Ynder du at følge med i den tyske førstedivision i fodbold og vil du gerne se kampene i fjernsynet? Så kan du med fordel tage et kig på nedenstående TV-program for den kommende rundes Bundesliga-kampe. I programmet kan du se datoer, tidspunkter og kanaler for de kampe, der bliver sendt på dansk TV.

På den anden side af vores lille ”TV-guide” til Bundesligaen, går vi mere i dybden med dine muligheder for at se Bundesliga-fodbold i Danmark. En af disse muligheder er blandt andet gratis livestream af samtlige kampe på bet365 – dette kan du læse mere om længere nede på siden eller i vores separate guide til livestreaming af Bundesligaen.

bet365 Livesteam Bundesligaen

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

TV-program for Bundesliga 2023/24

Indlæser…

Vores TV-guide til den tyske Bundesliga opdateres live med de senest fastlagte sendetider.

Sådan ser du Bundesliga på TV

Hvis du vil se Bundesliga på TV i Danmark, så foregår det på enten TV3 Max, TV3 Sport, TV3+ eller See-kanalen. Det er nemlig alle TV-kanaler, der er ejet af Nordic Entertainment Group (NENT Group), som har Bundesliga-rettighederne i Danmark.

Disse kanaler kan som udgangspunkt bestilles hos samtlige TV-udbydere, og du har dem givetvis allerede, hvis du har en TV-pakke med sportskanaler inkluderet. Hvis det ikke er tilfældet, kan en sådan typisk bestilles ganske hurtigt. Alternativt kan du med en ”bland-selv”-pakke vælge lige præcis de kanaler, som Bundesliga sendes på, og ikke alle de andre sportskanaler, som du ikke nødvendigvis er interesseret i.

Sammenligner du kampprogrammet for Bundesligaen med ovenstående TV-guide, vil du se, at det langt fra er alle rundens kampe, der bliver sendt på TV. Dette skyldes, at NENT typisk prioritere fire kampe hver runde, som de vælger at sende. Rundens resterende kampe må du således følge med i på anden vis.

Alternativer til at se Bundesliga i TV

Hvis du ikke har adgang til de kanaler, der viser Bundesliga-kampe og ikke er interesseret eller har mulighed for at modtage dem, er der heldigvis andre muligheder.

Som vi kort nævnte i indledningen, tilbyder bet365 gratis livestream af samtlige kampe i den tyske førstedivision til alle deres registrerede brugere. Derudover står NENT Group bag streamingtjenesten, Viaplay, hvor ligaens kampe også kan streames, hvis du har det rette abonnement.

bet365

Takket være sin rolle som en af de største bookmakere på verdensplan, har bet365 kapitalen til at investere i initiativer, der kan tiltrække spillere. Et af disse initiativer er muligheden for at livestreame alverdens sportsbegivenheder direkte via deres hjemmeside og app.

En af de sportsbegivenheder, som du kan følge med i, hvis du opretter dig og indsætter penge på din konto hos bet365, er den tyske Bundesliga. Selvom der er krav om, at du har penge på din konto, er der intet krav om, at de rent faktisk skal satses. Når det så er sagt, så kan de være rart at kunne se og oddse på Bundesliga det samme sted, hvis man er til sportsbetting.

Vi har indlejret programmet for livestreaming af denne Bundesliga-runde på bet365 nedenfor. Her kan du se datoer og tidspunkter for de enkelte kampe, samt klikke dig direkte videre til kampen hos bookmakeren.

Indlæser…

Viaplay Total

Mens bet365 er en god og billig løsning til dig, der bare gerne vil kunne streame sport, så kan den bookmakeren ikke helt sidestilles med en streamingtjeneste som Viaplay. Først og fremmest har Viaplay danske kommentatorer på kampene, hvilket kan gøre meget for seeroplevelsen.

Dernæst har de et meget større kartotek af indhold end bet365; både i forhold til sport og mere generelt set. Udover Bundesliga, kan du nemlig også streame Superliga, Premier League, Champions League, Formel 1, samt en række serier og film.

Dertil kommer muligheden for at gå tilbage og se tidligere fodboldkampe, kampanalyser, optakter og meget andet, som bet365 heller ikke har. Til gengæld kommer du til at betale for overdåden af indhold. Derfor er det et spørgsmål om at finde ud af, hvorvidt fordelene opvejer for den pris, som et VIaplay Total-abonnement koster.

Ofte stillede spørgsmål om Bundesliga i TV

Hvor kan man se Bundesliga?

Bundesliga kan ses på TV3 Max, TV3 Sport, TV3+, See-kanalen og på streamingtjenesten Viaplay. Derudover kan alle Bundesliga-kampe også livestreames gratis via bet365.

Hvornår vises Bundesliga i TV?

Bundesliga vises som udgangspunkt hver fredag, lørdag og søndag i løbet af sæsonen. Typisk sendes kampene med start enten 15:30, 18:30 eller 20.30. De eksakte sendetider for denne rundes Bundesliga-kampe kan ses i TV-programmet øverst på siden.

Hvem har Bundesliga-rettigheder i Danmark?

Nordic Entertainment Group (NENT Group) kunne i foråret 2021 annoncere, at de havde købt rettighederne til at sende Bundesliga i Danmark frem til 2029. NENT har også rettighederne til Premier League og dele af den danske Superliga.