Se odds på hvor mange mål Cristiano Ronaldo scorer ved EM 2016

Marcos Mesa Sam Wordley / Shutterstock.com

Marcos Mesa Sam Wordley / Shutterstock.com

En af EMs helt store profiler hedder naturligvis Cristiano Ronaldo, og den portugisiske boldkunstner er da også blandt de absolutte topfavoritter til rollen som EM topscorer ved EM 2016. Men hvor mange mål ender Ronaldo med at lave i Frankrig til sommer? Det kan du spille på hos bookmakeren Unibet, som er klar med odds på hvor mange mål Ronaldo scorer ved EM 2016.

Iflg. bookmakeren er der størst chance for, at Ronaldo laver minimum tre mål under EM i Frankrig, og der er således flotte odds at hente på, at Ronaldo skuffer sammen med resten af Portugal.

Odds på antal Ronaldo-mål ved EM 2016:

0-1 mål: odds 4.00

Præcist 2 mål: odds 4.75

3 eller flere mål: odds 1.57

Spil på EM 2016 hos Unibet >>

 

Ronaldos EM-statistik for Portugal

Ronaldo debuterede for Portugals A-landshold d. 20. august, 2003, i en alder af bare 18 år, seks måneder og 15 dage. Siden er det blevet til 125 kampe for landsholdet og ikke færre end 56 mål.

Ser man på Ronaldos statistik for Portugal ved EM-slutrunder, bliver dette Ronaldos fjerde EM for Portugal. Han fik EM-debut i 2004, hvor han scorede to mål (mod Holland og Grækenland), mens det kun blev til én scoring for Portugal ved EM i 2008. Den kom i 3-1 sejren mod Tjekkiet, hvor Ronaldo i øvrigt også lavede to assists.

Ved det seneste EM i 2012 blev Ronaldo noteret for tre vigtige scoringer, da han stod for alle Portugals mål i 2-1 og 1-0 sejrene over henholdsvis Holland og Tjekkiet. Det var nok til at dele førstepladsen på topscorerlisten med fem øvrige spillere. Ronaldo blev dog ikke den officielle topscorer, da han havde brugt mere end dobbelt så mange minutter på banen end Fernando Torres, som blev EM topscorer i 2012.

Med i alt seks mål til sit navn ved EM-slutrunder for Portugal, er det tydeligt at Ronaldo ikke helt når samme niveau for sit land, som han gør i Real Madrid. Det skyldes flere faktorer, heriblandt dårligere holdkammerater og bedre modstandere i kampene. Hvor Ronaldo ofte laver mange mål for Real Madrid, når kongeklubben tæver et middelmådigt La Liga-mandskab med tenniscifre i Spanien, er der længere imellem de vilde hattrick på landsholdet. Dog lavede Ronaldo et hattrick i EM-kvalifikationen forud for EM 2016, da han lavede alle tre mål for Portugal i 2-3 sejren over Armenien. I alt scorede Ronaldo fem mål i kvalifikationen, hvor de fire blev scoret mod Armenien og et enkelt mod Danmark.