Champions League: Odds på Bayern München vs Juventus

Indlæser..

Første opgør mellem Bayern München og Juventus sluttede 2-2 i Torino, i en kamp hvor Bayern var 0-2 oppe, indtil Juventus fik kæmpet sig tilbage med to lyn fra en klar himmel. Dermed er opgøret på papiret stadig helt åben før returkampen på Allianz Arena onsdag aften i München, hvor Bayern er store favoritter til at gå videre til kvartfinalerne.

Hos bet365 er der odds på Bayern München vs Juventus, og her er tyskerne kæmpefavoritter til at kvalificere sig til næste runde med odds 1.16. Hvis Juventus kan gå videre her, er der odds 5.00 at hente. Særligt interessant bliver det dog at spille på Juventus, når man kigger på kampens 1X2-marked.

Her er der nu odds 1.44 på Bayern, mens Juventus-sejr kan spilles til odds 8.00. Tror man mest på uafgjort i kampen, er der odds 4.75 at hente hos bet365. Du kan se mange flere odds på Bayern vs Juventus hos bookmakeren bet365 herunder:

Odds på Bayern vs Juventus her >>

 

Indlæser..

 

 

Optakt: Bayern München vs Juventus

Som neutral tilskuer til dette opgør, kan man glæde sig over, at det ikke lykkedes Juventus at vinde med f.eks. 1-0 hjemme i Torino, for i så fald kunne vi formentlig have set frem til ét stk. parkeret Juventus-bus i eget straffesparksfelt hele onsdag aften. I stedet er Juventus tvunget frem ad banen i jagten på det mål der skal give dem adgang til næste runde, og det åbner op for en langt mere underholdende affære.

Bayern München er et af Europas stærkeste hjemmehold netop nu, og for at underbygge den påstand, behøver man blot at skele til stillingen i Bundesligaen. Her er Bayern München 12-0-1 på hjemmebane i sæsonen med en knusende overlegen målscore på 43-6.

Siden 2-2 kampen i Torino, har Bayern spillet fire kampe på tysk jord. Her tabte Bayern sensationelt og mirakuløst til Mainz 1-2 på hjemmebanen, men en enlig svale gør som bekendt ingen sommer, og i de øvrige tre kampe så Bayern også skarpe ud. Her har Bayern vundet 0-2 i Wolfsburg, spillet 0-0 i Dortmund og senest blev det hele 5-0 hjemme mod Werder Bremen i weekenden.

Juventus har også været i kamp fire gange siden, hvor man har hentet tre sejre og et enkelt nederlag. Først slog Juventus Inter 2-0 i Serie A, men få dage senere mødtes de to mandskaber i Coppa Italia, hvor Inter vandt 3-0 og dermed tvang kampen i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence. Den tabte Juventus, som dermed må vinke farvel til et titelforsvar i Coppa Italia i år.

Efter pokalnederlaget til Inter har Juventus vundet 0-2 i Atalanta og 1-0 hjemme mod Sassuolo, og Juventus er nu ubesejret i 19 kampe i træk i Serie A, hvoraf 18 er vundet.

 

Spilforslag

Det kan blive en storsejr til Bayern her, og vi spiller Bayern -1 handicap til odds 2.10 hos bet365.

Bayern ser ud til at være klar til at gøre arbejdet færdigt fra første kamp, hvor tyskerne førte 0-2 inden Juventus – uden rigtigt at være farlige på tyskernes banehalvdel – alligevel fik scoret to mål nærmest ud af den blå luft. Bayern kontrollerede kampen med stor overvægt i boldbesiddelse, og skabte flere chancer i kampen end Juventus, og det er svært at se, hvor Juventus skal kunne stå endnu stærkere i dette opgør, hvor Bayern har fordel af hjemmebanen.

Juventus har igennem flere sæsoner vist svaghedstegn på udebane i Europa, og i denne sæson har man f.eks. spillet 1-1 i Mönchengladbach og tabt 1-0 i Sevilla, og selv om man må anerkende Juventus’ styrke hjemme i Torino, er det sjældent det samme udtryk Juventus stiller med på fremmed græs i Europa.

Det bør blive en hård defensiv opgave for Juventus, da Bayern i vanlig stil vil forsøge at angribe i 90 minutter. Bayern-mandskabet slipper aldrig foden fra gaspedalen ud fra parolen om at “angreb er det bedste forsvar”. Da vi ikke forventer Juventus er i stand til at vinde kampen om midtbanen i denne kamp, bør det blive Bayern som er mest på bolden. Samtidigt bør og skal Juventus angribe, men bliver nødt til at gøre det via hurtige omstillinger, så snart bolden erobres. Bayern kontrollerer stort set alle kampe på hjemmebanen, og vi ser dem ikke forsøge at forsvare resultatet hjem. Bayern blæser til angreb, og efter den første scoring må gassen gå lidt af ballonen hos de italienske gæster.

Odds på Bayern vs Juventus her >>

 

 

bet365-580x330