Super Bowl LII: Patriots vs. Eagles odds og optakt

Odds på Super Bowl NFL

Søndag nat er det endelig tid til Super Bowl. Årets kamp spilles på U.S. Bank Stadium i Minneapolis, og den står mellem de regerende mestre New England Patriots og opkomlingene fra Philadelphia Eagles. Tom Brady, Bill Belichick og resten af Patriots-holdet går ind til kampen som pæne favoritter, men Nick Foles og resten af Eagles’ udfordrere kan sagtens skabe problemer. Der er altså lagt op til en spændende kamp mellem to stærke mandskaber. Dette er også tydeligt på bookmakernes odds. Hos Danske Spil får man odds 1,53 på, at New England Patriots  vinder, imens der er odds 2,70 på Philadelphia Eagles. 

 

Odds på Super Bowl

 

New England Patriots er favoritter…

Tom Brady, Bill Belichick og New England Patriots hænger uløseligt sammen med Super Bowl. Årets Super Bowl bliver Tom Bradys ottende, og sammen med head coach Belichick har han vundet de fem indtil videre.

Bradys første Super Bowl-optræden var i 2001, og siden har han gjort det så godt, at folk i dag kalder ham GOAT – Greatest Of All Time. Det er naturligvis svært at vurdere, hvorvidt han er bedre end nogle af fortidens legender, men det er uomtvisteligt, at han er unik. Ingen andre spillere har haft så stor succes som den nu 40-årige Brady. Quarterbacken er ikke blot en fremragende spiller, han er også en sand leder, der altid går forrest. Dette så man klart og tydeligt ved sidste års Super Bowl, hvor han anførte et historisk comeback i anden halvleg og sikrede Patriots endnu en sejr.

På sidelinjen har Patriots den erfarne head coach Belichick. Han har også allerede sikret sig en plads i NFL’s historiebøger med sine vanvittige præstationer. Belichick har i alt syv Super Bowl-ringe liggende hjemme i skufferne, hvoraf de fem altså er vundet som head coach sammen med Brady. Han har været træner for New England Patriots siden 2000, og han har forvandlet holdet fra blød mellemvare til det mest succesfulde franchise i amerikansk sportshistorie.

Man skal dog passe på med ikke at fokusere for meget på Brady og Belichick. Omend de er de altoverskyggende karakterer på holdet, er der nemlig også andre profiler. Patriots har et fremragende football-hold over hele linjen. I offensiven skiller folk som tightend Rob Gronkowski, widereceivers Chris Hogan og Brandin Cooks, runningbacks James White og Dion Lewis sig ud. Defensivt er det folk som cornerbacks Malcolm Butler og Stephon Gilmore, defensive tackle Alan Branch og selvfølgelig safety Patrick Chung. Stjernerækken bliver kort sagt ved, og Belichick har derfor masser af kort at spille.

… men Eagles kan overraske

Selvom Patriots er stærkest på papiret, må man ikke undervurdere Eagles. Ørnene fra Philadelphia har virkelig fortjent at stå i Super Bowl, da de har en flot sæson bag sig. De fleste spåede ellers, at Eagles’ drømme om Super Bowl kollapsede, da quarterback Carson Wentz blev skadet i december, men sådan er det ikke gået. I hans fravær er flere af de andre spillere, især reserven Nick Foles, trådt i karakter.

Dette var tydeligt i playoff-kampene, hvor Eagles simpelthen nægtede at give sig. Gang på gang gjorde de bookmakerne og mediernes forudsigelser til skamme og vandt. Både Atlanta Falcons og Minnesota Vikings var favoritter imod Eagles, men de blev begge besejret.

Især sejren over Vikings i divisional championship-runden var imponerende. Hele 38-7 vandt Eagles med, og de kørte simpelthen NFL’s bedste forsvar over. Undervejs kastede Nick Foles 352 yards og tre touchdowns, og han lignede pludselig en vaskeægte mester. Samtidig fungerede Eagles’ løbeangreb upåklageligt, da både Jay Ajayi og LaGarrette Blount tog for sig af retterne.

Defensivt præsterede Eagles også fremragende. Vikings er ganske vist ikke kendt for deres offensiv men at holde dem på sølle syv point var alligevel imponerende. Eagles leverede kort sagt en perfekt præstation hele vejen rundt.

Det samme skal Philadelphias stolthed gøre imod Patriots. Det er i sandhed Davids kamp imod Goliat, så Eagles har ikke råd til fejl. De skal forsøge at holde Brady på sidelinjen ved at løbe ofte med bolden. Samtidig skal de sætte Patriots quarterbacken under pres så ofte som muligt, så han ikke får tid til at diktere kampens gang. Det er store opgaver, men lykkedes det, er Patriots til at tale med.

Få 100 kroner live free bet til Super Bowl

Oddser man på Super Bowl hos Danske Spil, kan man skaffe sig selv et 100 kroner live free bet. Alt man skal gøre for at få dette free bet, der altså skal bruges i løbet af Super Bowl, er at oddse mindst 100 kroner på Super Bowl inden kampstart. Så snart man har gjort det, kan man hente sit gratis live bet, der altså har en værdi af 100 kroner.

Læs mere om, hvordan man bruger free bets her.

Få live free bet til Super Bowl her

 

Har man ikke allerede en konto hos Danske Spil, gælder det om at få oprettet en inden kampstart. Som ny kunde hos Danske Spil er man berettiget til en velkomstbonus på hele 500 kroner. Alt man skal gøre for at få denne bonus er at indsætte mindst 500 kroner. Derefter smider Danske Spil altså 500 kroner oveni, hvorefter man er klar til at oddse på Super Bowl.

 

Spilforslag til Super Bowl

Bookmakerne forudser en New England Patriots sejr, men meget tyder på, at det bliver en tæt affære. Eagles er rigtig stærke defensivt, og det bliver ikke en nem dag på kontoret for Brady. Patriots quarterbacken kommer nemlig formentlig til at være under pres i hele kampen. Samtidig viste Philadelphia Eagles’ offensiv imod Vikings, at den sagtens kan spille op med de allerbedste på sine gode dage. Hvis den rammer sådan en imod Patriots, kan det blive rigtig spændende.

Derfor anbefaler vi, at man spiller på Philadelphia Eagles (+6,5) til odds 1,65 hos Danske Spil. Dette spil går altså hjem, hvis Eagles vinder eller højst taber med seks point.

Følg spilforslaget

 

Danske Spil logo