Da lodtrækningen til Champions League 1/8-delsfinalerne var færdig, var der ikke den store tvivl om, hvilket opgør som ville være mest seværdigt. De forsvarende mestre fra Real Madrid skal nemlig op imod Neymar og Paris Saint Germain i hvad man kunne kalde den moralske finale. Det første opgør skal spilles på Santiago Bernabéu, og det er uden tvivl, hjemmeholdet som er mest presset.

Kongeklubben bankede Real Sociedad med 5-2 på hjemmebane i lørdags. Lucas Vázquez, Toni Kroos og to gange Cristiano Ronaldo sørgede for en 4-0-føring ved pausen. Jon Bautista og Asier Illarramendi fik reduceret for gæsterne i pausen, og Cristiano Ronaldo fik fuldendt sit hattrick. Real Madrid er placeret på en fjerdeplads i La Liga med 42 point.

PSG vandt med 0-1 på udebane i lørdags over Toulouse. Neymar scorede kampens eneste mål efter godt og vel 70 minutter med et præcist skud i venstre side af målet. Paris Saint Germain fører Ligue 1 med 65 point, hvilket er 12 mere end Monaco på andenpladsen.

Bookmakerne forventet et totalt tæt opgør. En hjemmesejr giver odds 2,40 hos Danske Spil, mens en udesejr giver pengene 2,75 gange igen. Et uafgjort resultat belønnes med odds 3,70.

Læs vores anmeldelse af Danske Spil her.

 

Bookmaker is inactive

 

Optakt: Real Madrid – Paris Saint Germain

Real Madrid

Kongeklubben har ikke haft nogen særlig god sæson i forhold til deres vanlige standarder. I La Liga er man hele 17 point efter ærkerivalerne Barcelona, og det spanske mesterskab er derfor totalt udenfor rækkevidde. I Champions League-gruppen endte man endda på andenpladsen efter Tottenham, som stjal et point på Bernabéu og vandt hjemme på Wembley. I Copa del Rey blev det til et yderst pinligt pokalexit i kvartfinalerne mod Leganés. Zinedine Zidane er altså ved at være en presset mand, hvis han ikke formår at ekspedere PSG ud af 1/8-delsfinalerne. Det er nemlig deres eneste chance for at løfte et trofæ, når sæsonen slutter.

En af grundene til Real Madrid har haft det svært i denne sæson, er at Cristiano Ronaldo har haft svært ved at score mål i ligaen. Det er han dog ved at rode bod på. I de sidste fire La Liga-kampe har han nemlig scoret syv mål, så nu står han noteret for 11 ligascoringer. I Champions League har han dog været fyr og flamme. Her er det nemlig blevet til ni mål i seks kampe, så hvis han kan forsætte den imponerende scoringsstime, er der ikke de store problemer om at Paris Saint Germain kommer til at få det svært.

Luca Zidane er tilbage på træningsbanen efter sin skulderskade. Dani Ceballos er ude på ubestemt tid på grund af en forstuvet ankel. Jesús Vallejo er ukampdygtig indtil medio marts med en lårskade. Dani Carvajal er i karantæne, da han har skrabet for mange strafpoint sammen.

 

Paris Saint Germain

PSG har været i forrygende form det sidste stykke tid. De har således vundet deres sidste seks kampe i streg med en samlet målscore på 19-5. Faktisk har de kun tabt én ud af deres foregående 15 opgør, mens de resterende 14 er blevet vundet. Det helt store højdepunkt må siges at være 8-0-sejren over Dijon på hjemmebane den 17. januar, mens 1-6-sejren på udebane over Stade Rennais i Coupe de France også er nævneværdig.

Særligt det brasilianske nyindkøb Neymar har været fuldstændig ustoppelig siden sit skifte fra Barcelona. I de sidste ti kampe har han scoret 13 mål og lavet fem assists, og i den førnævnte kamp mod Dijon scorede han halvdelen af Paris’ otte mål. Set over hele sæsonen har han lavet flere mål end han har spillet kampe, da det er blevet til 28 mål og 14 assists i 27 optrædener for klubben. I Champions League står han noteret for seks mål og seks assists i seks kampe, så der er slet ingen tvivl om, hvem det er som Real Madrid-forsvaret skal holde et vågent øje med i dette opgør.

Thiago Motta er tilbage i træning efter at have døjet med en lægskade. Edinson Cavani, Hatem Ben Arfa og Layvin Kurzawa er alle tre tvivlsomme til kampen, da de er på vej tilbage efter henholdsvis en hofteskade, en skade i benet og en lårskade.

 

Spilforslag

Det bliver uden tvivl en intens kamp med masser af fight. Derfor er der heller ikke den store tvivl om, at der er et par spillere som kommer i dommerens sorte bog.

En af de helt store favoritter til at lave noget ulovligt og/eller ureglementeret er Real Madrid-kaptajnen Sergio Ramos. Han har alle dage været en hård hund og særlig i denne sæson har han fået rigtig mange kort. I de sidste fire kampe har han raget tre ostemadder til sig, og når man tænker på kampens betydning, så får han nok endnu en mod PSG.

Derfor anbefaler vi at spille på, Sergio Ramos får et kort i kampen til odds 2,25 hos Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive

 

Oddset logo