Superligaen: Odds på AaB vs Brøndby IF her

superliga logo hvidSå er den lange vinterpause endelig forbi. Superligaen er tilbage, og vi starter ud med et brag af at opgør søndag aften. De danske mestre fra AaB tager imod Brøndby, i en kamp der skal være med til at definere om AaB skal holde sig til i sub toppen og om Brøndby skal spille med om Europa-pladser.

Bookmakerne forudser en meget lige kamp, og du kan således få odds 2.45 på en sejr til AaB og odds 2.95 på en sejr til Brøndby hos den store engelske bookmaker, bet365. Det høje odds på Brøndby skal muligvis ses i det lys, at Brøndby ikke har vist stor styrke igennem vinterens træningskampe. AaB viste omvendt ikke gode takter i torsdags mod Club Brugge, men en ekstra kamp i benene kan betyde meget på dette tidspunkt af året.

Skulle det ende uden en vinder, så kan du lige nu få odds 3.20 hos bet365. Du kan naturligvis også vente med at placere dine bets til kampen går i gang. Bet365 har et af de største udvalg af livebetting, og specielt i den første kamp i suppen efter en pause kan det være en rigtig god idé, lige at se de to hold an.

 

Odds på AaB vs Brøndby på Bet365 her – >

Mere end 100 forskellige odds på kampen

Er du på udkig på de bedste odds på andet end 1×2 markedet, så er bet365 naturligvis også leveringsdygtige i de bedste odds på et hav af markeder. Således finder ud lige nu mere end 100 forskellige spil på kampen, så der skulle være noget for de fleste spillere.

Et af de markeder der vinder frem i Danmark er Asian Handicap. Her findes der kun 2 udfald, og her kan du fx. spille over/under på hjørnespark, kort, mål og meget mere i superligakampen mellem AaB og Brøndby . Er du helt ny til Asian Handicap, så kan du finde vores store guide her.

Er du mere til de klassiske spil, så kan du naturligvis også spille på hvem der scorer kampens første mål. Nicklas Helenius fra AaB mener selv at han er tilbage i sin gamle form, og han fik da også scoret i kampen mod Club Brugge tidligere på ugen. Det var dog på straffe, men alle ved at et mål er et mål for en angriber. Tror du at Helenius scorer kampens første må, så kan du lige nu få odds 7.50.

Er du på udkig efter et lidt højere odds, så kan du få odds 23.00 på at Daniel Agger scorer kampens første mål. Agger er naturligvis ikke den oplagte målscorer hos Brøndby, og det laveste odds på en Brøndbyspiller får du på Pukki. Han giver pengene 7.50 gange igen på bet365.

Der er lagt om et spændende opgør mellem de forsvarende mestre og de ultra ambitiøse spillere fra vestegen. Kampen kan ses live på TV3+.