Champions League: Odds på Dynamo Kiev vs Manchester City

Indlæser..

Onsdag aften er der gode odds at hente på Dynamo Kiev vs Manchester City i Champions Leagues 1/8-finale. Bookmakerne har mest fidus til Manchester City, og det bliver da også et svært opgør for Dynamo Kiev, som ikke har spillet en betydningsfuld kamp siden 1-0 sejren over Maccabi Tel Aviv i Champions League d. 9. december. Den ukrainske liga starter først d. 1. marts, mens Manchester City har været i fuld gang gennem hele vinteren i England.

Bet365 giver odds 3.50 på Dynamo Kiev, mens der er odds 2.25 på Manchester City. Uafgjort kan spilles til odds 3.40.

Kampen vises på TV3+ fra kl. 20.45 onsdag, og du kan spille odds på Dynamo Kiev vs Manchester City herunder hos Bet365, hvor der er 1000 kr. betting bonus til helt nye kunder.

Odds på Dynamo Kiev vs Man City >>

 

Indlæser..

 

 

Optakt: Dynamo Kiev vs Man City

Manchester City er bookmakernes favoritter forud for dette opgør, og det forstår man godt, for der kan med god grund stilles spørgsmålstegn ved Dynamo Kievs kampform. Sagen er nemlig den, at ukrainerne skal tilbage til december 2015, for at finde den seneste betydningsfulde kamp i kalenderen. Det var ligeledes i Champions League, hvor Kiev skaffede sig billetten videre takket været en 1-0 sejr hjemme over Maccabi Tel Aviv, mens Chelsea hjalp til ved at slå Porto med 2-0 i London.

Dynamo Kiev kunne gå til vinterpause på en andenplads i den hjemlige liga, som domineres af Dynamo Kiev og Shaktar Donetsk. Begge har 43 point og er 14-1-1 for sæsonen. Dynamo Kiev har dog en marginalt dårligere målscore til trods for imponerende 37-6.

Kiev har spillet fire træningskampe i vinterperioden, og hvor meget man skal lægge i dem, er altid tvivlsomt. Her blev det til 2-1 sejre mod Luzern og Strømsgodset, mens man spillede 0-0 mod Grenada og tabte 2-0 til Malaga.

Manchester City har vi kunnet følge hele vinteren på TV, og til trods for lidt svingende præstationer, er Manchester City stadig med i kampen om det engelske mesterskab. Med 6 point op til Leicester er City ikke afskrevet endnu, og selv om City er ude af FA Cup’en, kan man til gengæld glæde sig over at være i Capital One Cup-finalen mod Liverpool (spilles d. 28. februar kl. 17.30).

Kigger vi på Manchester Citys tre seneste kampe, ser det ikke godt ud for de lyseblå Manchester-drenge. Tre nederlag på stribe, hvor af særligt de to første gjorde ondt i City-lejren. Først tabte man 1-3 hjemme til Leicester i et vigtigt topopgør, og derefter kom også Tottenham og Christian Eriksen forbi City of Manchester Stadium og stjal alle tre point med en 1-2 sejr, hvor Eriksen såmænd blev matchvinder.

Herefter valgte City Manager Pochettino at give store dele af holdet en pause i udekampen mod Chelsea i denne weekend, hvor Chelsea rundbarberede et amputeret City-mandskab med hele 5-1 på Stamford Bridge. Det er dog værd at hæfte sig ved, at flere nøglespillere fik lov at sidde over her, så de kunne være friske til det vigtige opgør onsdag aften i Kiev. Her skal City forsøge at komme tilbage til “winning ways” med en sejr – eller som minimum – et godt udgangspunkt før returopgøret i Manchester d. 15. marts.

Odds på Dynamo Kiev vs Man City >>

 

bet365-580x330