Manchester City fører i øjeblikket Gruppe F med maksimumpoint efter de første to spillerunder. Nu står de overfor Napoli, der på papiret er gruppens næststærkeste hold, der har tre point på nuværende tidspunkt efter en sejr over Feyenoord og nederlag til Shakhtar Donetsk.

Josep Guardiolas Manchester City har været fremragende i denne sæson, hvor de stadig er ubesejrede. I weekenden scorede de hele syv mål imod Stoke City i Premier League, og spillerne er propfyldt med selvtillid og gåpåmod.

Det samme kan man i øvrigt sige om Napoli. Italienerne fører i øjeblikket Serie A, hvor de stadig har maksimumpoint efter otte spillerunder. De har i øvrigt hele fem point ned til Juventus, så måske er der endelig et tronskifte på vej i støvlelandet.

Tronskifte eller ej så er Manchester City dog stadig favoritter hos bookmakerne. Hos Betsafe belønner man en hjemmesejr med odds 1,61, imens en sejr til Napoli udbydes til odds 5,40.

Find alt du skal vide om Betsafe i vores bookmakeranmeldelse.

 

Bookmaker is inactive

 

Optakt: Manchester City – SSC Napoli

Manchester City

De lyseblå fra Manchester har været forrygende i denne sæson. Manager Guardiolas indflydelse er virkelig begyndt at skinne igennem, og holdet har vundet ni sejre i træk i alle turneringer. Derfor er det heller ingen overraskelse, at de fører Premier League, hvor det i år ligner et parløb mellem dem og lokalrivalerne fra United.

I weekenden tog de tre point imod Stoke City, der blev slået med hele 7-2. Guardiola holdt stjernen Sergio Aguero på bænken i hele kampen, hvilket blot gør udraderingen endnu mere imponerende. I argentineres fravær tog de tre vidunderdrenge Gabriel Jesus, Leros Sané og Raheem Sterling alle ekstra ansvar og førte holdet til sejr. Jesus scorede to gange, imens Sané og Sterling begge scorede en enkelt gang hver. Sané tegnede sig derudover for en enkelt assist, imens Sterling lagde op til to mål. De tre personificerer den ungdomsrevolution, som Guardiola har gennemført i klubben siden, han kom før sidste sæson.

De mange sejre får dog ikke City til at tage let på midtugens europæiske opgave. Dette slog Guardiola fast efter weekendens sejr.

– Jeg vil vise, hvor gode Napoli er til mine spillere. Napoli kan dræbe dig med højt pres. De kan presse vores målmand, men jeg er meget glad for at have muligheden for at spille denne slags kampe, udtalte Guardiola.

Aguero kan i øvrigt gøre comeback imod Napoli efter, at han brugte hele Stoke-kampen på bænken. Argentineren har ikke spillet siden slutningen af september, hvor han var involveret i et biluheld. Nu ser han dog ud til at være klar igen, hvilket er gode nyheder for City., der til gengæld må undvære langtidsskadede Benjamin Mendy.

 

SSC Napoli

Diego Maradonas tidligere klub er kommet forrygende fra start i denne sæson. Napoli fører i øjeblikket Serie A med to point ned til Internazionale, og de spiller god fodbold. Der stadig er lang tid tilbage af sæsonen, men præstationerne har fået fansene til at drømme om titler igen. Klubben har ikke vundet mesterskabet siden 1990, men nu virker det igen muligt. Lykkedes det, vil det være Napolis tredje mesterskab nogensinde og første gang siden 2011, at et andet hold end Juventus vinder.

I weekenden slog Napoli AS Roma med 1-0 på udebane, hvilket beviste, at førstepladsen i ligaen langt fra er tilfældig. Flere eksperter og fans af rivaliserende klubber har ellers nævnt, at flere af Napolis sejre er kommet imod hold fra den nederste del af rækken. Man skal dog huske på, at Napoli også har smadret Lazio med 4-1 på udebane, imens franske Nice blev slået ud i Champions League-kvalifikationen. Derfor vil det være forkert at sige, at Napoli kun præsterer imod svagere modstandere.

Napoli er et meget komplet hold, men deres styrker ligger især i det offensive. De har allerede scoret 26 mål i Serie A, hvilket er nemt at forstå, når man ser på den stjernerække af navne, som de har på holdkortet. Den store profil er belgiske Dries Mertens, der har scoret syv mål indtil videre, men folk som José Callejón, Marek Hamsik og Lorenzo Insigne er også nogle af de stærkeste i Europa på deres positioner.

Napoli må desværre undvære den kronisk skadede polske angriber Arkadiusz Milik, der er ude indtil næste år.

 

Spil ti kroner og få 250 kroner gratis livebet

Betsafe kører lige nu en af de allerbedste kampagner på det danske bookmakermarked. Alle nye kunder nemlig få et 250 kroner gratis livebet, hvis blot de spiller et prematch-spil på sølle ti kroner. Alt man skal gøre er at oprette en konto hos Betsafe og sætte penge ind. Herefter kan man sit prematch-spil og dermed få det gratis livebet på 250 kroner.

Når man opretter sig hos Betsafe, kan man også udnytte deres fremragende velkomstbonus, hvor de fordobler ens første indskud med op til 1.000 kroner. Sætter man for eksempel 700 kroner ind, gør Betsafe det samme, og på den måde starter man med 1.400 kroner på kontoen.

Læs alt om kampagnen her.

 

Bookmaker is inactive

 

Spilforslag

Man må forvente smæk for skillingen, når to af Europas allerbedste mandskaber tørner sammen på Etihad Stadium tirsdag aften. City og Napoli spiller begge fremragende fodbold for tiden, og det er to hold, der vil frem på banen. Det er ydermere to hold med angribere i topform, og de vil derfor begge tro på sejren. Det er dog ikke til at komme udenom, at Manchester City ser markant stærkere ud på papiret.

Alt i alt forventer vi en målrig kamp, hvor begge hold kommer frem til masser af chancer. Derfor anbefaler vi, at man spiller på, at Manchester City vinder imens begge hold scorer til odds 2,45 hos Betsafe.

 

Bookmaker is inactive

 

Læs vores andre optakter fra denne spillerunde:

Real Madrid – Tottenham Hotspur

SL Benfica – Manchester United

Chelsea – AS Roma