Et af vinterens store transfersagaer vil, som ofte før omhandle danske Christian Eriksen. Vil han skrive under på en kontraktforlængelse med Tottenham Spurs, eller skifte til f.eks. italienske Inter. Hos bookmakeren 888Sport kan du finde odds på en Christian Eriksen transfer i januar måned og indtil vinduet lukker d.3 februar. Bookmakeren forventer, at han bliver hos Tottenham, men meget kan nå at ske i løbet af den næste måned. Se alle 888sports odds på Christian Eriksen til Inter og andre klubber her.

Indlæser…

Disse odds kommer fra 888sportOddsene opdateres automatisk, hver gang 888sport opdaterer dem.

Som det kan ses forventer 888sport i øjeblikket, at Eriksen bliver i London, men oddset på en transfer til Inter er fristende på grund af de mange rygter. Hvad der er op og ned i de mange rygter, vil tiden vise. Men hos 888 kan du gøre vinterens transfervindue ekstra spændende, og lave et odds på Eriksens næste klub.

Bookmaker is inactive

Kan det virkelig blive Inter som får fat i Eriksen?

Antonio Contes Inter er efter sigende ude efter og købe Eriksen, og har budt et beløb på ham. Men Conte er i virkeligheden måske slet ikke interesseret i, at få fat i Eriksen. Da rygterne svirrer om, at det er Barcelonas Arturo Vidal der er hans største ønske. Inter kan dog meget vel blive danskerens næste destination, hvis Tottenham erkender han er tabt for klubben. I så fald er det med, at tjene de penge man stadig kan nå at få for Eriksen. Det ligger også med til historien, at Eriksen har et ønske om at skifte til en klub der kan vinde mesterskaber. I skrivende stund, ligger Inter på en delt førsteplads med Juventus og kan meget vel løbe med titlen i år.

Titler kan Eriksen vinde i Inter, Real Madrid og en håndfuld andre storklubber. Men det virker mere og mere til, at fremtiden i Tottenham kan blive titelløs. Selv med Mourinho ved roret, ligner Liverpool og Manchester City to klubber som kan køre det parløb vi ser f.eks. i Spanien med Real Madrid og Barcelona.

Real Madrid er stadig oplagt for Eriksen

Real Madrid skuffede fælt i den forgange sæson. Træner Zinedine Zidane fik en meget stor pose penge, til sommerens mange transfers. Ind kom Eden Hazard i Chelsea, Luka Jovic kom til fra tyske Frankfurt. To stærke offensive kort til enhver startopstilling, men Zidane vil have mere. Seneste rygtemølle sender enten Paul Pogba fra Manchester United, eller Christian Eriksen til Madrid. Udover Hazard og Jovic blev også Ferland Mendy hentet ind, samt Rodrygo, Éder Militão og Takefusa Kubo. Real Madrid er altså på vej ind i en ny Galácticos-æra.

En af grundene til, at Eriksen er eftertragtet i Madrid er selvsagt, at klubben forsøger at komme tilbage på toppen i La Liga. FC Barcelona har i de seneste to sæsoner toppen ligaen efter de 38 kampe. Rent faktisk har Madrid kun vundet det spanske mesterskab, en sølle gang på de seneste syv år, hvilket ikke er nok for kongeklubben. I skrivende stund ligger klubberne side om side, og kan Madrid tilføje Eriksen allerede nu kan det vippe titlen over til Madrid.

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

Transfer til spansk fodbold perfekt for Eriksen

Spansk fodbold er skræddersyet til en mand med Christian Eriksens fodboldfærdigheder. Med hans sublime blik for spillet, og fantastiske evner på dødbolde, kan Eriksen tage endnu et skridt og forhåbentlig blive en sand superstjerne. I kongeklubben kan Eriksen endda afløse kroatiske Luka Modric, præcis som han gjorde i Tottenham.

Ender transfervinduet med, at Eriksen skifter til Real Madrid, vil det også betyde et øget pres. I Tottenham er der også medier og meget bevågenhed, men det spanske er lidt mere af et galehus. Madrid klubben har status som en af de største i verden, og derfor er spillere altid i fokus hos medierne. Spiller man en dårlig kamp, kan man hurtigt få folket i Madrid imod sig, hvilket Gareth Bale er et godt eksempel på. Dette er et pres Eriksen ikke er vant til, da han har haft en relativt beskyttet rolle på landsholdet såvel som Ajax og Tottenham.

Hos Madrid skal man slå til fra start, og bevise sit værd på holdet. Her er Eriksen en oplagt kandidat til, at gå ind og udfylde en bærende rolle, på et stjernebesat mandskab. For i Christian Eriksen er der ikke længere snak om det unge talent. Men en komplet stjernespiller som har taget det næste skridt i sit niveau.

Har Real Madrid råd til en Eriksen-transfer?

Selvom der er rigtig meget, der taler for en Christian Eriksen transfer til Real Madrid. Inklusiv bookmakernes odds, er der især et stort spørgsmålstegn. Zidane har allerede brugt mere end to milliarder kroner, i sommeren på nye spillere. Derfor skal der snart nogle spillere ud den anden vej for at gøre plads til Eriksen. Real Madrid har dog nok spillere at sælge ud af, og flere af fortidens store profiler står allerede med det ene ben ude af klubben. Sidste sommer skippede de derudover Cristiano Ronaldo afsted for store penge, så de har bestemt penge på kistebunden.

Det hører også med til historien, at Real Madrid ikke har købt særlig meget ind i de seneste sæsoner under Zidane. Faktisk skal vi helt tilbage til 2014 for at finde de seneste storindkøb, da kongeklubben hentede Toni Kroos og James Rodriguez.

Odds på at Eriksen bliver i Tottenham

Det lader til, at Christian Eriksen gerne vil prøve noget nyt i sin karriere. Han har efterhånden været i London i en årrække, og han har blot et halvt år tilbage af sin kontrakt. Derudover er han på toppen af karrieren, og det kan være sidste chance for det helt store skifte.

Eriksen virker dog meget tilfreds i Tottenham, så han vil næppe skifte for enhver pris. Dette ses også tydeligt på 888sports odds på Eriksens næste klub. Bookmakeren forventer nemlig som sagt, at Eriksen bliver hos Spurs. Eriksen er nemlig i den gunstige postition, at han kvit og frit kan skifte til den klub han ønsker til sommer. Ønsker han, at komme til en af de absolutte topklubber kan det være, at foretrække og blive tiden ud i Tottenham.

Sammen med Harry Kane og Dele Alli er Eriksen en del af en fantastisk offensiv. Der har hjulpet Tottenham til, at blive en fast del i toppen af Premier League. Dette vil Spurs meget gerne bygge videre på, og klubben har derfor prioriteret at holde på stammen fremfor at købe nye profiler. Sæsonen er dog ikke helt gået som forventet, og ind er kommet Jose Mourinho. Han skal nu prøve, at overtale Eriksen til at skrive under på en ny kontrakt og hjælpe Spurs tilbage til toppen af Premier League: Samt kæmpe med om trofæet med de store ører i Champions League.

Nu er Spurs så også flyttet ind på deres nye stadion. Eriksen er utvivlsomt også fristet af muligheden for, at tilspille sig statussen som en vaskeægte Spurs-legende ved at vie sin fremtid til the lilywhites.

Bookmaker is inactive