Dagens spilforslag og odds: Ramos rager et gult kort til sig

Spilforslag hver dag

Kamp: Real Madrid – Paris Saint Germain
Spilforslag: Sergio Ramos får et kort i kampen
Odds: 2,25
Bookmaker: Danske Spil

 

Følg spilforslaget hos Danske Spil

 

Det bliver noget af et brag på Bernabéu, når Real Madrid og Paris Saint Germain krydser klinger. Hjemmeholdet er pisket til sejr, da de skal forsøge at rode bod på en skuffende sæson, hvor de er langt bagud i La Liga og allerede er røget ud af Copa del Rey. Champions League-trofæet er altså deres eneste chance for et trofæ, når sæsonen slutter.

 

Ramos rager et gult kort til sig

Real Madrid-kaptajnen Sergio Ramos er rigtig glad for at rage gule kort til sig. Det kan man da også se, når man kigger i statistikbøgerne. Han har nemlig fået 194 gule kort og 17 røde kort i sine 592 kampe, hvilket må siges at være en hel del. Han har til tider rigtig svært ved at styre sit temperament. Han går også ofte ind i dueller med fuld smæk og høje albuer. Derfor er der heller ikke den store tvivl om, at han kommer i problemer med dommeren i dette opgør, da han skal dække op for folk som Neymar, Kylian Mbappé, Edinson Cavani og Ángel Di María.

Ramos har også været i dommerens sorte bog mange gange det sidste stykke tid. Han fik godt nok ikke et kort i lørdags mod Real Sociedad, men i de tre foregående opgør lavede han noget ulovligt, hvilket dommeren takserede til en advarsel. Når man tænker på at Real Madrids sæson afhænger af de her to opgør mod PSG, så kan man være sikker på, at Sergio Ramos går til stålet og giver den gas. Vi regner kraftigt med, at han ender med at gå hårdt ind i en duel, laver et professionelt frispark eller har lidt for høje albuer.

Derfor anbefaler vi at spille på, Sergio Ramos får et kort i kampen til odds 2,25 hos Danske Spil.

Husk at læse hele vores optakt til opgøret her.

 

Følg spilforslaget hos Danske Spil

 

Oddset logo