Vanvittigt tilbud – Spil ti kr. prematch og få 250 kr. live freebet

 

På grund af den hårde konkurrence på det danske bookmakermarked er det nærmest oversvømmet med tilbud og kampagner. De fleste af disse er ret ens, men en gang i mellem er der nogle, de virkelig skiller sig ud. Det gælder Betsafes seneste kampagne, hvor alle nye kunder kan få et 250 kroner live freebet på mobilen, hvis blot de spiller ti kroner på en fodboldkamp. Det må siges at være et fremragende tilbud i en klasse, som man stort set aldrig ser.

 

Få 250 kroner live freebet hos Betsafe

 

Sådan får du freebettet

Tilbuddet gælder kun nye kunder, der opretter en konto inden den 31. oktober 2017. Når man har gjort dette, er alt man skal gøre faktisk bare at placere et prematch-bet, altså et spil før kampstart, på et hvilket som helst fodboldmarked. Herefter får man et live freebet på hele 250 kroner.

Dette freebet skal bruges på mobilen, og det kan bruges på et hvilket som helst live-fodboldmarked. Man skal huske at markere i freebet-boksen på spillekuponen før, man spiller sin kupon.

 

Opret dig hos Betsafe her

 

Udnyt velkomstbonussen

Udover det gratis live freebet, kan nye kunder hos Betsafe også udnytte bookmakerens fremragende velkomstbonus. Betsafe fordobler det første indskud fra alle nye kunder med helt op til 1.000 kroner. Sætter man for eksempel 750 kroner ind, gør Betsafe det samme, og man starter dermed med hele 1.500 kroner på kontoen.

Betsafe er alt i alt en af de bedste og mest pålidelige bookmakere på det danske marked. De er kendt for deres massive spiludbud, hvor man kan spille på praktisk talt alt mellem himmel og jord. Derudover har de hyppige kampagner, hvor kunderne bliver belønnet med alt fra freespins på casinoet til oddsboost og freebets. De mange kampagner gør det virkelig til en fornøjelse at være kunde hos Betsafe, da ens loyalitet i høj grad bliver belønnet.

Læs vores anmeldelse af Betsafe her, og lær alt du skal vide om bookmakeren inden, du opretter din konto.

 

Få velkomstbonus og 250 kr. live freebet hos Betsafe