Dagens Spilforslag: Odds på West Ham vs Liverpool i FA Cuppen

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: West Ham vs Liverpool (FA Cup)

Vi spiller: West Ham: Odds 2.55 (set hos Bet365)

Kampstart: Tirsdag d. 09.02.2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

West Ham vinder på Upton Park

Tirsdag aften er der igen FA Cup på programmet i England, og her tager West Ham hjemme imod Liverpool i en omkamp efter første opgør sluttede 0-0 på Anfield. Dagens Spilforslag kigger nærmere på opgøret, hvor vi har god fidus til The Hammers.

For det første er West Ham stærke hjemme på Upton Park, hvor man blot har tabt to af sæsonens 12 Premier League-kampe. West Ham har vundet 4 af de seneste 5 hjemmekampe, hvor den femte sluttede 2-2 mod Manchester City. De seneste sejre på hjemmebanen lyder på 2-0 vs Aston Villa, 1-0 vs Wolverhampton (FA Cup), 2-1 vs Southampton og såmænd også 2-0 over dagens modstander fra Liverpool d. 2. januar.

Senest West Ham var i kamp, tabte man dog 1-0 ude til Sunderland.

Liverpool har spillet 13 kampe på udebane i sæsonen, og her er det blevet til fem sejre, tre uafgjorte og fem nederlag. Liverpool har spillet fem udekampe efter nytår, hvoraf to er vundet. De sejre kom i hus d. 5 januar med 0-1 ude over Stoke i Capital One Cup, og derudover har Klopps tropper slået Norwich med 4-5. Øvrige udebaneresultater i 2016 for Liverpool lyder på 2-0 nederlag til West Ham, 2-0 nederlag til Leicester og et 2-2 resultat ude mod Exeter i sidste runde af FA Cuppen. Liverpool vandt omkampen med 3-0 på Anfield, og gik dermed videre til mødet mod West Ham.

Her var Liverpool ikke i stand til at afgøre løjerne på Anfield i det første opgør, og derfor må der nu en omkamp til.

 

Spilforslag

West Ham har været stærke hjemme på det seneste, og det tyder ikke godt for Liverpool, som har det ekstra svært for tiden, når man ikke spiller på Anfield.  Liverpool havde overvægt af chancer i det første opgør, men kunne ikke afgøre sagerne til egen fordel, og nu venter der en svær omkamp på Upton Park.

Vi har mest tiltro til West Ham i dagens kamp, og spiller West Ham-sejr til odds 2.55 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på West Ham vs Liverpool

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på West Ham vs Liverpool.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330