Der er lagt op til topkamp i Gruppe C, når Chelsea hjemme på Stamford Bridge tager imod AS Roma. Englænderne fører gruppen med seks point, men romerne er blot to point efter og ånder dem dermed i nakken.

Syv kampe, nul point og nul mål. Det var status hos Crystal Palace før de i weekenden slog Chelsea med 2-1 i Premier League. På grund af det katastrofale nederlag er Antonio Contes tropper hele ni point efter Manchester City, og de har tabt deres seneste to kampe.

Roma er kommet fint fra start i Champions League, hvor de har slået Qarabag og spillet 0-0 med Atlético Madrid. I Serie A ser det ligeledes fint ud for romerne, der kun har tabt to kampe i løbet af hele sæsonen. Begge disse kom dog på hjemmebane imod direkte rivaler i toppen, Inter og Napoli, hvorfor de blot er på femtepladsen.

På trods af Chelseas seneste nederlag er de stadig favoritter hos bookmakerne. Hos Betsafe får man for eksempel odds 1,66 på, at Chelsea vinder, imens oddset på Roma er helt oppe i 5,60. 

Læs vores anmeldelse af Betsafe her. Bookmakeren er kendt for at forkæle sine kunder med bonusser og kampagnetilbud.

 

Bookmaker is inactive

 

Optakt: Chelsea – AS Roma

Chelsea

De blå fra London har været præget af uro i denne sæson. Manager Antonio Conte bliver konstant rygtet væk fra klubben, og spillerne lever ikke op til sidste sæsons flotte resultater. Før landskampspausen skrev The Times, at Conte har tænkt sig at forlade Chelsea efter sæsonen på grund af manglende støtte fra klubbens ledelse. Dette skød Conte senere ned selv, men som man siger, er der sjældent røg uden ild.

Faktum er da også, at Chelsea-manageren ikke fik de forstærkninger i sommers, som han blev lovet. Når man sammenligner med investeringerne foretaget af de to Manchester-klubber, er det derfor heller ikke overraskende, at Chelsea sakker bagud. De blå er allerede ni point bagefter Manchester City, og det virker efterhånden umuligt for dem at forsvare sidste sæsons mesterskab.

I weekenden leverede Chelsea et katastrofalt resultat, da de tabte med 2-1 til Crystal Palace. Før kampen imod Chelsea havde Palace tabt sæsonens første syv ligakampe uden at score, hvorfor nederlaget roligt kan betegnes som katastrofalt. Før landskampspausen tabte Chelsea hjemme til Manchester City, hvorfor de nu altså er oppe på to nederlag i træk, hvilket ikke er noget, de er vant til på Stamford Bridge.

Til kampen imod Roma må Chelsea undvære midtbanespillerne N’Golo Kanté og Danny Drinkwater og wingbacksne Baba Rahman og Victor Moses. Derudover er stjerneangriberen Álvaro Morata tvivlsom.

 

AS Roma

Roma imponerede alt og alle, da de i sidste sæson bød Juventus op til dans i kampen om mesterskabet, og sluttede på andenpladsen i Serie A. I denne sæson er det ikke gået helt så godt, og romerne lider stadig over, deres heftige transfervindue. I løbet af sommeren solgte de profilerne Mohamed Salah, Antonio Rüdiger og Leandro Paredes, og deres erstatninger har endnu ikke helt fundet det fornødne niveau.

Profilerne i truppen er derfor stadig den gamle garde bestående af folk som Edin Dzeko, Radja Nainggolan, Alessandro Florenzi og Daniele De Rossi, der efterhånden har været i klubben i lang tid. At Roma har så sammentømret en kerne er klubbens absolutte styrke. Desværre betyder salgene af især Salah og Paredes, at de til tider kan mangle spillere, der kan diske op med det ekstraordinære.

I weekenden tabte Roma med 1-0 til Napoli på hjemmebane. Det var Romas andet hjemmebanenederlag til en direkte konkurrent i denne sæson, og det er en bekymrende trend. Romerne gør det godt imod de dårligere hold i ligaen, men de mangler kvalitet imod topholdene. Napolis sejr var derfor også fuldt fortjent, da de formåede at udnytte Romas mange boldtab.

Roma har dog også en bekymrende mængde skader, hvilket gør tingene svært for dem. Til weekendens kamp manglende de Emerson, Gregoire Defrel, Stephan El Shaarawy, Patrik Schick, Lorenzo Pellegrini og Kevin Strootman.

 

Få 250 kroner gratis livebet hos Betsafe

Opretter man sig hos bookmakeren Betsafe og spiller et prematch-spil på ti kroner, får man lige nu et gratis livebet på hele 250 kroner. Betsafe er en af de bedste bookmakere på det danske marked, og de er især kendt for deres hyppige bonustilbud samt deres enorme spiludvalg.

Udover det gratis livebet kan nye kunder også udnytte bookmakerens velkomstbonus, hvor de fordobler ens første indskud med op til 1.000 kroner.

Læs alt om kampagnen her.

 

Bookmaker is inactive

 

Spilforslag

Chelsea kan med en sejr næsten sikre avancement til forårets ottendedelsfinaler, men det bliver ikke en nem kamp. Roma er ikke ligeså stærke som i sidste sæson, men de har stadig et godt hold, hvilket de blandt andet viste imod Atlético Madrid.  Roma har faktisk kun lukket et mål ind på udebane i hele sæsonen, og de har en rigtig god defensiv.

Skulle Chelsea gå hen og mangle Morata, kan de få svært ved at åbne Romas kompakte defensiv.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på, at kampen ender uafgjort til odds 4,15 hos Betsafe.

 

Bookmaker is inactive

 

Læs vores andre optakter fra denne spillerunde:

Real Madrid – Tottenham Hotspur

Manchester City – SSC Napoli

SL Benfica – Manchester United