Der står endnu runde nuller ud for alle Superliga-hold i stillingen over 2017/18-sæsonen, men i denne weekend går starten på den nye sæson, og i Haderslev mødes SønderjyskE og Randers FC lørdag d. 15. juli kl. 18.30.

Bookmakernes odds på SønderjyskE vs Randers placerer en lille favoritrolle hos hjemmeholdet, men Randers sluttede godt af i foråret imodsætning til SønderjyskE.

Få odds 2.50 på SønderjyskE, 3.10 på uafgjort eller odds 2.90 på Randers FC hos bet365, hvor du også kan spille live-odds på kampen hele vejen til slutfløjtet.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: SønderjyskE vs Randers

For to år siden kunne SønderjyskE fejre klubbens største resultat i Superligaen, da holdet vandt sølv stik mod alles forventninger. I sidste sæson fik SønderjyskE sneget sig med i mesterskabsspillet, hvor det dog kun blev til to sejre i de 10 kampe. Sønderjydernes forår efterlod en del at ønske, og målsætningen til den kommende sæson er da også i al beskedenhed en plads i Top 10 i Superligaen.

SønderjyskE har sagt farvel til en håndfuld spillere, heriblandt Pierre Kanstrup som er taget til AGF. Ind er kommet bl.a. 32-årige Niki Zimling, som vender næsen hjem til dansk fodbold efter flere år i udlandet, senest hos Mainz 05 i Tyskland.

SønderjyskE har også hentet forsvarsspilleren Stefan Gartenmann i Heerenveen og en ny keeper i Greuter Fürth i form af 27-årige Sebastian Mielitz, og derudover er det hentet en ukendt 20-årige spiller fra Cameroun, nemlig den offensive midtbanespiller Victor Ekani.

De to seneste træningskampe før sæsonstarten blev vundet med 3-0 over Horsens og 6-2 over Esbjerg, og her stod Troels Kløve, Mads Hvilsom og Mikael Uhre for de fleste scoringer. Også Kees Luijckx og Nikolaj Ritter blev noteret for et mål hver.

 

Randers har hentet to spændende forstærkninger

Også i Randers er der lagt op til forandringer på holdet i den kommende sæson, for Olafur Kristjansson har mistet vigtige spillere i sommerens vindue.

Generelt har Randers gennem de seneste år oplevet lidt af en personaleflugt, hvor mange spillere og ledere er rejst til AGF i Aarhus, og denne sommer måtte man også vinke farvel til Victor Lundberg og Mads Fenger på frie transfers, samt Kasper Fisker som blev solgt til Brøndby.

Som erstatning har Randers indtil videre hentet to spændende forstærkninger i form af venstre fløj Saba Lobjanidze fra Dinamo Tbilisi, og den defensive midtbanespiller Perry Kitchen i Hearts. Det bliver to særdeles spændende spillere at følge hos Randers i den kommende sæson.

Randers har spillet to træningskampe for nyligt, som blev vundet med 5-0 over Horsens og 3-1 over Thisted. Mayron George, Marvin Pourie, Alexander Fischer, Joel Allansson, Kasper Enghardt og Andreas Bruhn kom alle på tavlen i de to kampe.

 

Spilforslag til kampen

Trods mange mål i de seneste træningskampe hos begge hold, kan det meget vel blive en halvnervøs sæsonpremiere, hvor begge klubber meget gerne vil have point og få slettet nullet i tabellen. Det ender måske en omgang hårdt kæmpet sommerbold, og uafgjort er et oplagt bud på kampens resultat.

Vi forventer dog at se begge hold på måltavlen, så 1-1 kan meget vel blive slutresultatet. I marts spillede SønderjyskE og Randers senest mod hinanden, da på en lille uges tid blev til to kampe i Superligaen og DBU Pokalen. SønderjyskE vandt den ene i Haderslev, Randers den anden i Østjylland – begge med cifrene 1-0.

Odds.dk spilforslag:

  • Uafgjort: 3.10
  • Ciffertips 1-1: 6.00

Spil på kampen hos bet365.dk >>