Dagens spilforslag og odds: The Citizens skyder The Gunners i sænk

Spilforslag hver dag

Kamp: Arsenal – Manchester City
Spilforslag: 2
Odds: 1,83
Bookmaker: NordicBet

 

Følg spilforslaget hos NordicBet

 

Arsenal og Manchester City krydser klinger på Emirates Stadium i aften. Det er anden gang på blot fire dage, at de to mandskaber mødtes. I søndags vandt Pep Guardiola nemlig Carabao Cup-finalen over Arsène Wenger med en stensikker 3-0-sejr. Hjemmeholdet vil derfor håbe på hævn. Udeholdet ser dog fuldstændig ustoppelige ud for tiden, så The Gunners skal nok ikke regne med noget.

 

Mægtige Man City

Pep Guardiolas tropper har fejet al modstand af banen i denne sæson. Udover deres 1-0-nederlag til Wigan i FA Cuppen, så har de set skræmmende stærke ud hele sæsonen. I Premier League har de allerede så godt som sikret sig det engelske mesterskab, da de har vundet 23 kampe, spillet tre uafgjort og kun tabt en enkelt med en samlet målscore på 79-20. Det betyder, at de har ligaens bedste offensiv og bedste defensivt samt at der er hele 13 point ned til bysbørnene fra Manchester United på andenpladsen. José Mourinhos mandskab har endda spillet en kamp mere end The Citizens, så det forspring kan de udbygge til 15 point med en sejr over Arsenal.

Sergio Agüero elsker simpelthen at spille mod The Gunners. Med sin scoring til 1-0 i Carabao Cup-finalen har han nu lavet fem mål i fem kampe mod Arsène Wengers tropper. Chancen for at han udbygger den stime i aften er forholdsvis stor, da Arsenal har set shaky ud defensivt det sidste lange stykke tid. De har faktisk ikke formået at holde buret rent i Premier League siden deres 1-0-sejr på hjemmebane over Newcastle den 16. december. Det længe ventede clean sheet kommer nok heller ikke imod mægtige Manchester City, da The Citizens har scoret i samtlige Premier League kampe siden nytårsaften, hvor de spillede 0-0 med Crystal Palace på udebane. Det lugter langt væk af en udesejr i dette opgør, og det belønner bookmakerne faktisk med et godt odds. Dronningens nytårstale odds.

Derfor anbefaler vi at spille på, Manchester City vinder kampen til odds 1,83 hos NordicBet.

Læs hele vores optakt til opgøret lige her.

 

Følg spilforslaget hos NordicBet

 

Nordicbet Randers FC odds