere og ikke-sportsinteresserede følger håndboldlandsholdet, der hver vinter er det helt store samtaleemne.

I samtlige skoler, uddannelsesinstitutioner, arbejdspladser og hvor danskerne ellers mødes bliver spillerne, resultaterne og kampene dissekeret grundigt.

 

Her bliver VM i håndbold afviklet

værtsbyer vm håndbold 2017Turneringen afholdes i år i Tyskland. I alt skal der spilles i fem forskellige arenaer, der er spredt udover hele landet. De fem værtsbyer er:

  • Hamburg
  • Oldenburg
  • Magdeburg
  • Leipzig
  • Trier
  • Bietigheim-Bissingen

 

Her spiller Danmark

Alle Danmarks gruppespilskampe spilles i EWE Arena i Oldenburg. Som det ses på kortet, ligger Oldenburg i det nordvestlige Tyskland, hvilket er perfekt for de medrejsende danske fans. Der er således blot 400 kilometer i fugleflugtslinje fra København til Oldenburg, hvorfor støtten til landsholdet bør blive massiv.

 

VM for kvinder i TV

Man kan naturligvis se alle kampene fra VM direkte i dansk TV. Kampene bliver vist på DRs og TV2s kanaler. Dermed bliver enkelte af slutrundens kampe vist på for eksempel TV2 Sport, men alle Danmarks kampe bliver vist på enten DR1 eller TV2. Dermed får hele Danmark muligheden for at støtte de udsendte heltinder.

 

Odds på dansk VM-sejr her

 

Danske Spil logo