Det er en direkte kamp om førstepladsen i Gruppe H, når Real Madrid og Tottenham Hotspur tørner sammen tirsdag aften. Begge hold har maksimumpoint de første to runder, og det er derfor en ægte sekspointskamp.

De dobbelte Champions League-vindere Real Madrid har fået en lidt blandet start på sæsonen. De har ganske vist gjort rent bord i Champions League, men de er allerede fem point efter FC Barcelona i den hjemlige La Liga.

Tottenham er oppe på fem sejre i træk i alle turneringer, og de har blot tabt en enkelt kamp i hele sæsonen. Mauricio Pochettinos mænd er dermed rigtig godt kørende, og selvtilliden er høj i øjeblikket.

På trods af Tottenhams gode start på sæsonen er bookmakerne ikke i tvivl om, hvem der løber med sejren. Hos Betsafe er der således blot odds 1,44 på, at Real Madrid vinder, imens en udesejr bliver belønnet med odds 7,60.

Bliv klogere på Betsafe med vores bookmakeranmeldelse.

 

Bookmaker is inactive

 

Optakt: Real Madrid – Tottenham Hotspur

Real Madrid

Den spanske kongeklub har ikke fået den start på sæsonen, som de havde ønsket. De vandt ganske vist både den spanske og europæiske Super Cup, men de er allerede sakket bagud i ligaen. I La Liga er  har de tabt 1-0 på hjemmebane til Real Betis, og de også har spillet uafgjort imod både Valencia og Levante. Dermed har de allerede fem point op til Barcelona, hvilket er meget på dette tidspunkt af sæsonen.

I Champions League er Real dog kommet perfekt fra start med overbevisende sejre imod både APOEL og Borussia Dortmund. Slår de også Tottenham er det videre avancement næsten sikret, hvilket vil fjerne en smule af presset fra cheftræner Zinedine Zidanes skuldre.

Real Madrid tankede en smule selvtillid i weekenden, hvor et sent mål af Cristiano Ronaldo sikrede en 2-1-sejr på udebane imod Getafe. Real dominerede det meste af kampen, og selvom Getafe forsvarede sig flot, var sejren bestemt fortjent.

Madrilenerne døjer desværre med massive skadesproblemer for tiden. I weekendens kamp måtte de normale startere Daniel Carvajal, Keylor Navas og Gareth Bale alle sidde over med skader, imens den dygtige reserve Mateo Kovacic også var ude. Carvajal bør blive klar til kampen imod Tottenham, men de må se kampen fra tribunen.

 

Tottenham Hotspur

Englænderne ligger efter otte spillerunder nummer tre i Premier League. Her har de indtil videre blot tabt en enkelt gang, og de har vundet deres seneste tre kampe. I weekenden blev det til en smal 1-0-sejr på hjemmebane imod Bournemouth efter mål af Christian Eriksen, og truppen er dermed fyldt med selvtillid.

I Champions League har Tottenham som bekendt også maksimumpoint. På imponerende vis slog de Dortmund med 3-1 på hjemmebane i første spillerunde, hvorefter de tog en sikker 3-0-sejr på Cypern imod APOEL i slutningen af september. Det ser dermed godt ud for Tottenham, der er på vej videre fra gruppespillet for første gang siden 2010/2011-sæsonen.

Dengang var det netop Real Madrid, der sendte Tottenham ud. Det skete i kvartfinalen efter, at englænderne havde slået AC Milan i ottendedelsfinalen. De to Real Madrid-stjerner Luka Modric og Gareth Bale startede dengang begge kampe for Tottenham. Derudover scorede Emmanuel Adebayor to gange for Real Madrid i det første opgør, og han skiftede senere til Tottenham, hvor han scorede et hav af mål.

Til kampen imod Real Madrid må Tottenham undværre skadede Erik Lamela, Danny Rose, Victor Wanyama og Mousa Dembélé. De har dog alle siddet ude i længere tid efterhånden, så det har de efterhånden vænnet sig til.

 

Spil ti kroner og få 250 kroner gratis livebet

Hos Betsafe kan alle nye kunder lige nu få et gratis livebet på hele 250 kroner. Alt man skal gøre er faktisk bare at oprette sig hos bookmakeren, der er en af de bedste på det danske marked, og placere et prematch-spil på sølle ti kroner.

Udover det gratis livebet kan man også udnytte Betsafes velkomstbonus, når man opretter sig. De fordobler ens første indskud med op til 1.000 kroner, så man er sikret en perfekt start med masser af penge på kontoen.

Læs alt om kampagnen her.

 

Bookmaker is inactive

 

Spilforslag

Real Madrid og Tottenham er begge hold, der har dere styrker i den offensive del af spillet. Her finder man en stjernerække af profiler som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Marco Asensio hos hjemmeholdet og Harry Kane, Christian Eriksen og Delle Alli hos gæsterne. Begge hold har ydermere gjort det godt på det sidste, og de tror på deres chancer. Derfor er det også to selvtillidsfyldte mandskaber, der begge laver masser af mål, som mødes.

Det ligner derfor et målrigt opgør, hvor de offensive spillere kommer til at skinne. Derfor anbefaler vi, at man spiller på over 3,5 mål i kampen til odds 2,13 hos Betsafe.

 

Bookmaker is inactive

 

Læs vores andre optakter fra denne spillerunde:

Real Madrid – Tottenham Hotspur

Manchester City – SSC Napoli

Chelsea – AS Roma