Sådan får du forhøjede odds på Super Bowl 52

Søndag nat er det tid til Super Bowl, der som bekendt er et af årets absolutte sportshøjdepunkter. I årets kamp mødes forhåndsfavoritterne New England Patriots og overraskelsen Philadelphia Eagles. Da størstedelen af den sportselskende danske befolkning skal sidde oppe og se kampen, har de danske bookmakere også lanceret en lang række bonusser og tilbud. Det allerbedste tilbud finder man hos betfair. Bookmakeren har nemlig boostet oddsene på Super Bowl, så det bliver endnu mere spændende, når kampen starter.

Så høje er oddsene hos betfair: 

  • New England Patriots: 8,00 (før 1,50)
  • Philadelphia Eagles: 16,00 (før 2,75)

 

Få tårnhøje odds hos betfair

 

Sådan får du forhøjede odds på Super Bowl

betfairs kampagne gælder kun for spillere, der ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Har man allerede en konto hos betfair Sportsbook må man altså nøjes med de almindelige odds.

For at få det forhøjede odds skal man simpelthen bare følge et af de grønne links i denne artikel. Disse fører direkte til betfairs side, hvorefter man skal oprette en konto. Når man opretter sig hos betfair Sportsbook, skal man bruge promokoden ZSAJ49. 

Herefter skal man oddse på Super Bowl, hvor man altså får odds 8,00 på en New England Patriots-sejr og odds 16,00 på en sejr til Philadelphia Eagles.

Læs vores anmeldelse af betfair Sportsbook her.

 

Regler og vilkår

Man kan højst spille 50 kroner til det forhøjede odds. Ønsker man at spille mere på Super Bowl, er det selvfølgelig også muligt. I så fald vil resten af ens indskud dog blive matchet til betfairs normale odds. Det er værd at bemærke, at man ikke kan bruge cash out på det forhøjede odds.

Vinder man, får man gevinsten udbetalt som en bonus. Den er gyldig i 90 dage og skal gennemspilles én gang til minimum odds 1,50. Så snart bonussen er gennemspillet, kan man vælge at udbetale den. Formår man ikke at gennemspille bonussen indenfor 90 dage forfalder den.

 

Spilforslag

I den store Super Bowl-optakt foreslog vi et spil på Philadelphia Eagles +6,5. Dette er af gode grunde ikke muligt at spille på i denne kampagne. Derfor anbefaler vi et stedet et spil på New England Patriots. Tom Brady og co. er favoritter med god grund, og de bør snuppe sejren. Det bliver formentlig en tæt kamp, og man må bestemt ikke afskrive Eagles, men det er svært at se dem vinde. Spiller man sine 50 kroner på Patriots, kan man vinde 400 kroner, hvilket er en god start.

 

Odds på Patriots til odds 8,00

 

betfair logo