Det er igen ved, at være tid til, at verdens bedste hockeyliga tager sin start. Alle de danske natteravne, som elsker at følge Frans Nielsen, Frederik Andersen, Mikkel Bødker, Oliver Bjorkstrand, Lars Eller og Nikolaj Ehlers. Kan godt begynde og glæde sig til igen, at vågne op som rene hockeyzombier, efter utallige nætter med for lidt søvn!

I 2018/2019 sæsonen blev det overraskende St. Louis Blues, som vandt Stanley Cuppen. De vandt over Boston Bruins i en hæsblæsende serie, der gik helt til syvende kamp. Inden Blues trak sig sejrrigt ud og kunne løfte trofæet. Jordan Binnington, som kom snigende i løbet af sæsonen og tilspillede sig en position, som fast starter på målposten. Var en af de store grunde til, at Blues gang på gang i playoff kunne overraske. Og til slut løb af sted med det eftertragtede trofæ.

Der er i år en hel række favoritter til, at stå øverst på hockeytronen. Deriblandt forventer Blues helt sikkert selv, at de kan være. Udover Blues er det holdene Tampa Bay Lightning, Toronto Maple Leafs, Vegas Golden Knights og Boston Bruins, som Bet365 har som de helt store favoritter.

Vi vil i denne optakt tage et kig på de to divisioner, Western og Eastern Conference. Derudover vil vi se på hvor du kan se kampene på TV, og selvfølgelig hvor de kan livestreames.

 

bet365 Odds på NHL hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Western Conference

De regerende Stanley Cup mestre St. Louis Blues, sørgede i sidste sæson for. At det er den stærke Western Conference, som i år har de spillende mestre i deres division. Divisionen tæller udover Blues, en hel række af stærke udfordrere til årets titel. Deriblandt finder vi hold, som Winnipeg Jets, Calgary Flames, Colorado Avalanche, Dallas Stars, Nashville Predators, San Jose Sharks og Vegas Golden Knights. Det er med andre ord, en vanvittig stærkt besat division!

Spil på Vegas Golden Knights som vinder af Western Conference hos Bet365

 

Eastern Conference

I sidste sæson var der kæmpe forventninger til Tampa Bay Lightning i slutspillet. I den regulære sæson tangerede Tampa rekorden for flest sejre, med vanvittige 62 sejre i grundspillets 82 kampe. Det blev dog et andet hold, som imponerede i slutspillet i form af Boston Bruins. Tampa måtte lade livet allerede i første runde, da Columbus Blue Jackets overraskede alt og alle. Ved at ekspederede holdet ud i en imponerende serie, hvor Tampa tabte alle fire kampe.

Divisionen tæller udover de tabende finalister Bruins, præcis ligesom i Western Conference, en hel række af stærke udfordrere til årets titel. Her iblandt finder vi hold, som Pittsburgh Penguins, Carolina Hurricanes, Montreal Canadians, New York Islanders, Philadelphia Flyers, Tampa Bay Lightning, Toronto Maple Leafs og Washington Capitals. Vi har også i denne division at gøre med en række hold, som er klassemandskaber, der hver især kan gå hele vejen og vinde Stanley Cuppen!

Spil på Tampa Bay Lightning som vinder af Western Conference hos Bet365

 

Hvem er favoritterne til årets Stanley Cup

Vi vil kigge på de fire hold, som vi mener har den største mulighed for, at vinde det eftertragtede trofæ. Vi ser på hvordan de klarede det i sidste sæson, hvem de har af stjerner, og hvorvidt de er kommet styrket eller svækket ud af sommerens mange transfers. Sidst giver vi et bud på hvordan de klarer sig i 2019/2020 sæsonen. Vi starter ud med de regerende mestre St. Louis Blues.

St. Louis Blues

Stanley Cup vinderne fra St. Louis Blues overraskede alt og alle sidste år, da de løb med trofæet foran alle de store favoritter. Indtil afslutningen i den ordinære sæson, så de ikke ud af noget specielt, men så skete der dog noget inde på målmandsposten. Jordan Binnington kom ind fra nowhere, og stod den ene brandkamp efter den anden. De slog Winnipeg, Dallas, San Jose og stod pludselig i Stanley Cup finalen imod Boston. Her endte de med, at vinde en fantastisk bølgende serie i den afgørende syvende kamp.

Stjernerne hos Blues er den stærke center Ryan O´Reilly, Vladimir Tarasenko, Jaden Schwartz, Brayden Schenn samt David Perron. I defensiven har de stærke spillere, som Alex Pietrangelo og Vince Dunn, der begge kan lave mange point. På mål har de som skrevet Jordan Binnington, og hvis han kan fortsætte spillet fra sidste år, bliver St. Louis farlige igen i denne sæson.

Blues har formået at holde på mandskabet, og således er ingen taget fra holdet, eller kommet til.

Forventninger til 2019/2020 sæsonen: Slutplacering fra så højt som en 1 plads, og ned til en 7 plads i Western Conference. Det forventes, at de kommer i slutspillet igen. Kvaliteten på holdet kan ikke fornægtes, og selv hvis de får svært ved, at forsvare deres Stanley Cup titel. Så burde de have niveauet til, at give de fleste hold problemer med deres sammenspillede mesterhold.

