Kamp: Giro d’Italia – 18. etape

Spilforslag: Vincenzo Nibali slutter foran Rafal Majka

Odds: 2,20

Spilstop: 20. oktober kl. 10:15

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Vi er nået til hvad der må betegnes som kongeetapen i dette års Giro d’Italia – 18. etape. Her skal rytterne blandt andet over legendarisk Stelvio, inden der er mål på Torri di Fraele. Det bliver en dag med mange højdemeter og en etape, hvor flere ryttere er tvunget til at gå i offensiven.

En af disse er Vincenzo Nibali. Giro-vinderen fra 2013 og 2016 er inden etapen tre minutter og 31 sekunder efter løbets førende rytter Joao Almeida. Nibali skal med andre ord ud i et stort angreb, hvis han skal køre sig i stilling til den samlede sejr.

En anden rytter, som også kigger opad i klassementet er polske Rafal Majka. Han er inden 18. etape en placering foran Nibali med et forspring på 11 sekunder. Vi tror dog, at Nibali slår til på denne etape og tager et hop i klassementet.

 

Derfor slår Nibali Majka på etapen

Det var tydeligt at se , at Vincenzo Nibalis form ikke var helt på plads tidligere i løbet. Det har dog set betydeligt bedre ud de sidste par dage. Det passer meget godt med Nibalis formkurve fra 2016, hvor det også så håbløst ud, indtil han ramte topformen i slutningen af den sidste uge.

Hvis det viser sig, at han er lykkes med noget lignende i år, vil han uden tvivl komme med et stort angreb på Stelvio, som er dagens længste og hårdeste stigning. Nibali har mistet flere af sine vigtige hjælperyttere men skal drage fordel af, at Sunweb skal gøre løbet hårdt for at komme af med Almeida.

Rammer Nibali en af sine bedste dage, får resten af favoritterne svært ved at følge ham – især nedad Stelvio. Vi regner derfor med, at han Hajen fra Messina slår Majka, hvis formkurve vi vurdere til at være knap så opadgående.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Vincenzo Nibali kommer i mål før Rafal Majka på 18. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 2,20 på dette væddemål.