FCK vs AaB odds: – Solbakken og Co. storfavoritter i premieren

Lørdag d. 15. juli er der to Superliga-kampe på programmet, og den første spilles i Parken mellem FCK og AaB kl. 16.00. To en halv time senere er der kick off i Haderslev mellem SønderjyskE og Randers.

FCK er storfavoritter mod AaB i sæsonpremieren i Parken, hvor bookmakerne over hele linjen lægger op til en komfortabel sejr til de danske mestre. Der er odds 1.44 på FCK hos bet365, hvor der også er odds 2.20 på FCK med handicap -1.

Tror man derimod på en overraskende skidt start på titelforsvaret for de danske mestre, kan en AaB-sejr spilles til astronomiske odds 8.80 hos bet365. Uafgjort giver pengene 4.20 gange igen.

Odds på FCK vs AaB >>

 

Optakt: FC København vs AaB

FCK spadserede igennem Superligaen i sidste sæson på overlegen maner, og der er ikke meget der tyder på, at det skal blive anderledes i denne sæson.

Godt nok har mestrene sagt farvel til flere prominente navne som Cornelius, Augustinsson og Zanka, men man har tydeligvis været på forkant med udvikling og indkøbt dygtige erstatninger for de solgte spillere. Ind er bl.a. kommet tjekkiske Lüftner i det centrale forsvar, samt Pierre Bengtson, som med sin nye 5-årige kontrakt ser ud til at blive fast mand på venstreback efter Augustinsson.

I midtugen tyvstartede FCK sæsonen med en 1-3 sejr ude mod Zilina i Champions League-kvalifikationen, hvor Pavlovic lavede hattrick for FCK. Det var en kamp, hvor FCK startede med et rodet udtryk, men Solbakkens tropper kom bedre med i anden halvleg, og efter udvisningen af Zilinas Miroslav Kacer, tog FCK total kontrol over opgøret. Pavlovic så uhyggeligt skarp ud foran målet, og er en tidlig bejler til årets topscorerpris hos FC København.

AaB havde en sæson på det jævne i 2016/17, hvor man aldrig rigtig var i fare for at rykke ned. Dog var man langt fra at blande sig topstriden i Superligaen, hvor AaB pr. ambition gerne vil høre hjemme.

AaB ligner umiddelbart ikke en udfordrer til titlen i år, men man har dog forstærket sig med flere spændende emner i sommerens transfervindue, hvor AaB har hentet Jores Okore hos netop FCK, samt den 21-årige Filip Lesniak, som kommer til fra Tottenham hvor han fik Premier League-minutter så sent som i maj.

 

Spilforslag til FCK vs AaB

FCK vil gerne starte sæsonen med en sejr, og vise konkurrenterne fra starten, hvor mesterskabet skal stå igen efter denne sæson.

Samtidigt tjener kampen som opvarmning til kommende Champions League-kvalifikationskampe, hvor FCK skal op mod hårdere modstandere end Zilina tilsyneladende er. FCK’erne skal altså op i gear, og vi forventer at Solbakken vil kræve en hård indsats fra sine spillere i sæsonens første hjemmekamp.

Det bør blive for meget for AaB at matche, specielt så tidligt på sæsonen, hvor AaB endnu ikke har betydningsfulde kampe i benene, i modsætning til FCK som altså spillede en særdeles vigtig kamp i onsdags.

Vi spiller FCK -1 til odds 2.20 netop nu hos bet365.

Odds på FCK vs AaB >>

 

bet365-580x330