Dagens spilforslag og odds: Kong Christian scorer i sit comeback

Spilforslag hver dag

Kamp: Wales – Danmark
Spilforslag: Christian Eriksen scorer i kampen
Odds: 4,10
Bookmaker: Unibet

 

Odds på en Eriksen-scoring hos Unibet

 

Så kom dagen endelig, hvor Wales og Danmark skal duellere om en oprykning til liga A i UEFA Nations League. De walisiske værter ligger pt. på førstepladsen i gruppen med seks point efter tre kampe, men danskerne har et opgør i hånden, så de kan sikre sig oprykningen med en sejr i aften på Cardiff City Stadium. Hvis den mission skal lykkedes, så er der vist ikke den store tvivl om, hvem der skal score målene. Christian Eriksen har nemlig været involveret i intet mindre end 70 procent af vores scoringer i sine sidste 16 landskampe, hvor det er blevet til tretten mål og seks oplæg.

 

Kong Christian skal sikre sejren

Christian Eriksen var virkelig savnet, da vi spillede 0-0 med Irland i Dublin. Sølle to skud på mål formåede vi at få, hvilket må siges at være langt under lavpunktet. Pione Sisto viste i glimt sin klasse, men Celta Vigo-kantspilleren fik ikke netmaskerne til at blafre. Selvom vi vandt 2-0 over Østrig på MCH Arena ved hjælp af scoringer fra Lukas Lerager og Martin Braithwaite, så kunne man stadig sagtens se, at vi manglede vores midtbanemaestro. Her på redaktionen er vi virkelig glade over, at han er tilbage, og efter vores bedste overbevisning så får han netmaskerne til at blafre i aften.

Det var nemlig Spurs-stjernen, som sikrede sejren i det omvendte opgør med sine to scoringer. Først på et flot langskud og derefter fra straffesparkspletten. Vi kunne sagtens forestille os, at det bliver mere af samme skuffe. Selvom et langskud giver odds 9,00, mens et mål på direkte frispark giver pengene 16 gange igen, så holder vi os til at det forholdsvis sikre væddemål. Nemlig at Kong Christian på et eller andet tidspunkt i løbet af opgøret finder bagsiden af nettet.

Derfor anbefaler vi at spille på, Christian Eriksen scorer i kampen til odds 4,10 hos Unibet.

Læs vores omfattende optakt lige her.

 

Odds på en Eriksen-scoring hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund