Liverpool – Paris Saint-Germain odds: Det lugter lidt af en målfest

Ventetiden er endelig forbi, og nu er Champions League tilbage i dit TV! Allerede i første runde af gruppespillet er der masser af gode opgør, men det der nok er mest tiltrækkende af dem alle skal spilles på Anfield Road. Her tager sidste års finalister Liverpool imod de franske mestre fra Paris Saint-Germain. Umiddelbart lugter det langt væk af et offensivt festfyrværkeri med masser af mål i begge ender.

The Reds har fået en fuldstændig forrygende sæsonstart med fem sejre i lige så mange forsøg. I lørdags slog de Tottenham Hotspur og Christian Eriksen på Wembley med 1-2, hvilket betyder, at de fører Premier League sammen med Chelsea, de begge klubber har maksimumpoint.

PSG har også fejet al modstand af vejen indtil videre. Først vandt de den franske Super Cup over AS Monaco, og siden da har de vundet samtlige ligakampe i sikker stil. Lørdag blev AS Saint-Étienne så banket sønder og sammen med 4-0. De har fem point mere end Olympique de Marseille på andenpladsen i Ligue 1.

Værterne er blevet gjort til forhåndsfavoritter af diverse spiludbydere på nettet. Hos bwin er der eksempelvis odds 2,20 på en hjemmesejr, mens en udesejr giver pengene tre gange igen. Et uafgjort resultat belønnes med odds 3,80.

 

Odds på Liverpool - PSG hos bwin

 

Optakt: Liverpool – Paris Saint-Germain

Defensiven ser stabil ud for The Reds

LFC logoJürgen Klopp og co. ligner et seriøst bud på en mesterskabskandidat i år. Efter købene af Virgil van Dijk i vintervinduet og Alisson Becker i sommers, må man virkelig sige, at de har fået fikset deres to svageste punkter; nemlig midterforsvaret og målmandsposten. Det kan man da også se i tabellen, hvor de har lukket færrest mål ind af alle mandskaber. Blot to gange er Alisson blevet passeret indtil videre.

Der har aldrig været den store tvivl om, at deres offensiv er knivskarp med den drabelige trio bestående af Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah. De tre har tilsammen lavet otte mål og fire assists indtil videre, og sæsonen er først lige startet. Firmino blev nødt til at udgå i lørdags mod Spurs, da Jan Vertonghen stak en finger ind i øjet på ham. Han slipper dog med skrækken og skulle være klar til at starte inde i dette opgør.

Nu er spørgsmålet så, om de kan fortsætte de fornemme takter fra sidste års CL-kampagne, hvor det blev til en finaleplads. Først og fremmest handler det selvfølgelig om at komme videre fra gruppen, hvor vi også finder Napoli og Røde Stjerne. Hvis den mission skal lykkedes, så skal der naturligvis point på kontoen i denne kamp.

Hovedopgaven er at få lukket ned for Neymar, Edinson Cavani, Kylian Mbappé og Ángel Di María. Det er helt klart lettere sagt end gjort. De har således alle fire været kolde og kyniske foran kassen indtil videre, og det bliver spændende at se, om de kan fortsætte de fornemme takter på Anfield Road. Det her er altså en stor lakmusprøve for firebackkæden og Liverpools nye brasilianske målmand.

 

Neymar, Mbappé, Cavani og Di María

Den franske fodboldklub Paris Saint-Germains officielle logo. Klubben kendes også som PSG, og den spiller til daglig i den franske Ligue 1.Thomas Tuchel har taget over for Unai Emery i Frankrigs hovedstad, og han har fået en fantastisk start på tilværelsen i det parisiske. Seks sejre og en målscore på 21-4 er det blevet til indtil videre. Det er dog værd at bemærke, de endnu ikke har mødt en decideret kvalitetsmodstander. Som nævnt tidligere så har deres tre offensiver stjerner virkelig været fyr og flamme i sæsonstarten. Kylian Mbappé og Neymar har scoret fire gange og assisteret en enkelt gang hver. Edinson Cavani har noteret sig for tre fuldtræffere og et oplæg.

Som om det ikke var nok, så har Ángel Di Maria endda også været brandvarm med fire scoringer og tre assists i sine første seks opgør. Offensiven fejler altså bestemt ikke noget, men der er stadig spørgsmålstegn omkring deres defensiv. Først og fremmest er der uvished omkring målmandsposten, da deres tyske cheftræner kan vælge imellem talentet Alphonse Areola og veteranen Gianluigi Buffon. Det bliver dog nok med stor sandsynlighed førstnævnte, som får lov til at vogte buret. Han var nemlig foretrukket mod både Angers SCO, Nîmes Olympique og AS Saint-Étienne.

Derudover er de heller ikke særlig stærkt besat på venstrebacken, hvor det sikre førstevalg Layvin Kurzawa er ude med en skade. Det betyder, at nyindkøbet fra Bayern München, Juan Bernat, nok kommer til at spille. Alternativet er den uerfarne og purunge Stanley N’Soki, men det ville være et alt for stort sats at kaste ham for løverne allerede.

Offensiven skal altså sørge for, at Paris Saint-Germain får succes på Anfield. Det bliver tæt på umuligt, at holde The Reds fra fadet, så der skal scores mindst én gang for at få point med hjem fra Merseyside.

 

Liverpool – Paris Saint-Germain spilforslag

Selvom det er to mandskaber i topform, og der ikke er særlig meget, som adskiller dem fra hinanden, så har vi størst fidus til hjemmeholdet. Liverpool har således ikke tabt på Anfield Road siden januar måned. Det tror vi heller ikke på, at de kommer til tirsdag aften.

The Reds scorer altid foran deres trofaste fans, og vi har på fornemmelsen, at de laver mindst et par stykker mod Thomas Tuchels tropper. Selvom PSG med stor sandsynlighed også kommer på tavlen, så tror vi stadig, at værterne laver flere mål end gæsterne. Særligt fordi Juan Bernat kommer til at spille overfor Mohamed Salah. Det kunne sagtens gå hen og blive et mismatch af dimensioner, som bliver udslagsgivende og kampafgørende. Vi sætter vores lid til Jürgen Klopps mandskab.

Derfor anbefaler vi at spille på, Liverpool vinder kampen til odds 2,20 hos bwin.

 

Odds på Liverpool-sejr hos bwin

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund