Livestream: Se og odds på Real Madrid vs Atletico Madrid

Kampen mellem Real Madrid og Atletico Madrid vises på Canal 9, men da det er en kanal, som mange danskere ikke har adgang til i deres TV-løsninger, er det med glæde, at vi kan informere om at du kan se kampen gratis på nettet hos bookmakeren bet365.

Se Real Madrid vs Atletico Madrid livestream hos bet365, hvor alle aktive kunder har gratis adgang til Live Billeder-sektionen, hvor du finder livestream til Real vs Atletico. Dette stream virker både på PC, mobil og tablet, og så har du samtidig odds på Real vs Atletico lige ved hånden.

Lige nu er der odds 1.80 på Real, 3.80 på uafgjort og odds 4.33 på Atletico, og du kan se mange flere spil på kampen hos bet365.dk, som selvfølgelig også har liveodds under kampen, mens du streamer.

Livestream kampen hos bet365.dk >>

 

Livestream Real Madrid vs Atletico Madrid

For at kunne livestreame Real Madrid vs Atletico Madrid hos bet365, skal du blot have en aktiv konto. Med aktiv forstås således, at din konto ikke må stå i nul kroner. Hvis du har penge på kontoen, kan du se livestream hos bet365, ved at gå til “Live Billeder” i menuen.

Herefter åbner sig en pop-up, hvor du kan se kampen live, når du er logget ind på din konto. Sørg for at din browser tillader pop-ups fra bet365, da vinduet ellers måske bliver lukket ned igen per automatik.

Det koster ikke noget at se livestream hos bet365, når du blot har en aktiv konto. Herunder kan du se hvordan livestream pop-up’en ser ud hos bet365, og få en smagsprøve på flere kampe du kan se via livestream hos bet365.

 

Se f.eks. også Bayern München vs Dortmund på livestream umiddelbart efter kampen mellem Real og Atletico.

 

Optakt: Real er kæmpe favoritter mod Atletico

Der venter os et brag af et lokalopgør i den spanske hovedstad lørdag d. 8. april, når det går løs mellem Real og Atletico på Bernabeu. Real Madrid fører La Liga med 71 point, hvilket er to flere end Barcelona på andenpladsen, og Real har endda spillet en kamp færre end katalanerne. Kongeklubben ligger altså lunt i svinget til at snuppe nyt LaLiga-sølvtøj til det tætpakkede trofæskab, og Real er nu ubesejret i de seneste syv kampe, og har kun tabt to hele sæsonen, så meget tyder på stimen kan fortsætte lidt endnu.

Seneste hjemmekamp blev vundet med 3-0 mod Alaves, hvor Benzema, Isco og Nacho Fernandez alle kom på tavlen for Real, og i den efterfølgende 2-4 sejr ude mod Leganes, åbnede James Rodriguez scoringen, hvorefter Alvaro Morata lavede hattrick. Det bugner med målscorere hos Real i øjeblikket, og i de seneste fem kampe har Real scoret ikke færre end 14 mål. Det inkl. en 1-3 sejr i Italien mod Napoli.

Den gode form hos lokalrivalerne er ikke godt nyt for Atletico før dette opgør, da gæsterne ikke just har præsteret på udebane i denne sæson. Helt skidt er det naturligvis ikke for La Ligas nummer tre, men en statistik på 7-5-3 for 15 udekampe er ikke godt nok, hvis man vil bide skeer med Barca og Real. Samtidigt har Atletico kun scoret 22 mål i de 15 udekampe, og det er altså hjemme at Los Rojiblancos er klart stærkest.

Formen er også på vej i bedring hos Atletico, som nu er ubesejret i de seneste syv kampe, og som for nyligt vandt en flot 2-4 sejr ude mod Leverkusen i Champions League, hvor Atletico nu er klar til kvartfinalen mod Leicester. De to seneste udekampe i La Liga er også vundet med 0-1 i Granada og 0-2 i Malaga, så Atletico øjner måske en overraskelse her.

Spil på kampen her >>