England – Spanien odds: Storbrag venter i Nations League

Det absolutte højdepunkt i første spillerunde af Nations League liga A er braget på Wembley mellem England og Spanien. For begge mandskaber bliver det den første vigtige kamp efter sommerens VM-slutrunde, der i sidste ende endte i skuffelse for dem begge.

England har skiftet massivt ud i forhold til sommerens VM-slutrunde, da landstræner Gary Southgate har taget flere nye spillere med. Han er tydeligvis igang med at opbygge fremtidens engelske landshold, hvilket 28-årige Kyle Walkers status som alderspræsident beviser.

Hos Spanien er det også tid til genopbygning. Efter sommerens VM-slutrunde sagde spanierne farvel til Andrés Iniesta, David Silva og Gerard Pique, der alle trak sig tilbage. Det er tre store skikkelser, og deres fravær vil uden tvivl blive tydeligt. Spanierne stiller dog med et spændende og ungt hold.

Bookmakerne forventer en yderst tæt kamp mellem to stærke mandskaber. Det ses tydeligt på oddsene fra Unibet, hvor man får pengene 2,75 gange igen i tilfælde af engelsk sejr og odds 2,70 på Spanien. 

 

Odds på kampen hos Unibet nu

 

Optakt: England – Spanien

De engelske løver skal bygge videre på VM-form

Det engelske fodboldforbunds officielle logoEngland befandt sig i regulær fodboldeufori under VM for få måneder siden. Fodbolden kom dog ikke hjem til moderlandet, og nu er det igen blevet hverdag i det engelske. Gareth Southgate skal forsøge at kvalificere sine tropper til EM-slutrunden i 2020, og Nations League giver ham en god mulighed for at teste sine unge tropper i vigtige kampe imod kvalitetsmodstandere.

Netop den mulighed ser den engelske landstræner da også ud til at udnytte. Han har taget en lang række spændende unge spillere med, og det er tydeligt, at han tænker langsigtet. Truppen inkluderer selvfølgelig stjernerne Harry Kane, Dele Alli, Jordan Henderson og så videre, men Southgate har også fundet plads til flere spillere, der ikke var med omkring VM-truppen. To af de mest lovende spillere er Joe Gomez og Trent Alexander-Arnold fra Liverpool, men det skal også blive spændende at følge Ruben Loftus-Cheek fra Chelsea.

England imponerede ved VM, hvor de gik hele vejen til semifinalen. Herefter fulgte desværre smertefulde nederlag til først Kroatien og sidenhen Belgien, men Southgate skabte en tro på holdet, der ikke har eksisteret i mange år. Englænderne står endelig bag deres løver igen, og støtten på Wembley bliver formentlig fantastisk. Der hersker en utrolig tro på landsholdet igen, men ikke på den jubeloptimistiske måde, der tidligere har præget engelsk fodbold.

England må klare sig uden Jamie Vardy og Gary Cahill, der begge er gået på pension. Derudover er Adam Lallana, Alex Oxlade-Chamberlain og Raheem Sterling alle blevet i deres klubber for at pleje skader. Southgate har heller ikke fundet plads til VM-spillerne Ashley Young, Phil Jones og Nick Pope.

 

Englands trup

Målmænd: Jordan Pickford (Everton), Jack Butland (Stoke City), Alex McCarthy (Southampton), Marcus Bettinelli (Fulham)

Forsvarsspillere: Kyle Walker (Manchester City), John Stones (Manchester City), Danny Rose (Tottenham Hotspur), Kieran Trippier (Tottenham Hotspur), Harry Maguire (Leicester City), Luke Shaw (Manchester United), Joe Gomez (Liverpool), Trent Alexander-Arnold (Liverpool), James Tarkowski (Burnley)

Midtbanespillere: Jordan Henderson (Liverpool), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Dele Alli (Tottenham Hotspur), Jesse Lingard (Manchester United), Fabian Delph (Manchester City), Ruben Loftus-Cheek (Chelsea)

Angribere: Danny Welbeck (Arsenal), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Marcus Rashford (Manchester United)

 

Spanien starter forfra

Spanien landshold logoDen netop overståede VM-slutrunde markerede enden på en æra i spansk landsholdsfodbold. Efter det pinlige exit til Rusland trak både Gerard Pique, David Silva og Andrés Iniesta sig tilbage fra landsholdet, og dermed er Sergio Ramos nu den eneste tilbageværende profil fra det hold, der dominerede landsholdsfodbolden i slutningen af 00’erne og starten af 10’erne.

Dermed står den nye landstræner Luis Enrique også foran en stor opgave med at genopbygge holdet. Kampen imod England bliver hans debut som spansk landstræner, og det bliver spændende at se, hvordan han griber det an. Enrique har allerede skabt kontroverser, da han højst overraskende har udeladt Jordi Alba. Barcelona-stjernen har længe været Spaniens foretrukne venstreback, men Enrique har i stedet valgt at se Marcos Alonsos vej.

Derudover kan man forvente hård kamp om målmandspladsen. Manchester Uniteds David de Gea er naturligvis stadig førstevalg, men han stod et skidt VM, og Kepa Arrizabalagas presser sig på. Sidstnævnte har fået en god start i Chelsea, og han bør snart få chancen på landsholdet. Især hvis de Geas tvivlsomme form fortsætter.

Ellers ser holdet ud som forventet. Der er nye folk med i truppen som for eksempel Jose Luis Gaya fra Valencia, Dani Ceballos fra Real Madrid og Rodri fra Atletico Madrid, men ellers har Enrique fundet plads til stort set alle stjernerne. Han må dog undvære Atletico-angriberen Diego Costa, der er blevet i Spanien af personlige årsager. I hans fravær forventes Chelseas Alvaro Morata at agere frontangriber.

 

Spaniens trup

Målmænd: David de Gea (Manchester United), Kepa Arrizabalaga (Chelsea), Pau Lopez (Real Betis)

Forsvarsspillere: Dani Carvajal (Real Madrid) , Marcos Alonso (Chelsea), Nacho (Real Madrid), Inigo Martinez (Athletic Bilbao), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Sergio Ramos (Real Madrid), Jose Luis Gaya (Valencia), Diego Llorente (Real Sociedad), Raul Albiol (Napoli)

Midtbanespillere: Sergio Basquets (FC Barcelona), Saul (Atletico Madrid), Thiago Alcatara (Bayern München), Suso (AC Milan), Rodri (Atletico Madrid), Sergi Roberto (FC Barcelona), Marco Asensio (Real Madrid), Dani Ceballos (Real Madrid), Isco (Real Madrid)

Angribere: Alvaro Morata (Chelsea), Rodrigo (Valencia), Iago Aspas (Celta Vigo)

 

England – Spanien spilforslag

Det er en kamp mellem to mandskaber, der begge vil frem på banen. De led begge smertefulde nederlag ved VM, og nu er det tid til at komme tilbage på sejrssporet. Vi forventer derfor en medrivende og underholdende kamp, hvor der bliver spillet god fodbold.

Selvom Nations League officielt er en betydningsfuld turnering, skal man også huske på, at det trods alt ikke er en kvalifikationskamp. Begge hold vil utvivlsomt benytte sig af muligheden for at eksperimentere en smule, og det kommer til at åbne op i begge ender.

Sidst men ikke mindst bør de nye og unge spillere være sultne efter at imponere. De får en gylden chance for at bevise deres værd i en højtprofileret kamp, og de skal simpelthen præstere, hvis de vil bide sig fast på landsholdet.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på over 2,5 mål til odds 2,28 hos Unibet. 

 

Odds på kampen hos Unibet nu

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund