Bayern München vs Dortmund – Odds og se kampen på livestream her

Bayern München er endnu engang på mesterskabskurs i Tyskland, hvor oprykkerne fra RB Leipzig, som ellers lagde godt fra land, efterhånden er sakket 10 point agterud. Dortmund er helt nede på fjerdepladsen, og kæmper en brag kamp mod netop RB Leipzig og Hoffenheim om en direkte plads i Champions League næste år.

Lørdag d. 8. april kl. 18.30 mødes Bayern og Dortmund så på Allianz Arena i München, og du kan se Bayern mod Dortmund livestream gratis på nettet hos bookmakeren bet365. Her vises Bayern vs Dortmund på livestream, som kan ses gratis på PC, mobil eller tablet i god kvalitet og uden reklamer, og alt der kræves for at se med, er at du har mindst én krone stående på betting-kontoen.

Samtidigt har bet365 solide odds på Bayern vs Dortmund, hvor der netop nu er odds 1.61 på værterne, og uafgjort og Dortmund-sejr kan spilles til odds 4.00 og 5.50.

Se og odds på kampen hos bet365.dk >>

 

Livestream Bayern München vs Dortmund

Som allerede nævnt kan du se braget mellem Bayern og Dortmund gratis på livestream hos bet365, som viser kampen på hjemmesiden til sine aktive kunder. At være aktiv kunde, betyder blot, at du har lavet et indskud for nyligt, eller at du har penge stående på kontoen fra tidligere betting-eventyr.

Det er en glimrende mulighed for at reloade kontoen med f.eks. 101 kroner, og spille 100 kr. på kampen, og efterlade én krone på kontoen. Dermed kan du se Bayern vs Dortmund på livestream, og alle de tusindvis andre kampe, som bet365 streamer til sine kunder i løbet af fodboldsæsonen.

Log blot ind på din bet365 konto, og gå til “Live Billeder” i menuen, hvor du finder en oversigt over alle kommende kampe på livestream.

Se kampen hos bet365.dk >>

 

 

Optakt og spilforslag

Ser vi på de 10 seneste møder mellem disse to klubber, har Dortmund kun formået at vinde tre gange. To af sejrene er kommet i Super Cup og DFB Pokal, mens den seneste sejr over Bayern faktisk kom i denne sæson, da Dortmund slog mesterskabsfavoritterne med 1-0 i egen hule.

Der venter dog Dortmund en svær opgave her, for Bayern er vanen tro frygtindgydende på hjemmebanen i denne sæson, hvor man efter tretten kampe stadig er ubesejret på eget græs. 10 sejre, tre uafgjorte og en mildest talt imponerende målscore på 44-5 tegner et billede af, at kun de færreste kommer til Allianz Arena og får noget med hjem.

Dortmund har 10 point ned til den frygtede 5. plads som “kun” giver adgang til Europa League, men med ni kampe tilbage, og 27 point at spille om, skal Dortmund helst have point ud af denne, hvis ikke Köln og Hertha skal rykke tættere på Dortmunds fjerdeplads. Men kan Dortmund påføre Bayern sæsonens første hjemmebane-nederlag?

Dortmunds to seneste udekampe mod Hertha Berlin og Schalke 04 er endt hhv. 2-1 og 1-1 (0-3 sejren i DFB Pokal over Sportfreunde Lotte ikke medregnet), og vi skal tilbage til d. 26. februar for at finde seneste Dortmund-sejr ude i Bundesligaen. Dengang sejrede de sort/gule med 0-3 i Freiburg.

Dortmund er ikke noget dårligt mandskab, og slog som nævnt Bayern 1-0 i det omvendte opgør d. 19. november. Alligevel tror vi på en komfortabel Bayern-sejr her, og spiller på 3-0 til Bayern til odds 13.00. Lewandowski er altid et godt emne som første målscorer, og han giver odds 3.40 til at lave kampens første kasse.

Spil på kampen hos bet365.dk >>