Manchester United – Sevilla odds: Kan Simon Kjær klare skærene?

For tre uger siden spillede Manchester United og Sevilla 0-0 i Spanien, hvorfor opgøret er helt åbent inden returkampen på Old Trafford. Hjemmeholdet håber på, at det bliver en af de særlige europæiske aftener, som stadionet er kendt for, men spanierne har før præsteret mirakler i Europa.

De røde djævle fik den perfekte optakt til midtugens brag, da de lørdag eftermiddag slog ærkerivalerne Liverpool med 2-1 på hjemmebane. Dermed er de oppe på tre sejre i træk. Denne stime inkluderer også en sejr over Chelsea.

Sevillas optakt til Champions League-braget var ikke helt så prangende, da de tabte med 2-0 hjemme til Valencia. Kampen var en direkte duel om La Ligas fjerdeplads, og nederlaget gjorde derfor ondt på Sevilla, der nu får svært ved at nå Champions League igen i næste sæson.

Der er ingen tvivl om, at Manchester United er favoritter hjemme på Old Trafford. Dette vurderer de mange online bookmakers også, hvilket man for eksempel kan se hos NordicBet, der udbyder odds 1,64 på sejr til Manchester United og hele 6,40 på Sevilla. 

 

Odds på kampen hos NordicBet

 

Optakt: Manchester United – Sevilla

Manchester United

Man utd logoJosé Mourinho modbeviste en masse skeptikere, da han i weekenden førte sine tropper frem til sejr over Liverpool. Den portugisiske manager har ellers været under hård kritik på de seneste, hvilket især skyldes hans til tider defensive spillestil. Så længe United vinder, hvilket de gør for tiden, kommer denne kritik dog primært fra modstandernes fans samt mediernes utallige eksperter.

Sejren over Liverpool gav United luft i kampen om andenpladsen, hvor de nu har fire point ned til Christian Eriksen og Tottenham Hotspur og fem point ned til Liverpool. Dermed må man også give Mourinho og United kredit for rent faktisk at være best of the rest i Premier League efter suveræne City.

For at sæsonen kan klassificeres som en decideret succes, skal United dog frem og præstere i Champions League. De sejresvante djævle kan ikke stille sig tilfreds med andenpladser og ottendedelsfinaler. Derfor er der også pres på inden opgøret imod Sevilla. Her forventes United at stille i samme opstilling som imod Liverpool. Dermed kommer offensiven formentlig til at bestå af Juan Mata, Alexis Sánchez, Marcus Rashford og Romelu Lukaku, imens unge Scott McTominay og Nemanja Matić skal stå for den defensive stabilitet.

Desværre for de røde djævle er de stadig hårdt ramt af skader. Mourinho må således se bort fra Daley Blind, Ander Herrera, Marcos Rojo og Phil Jones, imens Zlatan Ibrahimović og Paul Pogba begge er skadede.

 

Sevilla

Sevilla FCMed købet af blandt andet Simon Kjær i sommers gik Sevilla ind til sæsonen med store forventninger. Disse er dog bestemt ikke blevet indfriet, og sæsonen har faktisk været en lang skuffelse. I øjeblikket ligger de blot på femtepladsen i den spanske La Liga, hvor de har hele 11 point op til Valencia på den Champions League-givende fjerdeplads.

I Champions League havnede Sevilla i den nemmeste af de otte grupper sammen med Liverpool, Spartak Moskva og Maribor. Her gik spanierne videre på andenpladsen, men det holdt hårdt. Sølle to sejre blev det således til, og undervejs tabte de blandt andet med vanvittige 5-1 til Spartak.

Med de skuffende resultater in mente var det heller ingen overraskelse, da cheftræner Eduardo Berizzo blev fyret i december. Han blev siden erstattet af Vincenzo Montella, men uden at resultaterne for alvor er blevet forbedret. I 2018 har Sevilla blandt andet spillet uafgjort imod Getafe og Leganes, imens det også er blevet til pinlige nederlag til Eibar, 5-1 og Atletico Madrid, 5-2.

Montella har endnu ikke fået sit helt store gennembrud som træner, og hans mange trænerjobs i storklubber skyldes formentlig primært hans meritter som spiller. Kampen på Old Trafford bliver en af de største i hans karriere, og den kan sagtens betegnes som en manddomsprøve.

Sevilla forventes at starte med danske Simon Kjær i startopstillingen. Til gengæld må spanierne undvære Miguel Layún, Sébastien Corchia og Jesús Navas, der alle er blevet hjemme.

 

NordicBet Simon Kjær bonus

Sevilla-stjernen Simon Kjær blev for nylig hyret som NordicBets odds-ambassadør. Derfor har NordicBet naturligvis også stor fokus på denne kamp, der rangerer som en af de største i forsvarsspillerens karriere.

Har man ikke en konto hos NordicBet, kan man hente en stor Simon Kjær bonus op til kampen. Indsætter man 500 kroner, får man vanvittige 1.000 kroner i odds bonus, hvilket gør den til en af de bedste i Danmark. Bonussen fordeler sådan, at man får 500 kroner i velkomstbonus samt yderligere 500 kroner i free bet.

Udover den store odds bonus har NordicBet en yderligere Champions League-konkurrence, der er gratis at deltage i. Her skal man svare på to spørgsmål om denne uges Champions League-kampe, hvorefter man kan vinde op til to risikofrie spil på 150 kroner hver til torsdagens Europa League-kampe. De to spørgsmål lyder:

  • I hvilket minut bliver det sidste mål scoret i tirsdagens Champions League-kampe?
  • I hvilket minut bliver det første gule kort givet i onsdagens Champions League-kampe?

Ved hver af de to spørgsmål skal man vælge i mellem en række forskellige intervaller. Hvert rigtige svar giver et risikofrit spil, imens man intet mister ved at svare forkert.

 

Modtag Simon Kjær bonus hos NordicBet

 

Spilforslag

Det er umuligt at komme udenom Manchester Uniteds favoritværdighed på Old Trafford. De røde djævle er faktisk kendt for deres gode hjemmebanepræstationer i de europæiske turneringer. Alligevel er det svært ikke at sidde med en følelse af, at Sevilla kan gå hen og overraske. United er nemlig langt fra lige så overbevisende som tidligere, og Sevilla har nærmest intet at tabe.

Spanierne er dog ikke særlig godt kørende for tiden, og man må forvente, at de kommer til England med et defensivt udgangspunkt. Sevilla vil forsøge at holde kampen tæt og så overraske med en kontra på et tidspunkt.

Et defensivt udgangspunkt kan man også forvente fra Mourinho og United. Portugiseren er både berømt og berygtet for sin forsigtige og pragmatiske tilgang til fodboldspillet. Han kommer til at stille et afventende hold op, der skal forsøge at udnytte blottelser i Sevilla defensiven. Samtidig må man forvente, at der kommer et hav af bolde ind i feltet til Simon Kjær og Romelu Lukaku.

Der er altså ikke meget, der tyder på en målrig kamp, og derfor anbefaler vi, at man spiller på under 2,5 mål til odds 1,86 hos NordicBet.

 

Følg spilforslaget hos NordicBet

 

NordicBet logo