Dagens spilforslag – Champoussin slår Martin på 11. etape

Kamp: Vuelta a España – 11. etape

Spilforslag: Clément Champoussin slutter foran Guillaume Martin

Odds: 1,83

Spilstop: 31. oktober kl. 12:10

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Denne weekend byder på intet mindre end to knaldhårde bjergetaper i Vueltaen. Den første af disse er 170 kilometer lang og byder på intet mindre en fem kategoriserede stigninger. Med til historien hører desuden, at de sidste fire af disse alle er kategori 1. Det bliver med andre ord en dag, hvor vi får godt med action i bjergene.

To af de ryttere som skal levere denne er franskmændene Clément Champoussin og Guillaume Martin, som kører for henholdsvis AG2R og Cofidis. Her har vi størst tiltro til, at Champoussin kommer til at gøre det godt.

 

Derfor klarer Champoussin sig bedre en Guillaume Martin på etapen

Clément Champoussin er i gang med sin første fulde sæson som professionel. Den blot 22-årige franskmand har allerede givet prøver på sit lysende talent i bjergene gennem denne Vuelta.

Et eksempel på dette var hans flotte kørsel på 3. og 8. etape. Han sluttede nemlig som nummer ti på begge. Det er i øvrigt værd at notere sig, at han på begge disse etaper klarede sig bedre end netop Guillaume Martin.

Særligt Champoussins tiendeplads på 8. etape imponerer. Der blev nemlig virkelig kørt cykelløb, da Roglic og Carapaz foldede sig ud. Her kom Champoussin  altså ind hæderlige et minut og 37 sekunder efter de to duellanter og 28 sekunder foran Guillaume Martin.

Anden ting som taler til Champoussin fordel er, at Guillaume Martin er i bjergtrøjen. Den vil han naturligvis forsvare med næb og klør. Derfor anser vi det bestemt for sandsynligt, at Guillaume Martin vil bruge en del kræfter på at spurte om point på stigningerne frem mod målstigningen. Det vil Champoussin  formentlig ikke, hvorfor han bør være den friskeste af de to i finalen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Clément Champoussin kommer i mål før Guillaume Martin på 11. etape af  Vueltaen. Hos Bet365 får man odds 1,83 på dette væddemål.