Dagens spilforslag og odds: Bussen bliver parkeret på Old Trafford

Spilforslag hver dag

Kamp: Manchester United – Sevilla
Spilforslag: Under 2,5 mål
Odds: 1,88
Bookmaker: NordicBet

 

Følg spilforslaget hos NordicBet

 

I aften går det løs på Old Trafford, når Manchester United og Sevilla støder sammen for anden gang. Det første opgør endte 0-0 på Ramón Sánchez Pizjuán Stadium, så det er stadig fuldstændig åbent, hvem der skal løbe med kvartfinalepladsen i Champions League. Derfor forventer vi, at det bliver et rigtig tæt opgør med masser af spænding, men knap så mange mål. José Mourinho er nemlig glad for at parkere bussen i de virkelig vigtige kampe.

 

Den berømte bus

I Spanien endte det som skrevet før uden scoringer. Det var mest af alt på grund af Manchester United-målmanden David de Gea. Sevilla havde nemlig hele otte skud på mål i løbet af de 90 minutter, mens de røde djævle kun formåede at ramme kassen enkelt gang. Som om det ikke var slemt nok, så vandt spanierne skudstatistikken med hele 25-6. Der er altså ikke den store tvivl om, hvem der var det angrebsivrige mandskab, og hvem der valgte at parkede bussen.

Selvom José Mourinho og Manchester United spiller på hjemmebane denne gang, så kunne det sagtens være mere af samme skuffe fra ‘The Special One’. Når han møder topholdene i Premier League, eller hans hold spiller vitale kampe i verdens mest prestigefyldte turnering for klubhold, så er der nemlig ikke den store tvivl om, hvilken taktik han foretrækker. Det er nemlig at stille sig dybt, vente på kontraer og omstillinger, og så ellers slå til når chancen opstår. Da de røde djævle skal op at score to gange, hvis Sevilla formår at putte kuglen i kassen, så tror vi, at han vil gøre alt for at undgå et mål imod. Hvis det bliver tilfældet, så kommer der ikke tre mål på Old Trafford i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,88 hos NordicBet.

For en mere dybdegående analyse af dette opgør, kan man læse vores optakt lige her.

 

Følg spilforslaget hos NordicBet

 

Oddset logo