Spil på St. Louis Blues som vinder af Stanley Cuppen hos Bet365

Vegas Golden Knights

Sidste sæson endte ikke specielt godt for Vegas. De røg ud allerede i første runde af slutspillet, hvor Sharks blev bødlen. Et skadespræget år var kendetegnende for Golden Knigts, der dog alligevel formåede, at vise hvor meget kvalitet de indeholder.

Stjernerne hos Vegas er mange. Vi kan starte med deres målvogter Marc-Andre Fleury, han stod en flot sæson, hvor han havde hele otte shutouts. En rigtig klassekeeper, som de fleste hold gerne ville eje. I offensiven har de to svimlende stærke kæder, og kan således stille med de følgende seks spillere. Jonathan Marchessault, William Karlsson, Reilly Smith, Max Pacioretty, Paul Stastny og Mark Stone. Sikke en firepower!

De har ikke mistet nogle spillere hen over sommeren, men hvis der skal snakkes om en spiller de har fået ind, må det være Mark Stone. Han kom godt nok til Vegas midtvejs i sidste sæson, men sikke en spiller han kan vise sig, at blive hos Golden Knights. I den ordinære sæson smadrede han sin tidligere rekord, og lavede 73 point. Og i blot syv playoff kampe, fik Stone netmaskerne til at blafre seks gange, og læg dertil seks assist, til det der er vanvittige 12 point i serien mod Sharks.

Forventninger til 2019/2020 sæsonen: Slutplacering fra så højt som en 1 plads, og ned til en 4 plads i Western Conference. De kommer i slutspillet. Det er et mandskab med ufattelig meget kvalitet, og potentielle vindere af Western Conference.

Spil på Vegas Golden Knights som vinder af Stanley Cuppen hos Bet365

Boston Bruins

Sidste sæson var lige ved og næsten for Bruins. De nåede på flot vis hele vejen til Stanley Cup finalen, men blev besejret i en spændende serie af St. Louis Blues. Boston lukkede ikke mange mål ind i den regulære sæson, og ej heller i slutspillet. Målvogteren Tuukka Rask stod fantastisk i slutspillet, og var medvirkende til, at Boston næsten stod med det eftertragtede trofæ i hænderne.

Boston Bruins har fem spillere som er de absolutte stjerner. På mål står som skrevet Tuukka Rask, han er en vanvittig god keeper, og backuppen Jaroslav Halak kunne meget vel være førstevalg, på mange andre NHL hold. I defensiven skiller Torey Krug sig ud, som den bedste og han lavede da også hele 53 point i sidste sæson, trods en skadesperiode. I offensiven er der trioen Brad Marchand, David Pastrnak og Patrice Bergeron. Med henholdsvis 100, 81 og 79 point i den regulære sæson, vil trioen indgyde frygt ved alle de modstandere, de kommer til at møde.

Boston har formået at holde på holdets spillere henover sommeren, og der er heller ikke brug for udskiftning på dette fantastiske hold.

Forventninger til 2019/2020 sæsonen: Slutplacering fra en 1 plads, og ned til en 5 plads i Eastern Conference. Det her er et klassehold, og de kommer uden tvivl i slutspillet.

Spil på Boston Bruins som vinder af Stanley Cuppen hos Bet365

Tampa Bay Lightning

Vi slutter denne optakt af med at se på det hold, som vi mener er favorit til at vinde årets Stanley Cup. Tampa tangerede sidste år rekorden for flest sejre i den regulære sæson. Hele 62 sejre vandt holdet, på blot 82 kampe! Ingen var i nærheden af deres måltotal på 325 mål, og samtidigt har Tampa en fantastisk defensiv der kun lukkede 222 mål ind. Det her hold har hele pakken, og det var et chok at de røg ud allerede i første runde af slutspillet.

Tampa har adskillige stjerner, og vi kan starte med at nævne den russiske superkeeper Andrei Vasilevskiy. Han er en vanvittig vigtig del af holdet, og står uge efter uge fænomenale kampe. Derudover kan Lightning ikke nævnes uden, at komme ind på Nikita Kucherov, som lavede vanvittige 128 point i den ordinære sæson. De to centere Steven Stamkos og Brayden Point er også gode for +90 point sæsoner. Og læg dertil de fantastisk defensive spillere Victor Hedman og Ryan McDonagh.

J.T. Miller er væk, men han spillede ikke den store rolle i den forgange sæson, så det burde ikke svække holdet.

Forventninger til 2019/2020 sæsonen: Slutplacering som enten nummer 1 eller 2 i Eastern Conference. Det her er et klassehold, og de kommer uden tvivl i slutspillet. Der er højt niveau på alle pladser, og de kan meget vel ende med, at sikre sig Stanley Cup trofæet!

Spil på Tampa Bay Lightning som vinder af Stanley Cuppen hos Bet365

 

bet365 Odds på NHL hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+