SL Benfica – Man United odds: Kriseramte Benfica møder United

Det er top imod bund, når Manchester United onsdag gæster Lissabon og Benfica. Gæsterne har maksimumpoint efter de to første kampe og fører Gruppe A, imens Benfica er sidst med nul point. Dermed er hjemmeholdet under pres, da de får svært ved at gå videre til ottendelsfinalerne, hvis de taber.

Benfica er kommet katastrofalt fra start i Champions League, hvor de på hjemmebane tabte til CSKA Moskva i åbningskampen, og i seneste runde blev smadret 5-0 af FC Basel. Også i den hjemlige Primeira Liga har de problemer. Her er de blot på tredjepladsen, og de er allerede fem point efter FC Porto.

Manchester United spillede i weekenden 0-0 på udebane imod Liverpool, hvilket stoppede en sejrsstime på seks kampe. Manager José Mourinho virkede dog ikke utilfreds med resultatet, og United er stadig blandt favoritterne til mesterskabet.

Det er ikke til at komme udenom, at United er favoritter men ifølge bookmakerne, bliver det ikke en nem kamp. Hos Betsafe er United-sejren nemlig helt oppe i odds 1,82, imens en Benfica-sejr udbydes til odds 4,70.

 

Spil på kampen hos Betsafe

 

Optakt: SL Benfica – Manchester United

SL Benfica

Benfica har vundet det portugisiske mesterskab to år i træk, men de får svært ved at gentage den bedrift i denne sæson. Storklubben fra Lissabon solgte nemlig massivt ud af arvesølvet i sommers, hvor flere store spillere forlod klubben uden at blive erstattet. Dette inkluderede blandt andet den svenske landsholdsspiller Victor Lindelöf, der blev solgt til onsdagens modstander Manchester United. Derudover røg Ederson til Manchester City, Nélson Semedo til FC Barcelona, Konstantin Mitroglou til Marseille og Marcal til Lyon. I alt solgte Benfica spillere for omkring 970 millioner kroner, imens de blot brugte 66 millioner kroner på forstærkninger.

Den store udskiftning har tydeligvis influeret spillet på banen og resultaterne. Benfica er blot på tredjepladsen i ligaen, og de er allerede fem point efter FC Porto på førstepladsen. De har også haft det svært i Champions League, hvor de endnu ikke har sat point på tavlen på trods af, at de har mødt gruppens to svageste hold.

Det hører dog med til historien, at Benfica allerede er i gang med at udvikle det næste kuld af verdensstjerner. Med folk som 21-årige Andrija Zivkovic, 24-årige Felipe Augusto og 22-årige Alex Grimaldo i truppen er fremtiden på plads.

I weekenden slog Benfica Olhanense med 1-0 på udebane i pokalturneringen, hvilket sikrede en perfekt optakt til United-kampen.

 

Manchester United

De røde djævle har som forventet lagt sig i spidsen af Gruppe A. United har gjort rent bord med sikre sejre over FC Basel og CSKA Moskva, og nu er turen kommet til Benfica. United rejser til Lissabon med masser af selvtillid, da de ikke har tabt i deres seneste 11 kampe.

I weekenden blev det dog blot til 0-0 på udebane imod Liverpool i en kamp, hvor United flere gange var på hælene. Havde det ikke været for en pragpræstation af David de Gea i målet, havde United formentlig tabt kampen. Mourinho blev efter derbyet kritiseret hårdt for sit defensive udgangspunkt.

– Vi kunne ikke få os selv til at spille sådan dér i Liverpool. Det er åbenbart ok i Manchester. Jeg er ikke ude på at dømme nogen, det er jo okay at spille som man vil, sagde Liverpool manager Jürgen Klopp efter kampen.

Mourinhos største problem i øjeblikket er størrelsen på Uniteds lazaret. Flere af de mest rutinerede spillere sidder ude med skader, og United må klare sig uden Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Marcos Rojo, Marouane Fellaini, Michael Carrick og måske endda Phil Jones.

 

Spil ti kroner og få 250 kroner gratis livebet

Betsafe, der er kendt for deres hyppige kampagner og gode tilbud, har lige nu et af de stærkeste tilbud på det danske bookmakermarked. Alle nye kunder kan få et gratis 250 kroner livebet, hvis blot de spiller ti kroner forinden. Alt det kræver er at udnytte dette tilbud er, at man opretter en konto hos Betsafe. Når man har spillet ti kroner, får man sit gratis 250 kroner livebet.

Udover det gratis livebet får man også en af markedets bedste velkomstbonusser, når man opretter sig hos Betsafe. Bookmakeren fordobler ens første indskud med op til 1.000 kroner, så man er sikret en start med masser af penge på kontoen. Sætter man for eksempel 1.000 kroner ind, gør Betsafe det samme, så man starter med hele 2.000 kroner på kontoen.

Læs alt om kampagnen her.

 

Få 250 kroner gratis livebet hos Betsafe

 

Spilforslag

Efter weekendens 0-0 vil United formentlig gå aggressivt til værks for at hente de tre point. Dette vil praktisk talt sikre dem en plads i forårets ottendedelsfinaler, hvilket vil tillade Mourinho at rotere en smule i de resterende kampe.

På grund af Benficas håbløse start på turneringen, bliver de også næsten tvunget til at gå efter sejren. Skubber de frem på banen, kan de meget vel blive straffet på kontraangreb. United er specialister i omstillinger, og folk som Rashford, Mkhitaryan og Martial kan alle komme til at spille store roller.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på, at United vinder til odds 1,82 hos Betsafe.

 

Spil på United-sejr til odds 1,82 hos Betsafe

 

Læs vores andre optakter fra denne spillerunde:

Real Madrid – Tottenham Hotspur

Manchester City – SSC Napoli