Har du ikke en konto hos betfair? Få odds 12 på Liverpool eller 16 på PSG!

Få odds 12 på Liverpool og odds 16 på PSG hos betfair

Champions League er tilbage med et brag, når Liverpool tager imod Paris Saint-Germain på Anfield Road. Hos bookmakeren betfair glæder de sig mindst lige så meget som dig og mig. Derfor forkæler de deres nye kunder med forhøjede odds på begge klubber. Tror du Jürgen Klopps mandskab snupper sejren kan du således få odds 12, mens der er odds 16 at hente, hvis du tror på Thomas Tuchels tropper.

Der kan spilles op til 50 kroner på de forhøjede odds, så der er altså tale om en gevinst på enten 600 eller 800 kroner. Nettogevinsten skal endda kun gennemspilles en enkelt gang til mindst odds 1,50. Du kan altså lynhurtigt lave nogle ekstra lommepenge.

 

Få odds 12 på Liverpool og 16 på PSG her

 

Sådan får du odds 12 på Liverpool og 16 på PSG

Hvis du endnu ikke har oprettet en bookmakerkonto hos betfair og kunne tænke dig at gøre brug af dette tilbud, så skal du bare følge disse fire nemme og hurtige trin.

  1. Gå til betfairs kampagneside
  2. Klik på ‘TILMELD DIG NU >>’
  3. Opret en konto med promokoden ZFBJ4R  
  4. Spil 50 kroner på enten Liverpool eller PSG

Tryk på enten det gule betfair billede, den grønne knap eller linket foroven for at komme til kampagnesiden hos betfair. Derinde skal du klippe på deres ‘TILMELD DIG NU >>’-knap. Derefter skal du så udfylde dine personlige oplysninger for at oprette en bookmakerkonto med promokoden ZFBJ4R. Vi har i øvrigt sørget for, at promokoden helt automatisk bliver tastet ind for dig, så det behøver du slet ikke spile tid på at tænke over. Når kontoen er oprettet, skal der naturligvis sættes penge ind på siden. Du skal sætte mindst 50 kroner ind, så det passer perfekt med indsatsen på de forhøjede odds.

Nu er du klar til at spille. Placer et væddemål på sejr til enten Liverpool eller PSG til henholdsvis odds 12 eller 16. Herefter skal du bare vente spændt på kampstart tirsdag aften klokken 21:00, hvor du kan følge med i opgøret på TV3+. Der er optakt fra klokken 20:55.

 

Hvem skal jeg spille på?

Det sværeste ved denne slags kampagner er selvfølgelig, hvem skal man spille sine penge på. Selvom det uden tvivl bliver et tæt opgør på Anfield, så tror vi dog på værterne. Liverpool har ikke tabt på hjemmebane siden januar måned, og de har lige slået Tottenham Hotspur med 1-2 på Wembley i lørdags. Der skal noget ekstraordinært til for at slå dem på nuværende tidspunkt, og selvom PSG er et klassemandskab, så tror vi, at de kommer i problemer på Merseyside. Jürgen Klopp vil blæse til angreb fra kampens start, hvilket betyder, at der vil komme et massivt genpres og pres fra The Reds.

Husk i øvrigt på at venstrebacken fra Paris Saint-Germain, Layvin Kurzawa, er skadet og derfor ikke kommer i aktion. Det er et stort tab, da deres reserve Juan Bernat er ny i klubben og slet ikke på samme niveau som franskmanden. De har også en forholdsvis ny træner i Thomas Tuchel, mens Jürgen Klopp efterhånden har stået i spidsen for Liverpool i mange sæsoner. Hvis du vil have mere infomation omkring kampen, så kan du med fordel læse vores omfattende optakt.

 

Regler og vilkår hos betfair

Hvis du allerede har en bookmakerkonto hos betfair, så kan du desværre ikke gøre brug af dette tilbud. Som skrevet før er det muligt at spille på til 50 kroner på de forhøjede odds. Hvis du vinder, så bliver din gevinst udbetalt som en bonus, der skal gennemspilles en enkelt gang indenfor 90 dage til minimum odds 1,50. Når bonussen er gennemspillet, kan den kvit og frit udbetales direkte til din bankkonto.

Du kan ikke kombinere de forhøjede odds med andre væddemål, og det er ikke muligt at benytte cash out-funktionen i løbet af kampen. Hvis du indbetaler penge med Skrill eller NETELLER, så får du i øvrigt ikke adgang til de forhøjede odds.

 

Få odds 12 på Liverpool og 16 på PSG her

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund