Spil på VM i ishockey og vind VIP-billetter til semifinalerne

VM i ishockey er netop startet i Danmark, og det er nu tid til at nyde ishockey i verdensklasse. Det kan man enten gøre i levende live i Herning eller København, men selvfølgelig også i fjernsynet. Med så mange muligheder for at se de store brag, skal man selvfølgelig også ud med nogle odds på VM i ishockey. Unibet er turneringens officielle bettingpartner, og bookmakeren forkæler derfor netop nu sine spillere med et fremragende VM tilbud, hvor man kan vinde VIP-billetter til turneringens semifinaler, der spilles den 19. maj i Royal Arena i København.

 

Vind VIP-billetterne her

 

Sådan vinder du

I alt er der tre heldige vindere, der hver får to billetter til de to semifinaler. Alt man skal gøre for at vinde er at tilmelde sig konkurrencen via et af de grønne links på denne side. Så snart det er gjort, skal man spille mindst 100 kroner på ishockey. Man styrer helt selv, hvad man vil oddse på og hvornår så længe, at det er ishockey. Man kan således både spille prematch og live, imens der heller ikke er noget minimumsodds.

Her på Odds.dk kommer vi løbende med VM i ishockey spilforslag. Disse kan findes i vores store VM i ishockey-optakt. Dermed kan man gå ind og få lidt inspiration til sine spil, hvis man skulle få brug for det.

Hver gang man spiller 100 kroner på ishockey hos Unibet, får man et lod til den samlede lodtrækning. Der er ingen begrænsning på, hvor mange lodder man kan optjene, så det gælder bare om at give den gas med odds på ishockey.

Konkurrencen løber indtil den sjette maj klokken 23.59. Vinderne bliver fundet den syvende, og de får selvfølgelig direkte besked efter lodtrækningen.

 

Ny spiller? Få 1.500 kr. i odds bonus

Har man ikke allerede en Unibet-konto, kan det varmt anbefales at få oprettet en. Unibet er en af de bedste bookmakers til odds på VM i ishockey. Udover løbende konkurrencer og tilbud som dette finder man nemlig også et hav af VM i ishockey odds, der alle er i den høje ende. Her kan man selvfølgelig spille på vinderen af både VM og de forskellige kampe, men man kan også finde en række specials, der gør det endnu sjovere at se VM i ishockey.

Som ny spiller hos Unibet er man endda berettiget til en odds bonus på hele 1.500 kroner. Denne bonus gives lige så snart, man har foretaget sit første indskud. Unibet fordobler ens første indskud med op til 1.500 kroner, så jo mere man sætter ind, jo mere får man selvfølgelig også. Et indskud på 100 kroner giver en odds bonus på 100 kroner, imens et indskud på 1.500 selvfølgelig giver den maksimale bonus på 1.500 kroner.

Denne bonus skal blot gennemspilles fem gange til minimum odds 1,40, hvorefter man kan hæve sin odds bonus. Man kan passende bruge VM i ishockey til at gennemspille sin bonus, hvilket er nemt på grund af det lave minimums odds.

 

Opret konto og vind VIP-billetter

 

VM konkurrencens regler og vilkår

Det er vigtigt, at man tilmelder sig kampagnen før, man begynder at oddse på ishockey. Det er nemlig først, når man er tilmeldt, at man kan begynde at optjene lodder. Man får et lod per 100 kroner man spiller på ishockey. Unibet uddeler lodder midnat hver dag, så man kan ikke overføre penge til den næste dag. Spiller man 250 kroner en dag, får man altså to lodder, hvorefter man skal starte forfra den næste uden de resterende 50 kroner.

VIP-billetterne giver adgang til begge semifinaler, der spilles den 19. maj i Royal Arena i København. Billetterne kan hverken sælges eller ombyttes til kontanter.

Spil for bonuspenge eller free bets tæller ikke med i konkurrencen og giver ikke lodder. Det gælder heller ikke, hvis man casher out eller ens spil bliver voided.

 

Vind VIP-billetterne her

 

bookmaker odds