Fuldstændig vanvittigt: Odds 51 på United-sejr i Manchester-derbyet

Som de fleste fodboldfanatikere nok har lagt mærke til, skal der spilles Manchester-derby søndag aften klokken 17:30 på Etihad Stadium. De engelske mestre fra Manchester City er blevet udråbt som store forhåndsfavoritter, men José Mourinho og Manchester United kommer med masser af selvtillid og tro på tingene efter deres flotte comeback mod Juventus i Champions League-gruppespillet.

Rent faktisk har de røde djævle vundet tre kampe i træk. Derfor synes vi også, at det er lige lovlig vildt, 888sport har forhøjet oddset på en Man Utd-sejr til intet mindre end 51 for nye kunder. Du kan spille op til 50 kroner. Det vil altså sige, at der er tale om en gevinst på 2.550 kroner, hvis The Special One slår Pep Guardiola på Etihad.

 

Få odds 51 på United-sejr hos 888sport

 

Sådan får du odds 51 på United-sejr

Vi har lavet nærmest alt arbejdet for dig. Du skal rent faktisk ikke bruge meget mere end et par minutter for at få det forhøjede odds. Bare følg vores guide og så er du klar til at spille på United til odds 51 lige om lidt.

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på den grønne SPIL NU-knap
  3. Opret en bookmakerkonto
  4. Spil 50 kroner på United-sejr til odds 51

Med et enkelt klik på enten det ovenstående link eller vores grønne knap, bliver du sendt direkte videre til kampagnesiden hos 888sport. På den måde slipper du for selv at sidde og lede efter den. Herinde finder du en grøn SPIL NU-knap, som du skal trykke på. Herefter udfylder du dine personlige oplysninger og opretter en bookmakerkonto, hvilket ikke tager særlig lang tid.

Når det er gjort, så skal du indbetale penge på siden. Her er det yderst vigtigt, at du benytter dig af promokoden 100BONUS. Den giver nemlig adgang til en velkomstbonus på 100 procent helt op til 1.000 kroner. Hvis du for eksempel indsætter 500 kroner hos 888sport, så giver de dig yderligere 500 kroner at spille for. På den måde har du dobbelt så mange midler at placere på alverdens sportsbegivenheder.

Manchester-derbyet bliver fløjtet i gang på 6’eren søndag klokken 17:30, og der er optakt allerede fra klokken 15:00.

 

Derfor vinder de røde djævle

Det kan godt være, at The Citizens fører Premier League med 29 point for 11 kampe og endnu ikke har tabt, men de er altså ikke uovervindelige. For at finde et eksempel på dette skal vi tilbage til den 19. september, hvor de måtte se sig slået med 1-2 af Lyon hjemme på Etihad i CL-gruppespillet. Man skal heller ikke glemme, at sidst de to mandskaber mødtes på Etihad, der smed Pep Guardiolas tropper en 2-0-føring og endte med at tabe 2-3 til José Mourinhos mandskab. Manchester United er altså udmærket klar over, hvad der skal til for at besejre Manchester City på fremmed græs.

Derudover har de røde djævle som nævnt tidligere snuppet tre sejre på stribe. Først vandt de med 2-1 over Everton hjemme på Old Trafford på scoringer af Paul Pogba og Anthony Martial. Derefter blev det til en 1-2-sejr på Vitality Stadium over Eddie Howe og Bournemouth. Marcus Rashford blev den store helt dybt inde i dommerens tillægstid, da han sikrede sejren efter United ellers var kommet bagefter efter bare 11 minutter.

Onsdag tog de så sæsonens flotteste skalp indtil videre, da de slog Cristiano Ronaldo og Juventus med 1-2 i Torino. Den femdobbelte portugisiske Ballon d’Or-vinder bragte ellers værterne i front efter lidt over en time, men Juan Mata bankede et frispark i kassen kort før tid, og da Leonardo Bonucci scorede selvmål til allersidst, så kunne The Special One snuppe sejren og tage tre tiltrængte point i Gruppe H.

Manchester-derbys plejer at være ekstremt tætte, og odds 51 på en udesejr er alt for højt. Vi anbefaler klart, at man tager imod dette tilbud, da det simpelthen er et gaveodds fra 888sport.

 

888sport regler og vilkår

Dette tilbud er kun til nye kunder, så folk der har en bookmakerkonto hos 888sport må nøjes med det normale odds. Du kan maksimalt spille 50 kroner til det forhøjede odds, og det betyder, at du kan vinde 2.550 kroner, hvis Man Utd snupper sejren. Din gevinst bliver udbetalt som en bonus, og den skal du gennemspille ti gange til odds 1,50 eller højere indenfor to måneder (60 dage). Det samme er i øvrigt gældende for din velkomstbonus. Når det er gjort, kan du udbetale dem.

Du vil ikke have mulighed for at trykke på cash out-knappen i løbet af opgøret. Det er i øvrigt heller ikke muligt at få det forhøjede odds, hvis du indbetaler penge med enten NETELLER eller Skrill.

 

Få odds 51 på United-sejr hos 888sport

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund