Dagens Spilforslag: Odds på Under 1,5 mål i Leeds vs Middlesbrough

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Leeds vs Middlesbrough (Championship)

Livestream: Bet365

Vi spiller: Under 1.5 mål: Odds 2.62 (set hos Bet365)

Kampstart: Mandag d. 15.02.2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Målfattig kamp i vente på Elland Road

I Dagens Spilforslag kigger vi på Championship-opgøret mellem Leeds og Middlesbrough. Mens Middlesbrough ligger på andenpladsen i tabellen, og ligner en seriøs oprykningskandidat, er gassen dog gået lidt af ballonen efter nytår. I de seneste fem ligakampe er det således også kun blevet til én sejr, to uafgjorte og to nederlag.

Seneste Middlesbrough sejr kom d. 12. januar, da man slog Brentford med 1-0 ude. Siden har man tabt 0-1 til Bristol City og Nottingham forrest, og de to seneste kampe er begge sluttet 1-1 mod Blackburn og MK Dons.

Leeds er placeret på en 16. plads, hvor der er 10 point til nedrykningsstregen og 15 point op til playoff-pladserne. Det bliver nok bare til en placering midt i den tunge ende af tabellen for Leeds, som kun har vundet én ud af de seneste otte Championship-kampe. Holdet har svært ved at score mål i ligaen, hvor det kun er blevet til fire scoringer i de seneste seks kampe. Middlesbrough er generelt ikke et hold der giver ved dørene, så der forventes ikke mange mål fra Leeds-mandskabet i dag.

Trods Leeds’ halvdårlige stime, har modstanderne kun scoret maks. ét mål mod Leeds i de fire seneste kampe, og derfor tror vi på et målfattigt opgør i dagens kamp på Elland Road.

 

Spilforslag

Det vidner om en tæt kamp, hvor vi kun tror der kommer ét mål i kampen. Et spil på 0-0 giver pengene 7 gange igen, men vi forsøger i stedet med Under 1.5 mål til odds 2.62, så der er gevinst hvis kampen slutter 1-0 til ét af holdene.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Leeds vs Middlesbrough

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Leeds vs Middlesbrough.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330