Bundesligaen er tilbage! Sidste år vandt Bayern München deres 30. mesterskab. Det eneste acceptable udfald for storklubben er naturligvis, at der efter denne sæson er kommet yderligere et mesterskab i hus. Man kan naturligvis håbe, at hold som Dortmund, RB Leipzig og Bayer Leverkusen kan true Bayern. Bundesligaen er garant for ål og underholdning. Den Viasat har de danske rettigheder, men der er også et billigere alternativ, hvilket er en livestream hos bookmakeren bet365.

Når man har en konto hos bet365, kan man ganske gratis og lovligt livestreame kampe fra Bundesligaen. Det eneste krav er blot, at man har en konto hos bet365 med penge på. Der foreligger ikke noget krav om, at man skal spille for et vist beløb for at se kampen. Det er med andre ord ganske gratis at gøre brug af denne gode. Hermed kan man altså følge den spændende mesterskabskamp samt, hvem der tager de eftertragtede Champions League-pladser.

 

 

Odds på Bundesligaen hos bet365

 

 

Livestream Bundesligaen

Der er ingen grund til at fortvivle, hvis man endnu ikke har en konto hos bet365. Det er nemlig heldigvis en ganske enkel proces at lave en. Man skal blot følge fores guide bestående af fire trin, så er man klar til at vælte sig i tysk fodbold og talrige andre ligaer fra hele verden.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto
  3. Sæt penge ind på din konto
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame

Når man er kommet til bet365s hjemmeside, skal man som nævnt blot oprette en spilkonto. Dette tager dog kun et kort øjeblok. Bet365 har nemlig været gode til at gøre processen så enkelt som muligt for brugeren. Denne skal blandt andet oplyse: køn, navn, fødselsdagsdato, e-mailadresse, telefonnummer og adresse. Herefter skal man som ny bruger naturligvis vælge sig et brugernavn, adgangskode samt en firecifret sikkerhedskode. Sikkerhedskoden kommer i spil i tilfælde af, at man skulle glemme brugernavn og/eller adgangskode. Når man så har oprettet sin konto, er man altså klar til at se masser af Bundesliga.

Den letteste måde at finde livestreams hos bet365 er ved at klikke på punktet “liveodds” i menuen til venstre på bet365s hjemmeside. Da vil du få overblik over samtlige begivenheder, som er ved at udspille sig. Til højre på skærmen under menupunktet “livebilleder”, finder man den fulde oversigt over, hvilke kampe, der kan streames Når man så har fundet den kamp, som man ønsker at se, skal man blot klikke på denne. Herefter vil det ønskede opgør blive vist i bet365s afspiller. Man skal som nævnt huske, at man skal være logget ind med sin konto, hvorpå der skal være minimum én krone.

 

Livestream Bundesligaen i fuld skærm

Det er ikke umiddelbart muligt at livestreame Bundesligaen i fuld skærm på bet365s hjemmeside, men hvor der er vilje, er der vej. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre. For at opnår dette skal man blot hente et af de utallige plugins, som man kan finde overalt på internettet. Det har ingen betydning, hvad browser, man benytter sig af. Det kan være Morzilla Firefox, Google Chrome eller noget helt tredje. Der vil være mange muligheder, når det gælder at finde en plugin, som gør, at man kan se kampene hos bet365 i fuldskærm. Den letteste måde at finde disse er ved at google sig frem. Der er nemlig allerede mange guides, tips og tricks rundt omkring omhandlende dette emne. Årsagen til at dette ikke bare automatisk kan lade sig gøre hos bet365 er, at de naturligvis gerne vil have, at man oddser, mens man ser kampen hos dem.

I tilfælde af at man ikke har lyst til installere diverse plugins eller mener, at det lyder en kende uoverskueligt, er der da også en alternativ løsning. Med Windows kan man nemlig bruge funktionen forstørrelsesglas. Her kan vælge et antal procent, som man ønsker at zoome ind på skærmen. Således kan man altså forstørre billedet på sin livestream. Her er der dog den ulempe, at det naturligvis forringer billedkvaliteten. Fordelen er, at det er en nem løsning, som kan klares på ganske få sekunder.

 

Livestream Bundesliga på mobil og tablet

En af de store fordele ved at have en bookmakerkonto hos bet365 er, at man kan benytte deres Bundesliga livestream via sin computer, mobil eller tablet. Dermed har man altså mange muligheder for at se noget tysk fodbold uanset, hvor man måtte befinde sig. Det betyder ikke det store, om man sidder på et hotelværelse eller i toget på vej hjem fra arbejde – man kan livestreame sålænge der er internet. Man finder bare mobilen eller tabletten frem og logger ind på bet365s hjemmeside eller app. Herefter finder man den ønskede kamp og streamer løs.

Du kan som nævnt have så lidt som én enkelt krone på din konto og stadig være i stand til at streame. Der er ikke noget krav om, at man skal spille for sine penge, hvis man ikke har noget ønske om dette. Man kan samtidig glæde sig over, at man i sidste ende sparer en del penge i forhold til, hvad man ville have betalt for et streaming abonnement for at se Bundesliga.

 

 

Odds på Bundesligaen hos bet365

 

 

Chromecast Bundesligaen

Det er faktisk også muligt at få livestreamet Bundesligaen fra sin computer, mobil eller tablet og få billedet over på sit fjernsyn. Til dette formål skal man benytte Chromecast. Er man ikke i besiddelse af en Chromecast, kan man typisk købe en for omkring 300 kroner.

 

Chromecast Bundesliga på PC

Ønsker man at få sin Bundesliga livestream fra sin PC over på sit fjernsyn, skal man til at begynde med have den kendte internetbrowser Google Chrome. Når man har Google Chrome, skal man blot trykke på de tre prikker oppe i højre hjørne af skærmen og vælge “Cast…” fra dropdown-menuen.

Dropdown menu fra browseren Google Chrome

 

Herefter vælger man punktet “Vælg kilde” eller “Select source,” hvis man har valgt engelsk. Nu er eneste resterende handling at vælge sin Chromecast-enhed og klikke på “Cast fanen” “eller “Cast tab.” Da vil ens livestream komme frem på fjernsynet.

Cast fanen fra browseren Google Chrome

 

Chromecast Bundesligaen på mobil og tablet

Hvis du hellere vil benytte dig af Chromecast fra din mobil eller tablet, så kan det også lade sig gøre. Først skal du hente Google Home og Google Chrome-appen. Når du har åbnet Google Home-appen, er der en menu til venstre, hvor du skal trykke på “Cast skærm/lyd” eller “Cast screen/audio” og så vælge din Chromecast-enhed. Herefter går du ind i Google Chrome-appen og logger ind på bet365s hjemmeside. Derinde skal du så finde det event, som du gerne vil livestreame, og så kommer billedet frem på TV’et.

Skulle man ønske at bruge Chromecast fra sin mobil eller tablet, kan dette bestemt også lade sig gøre. Det kræver blot, at man henter Google Home og Google Chrome-apperne. Første skridt er at åbne Google Home-appen og logge ind på bet365s hjemmeside. Her skal man finde det event, som man ønsker at livestreame. Da vil dette billede komme frem på ens fjernsyn.

 

Odds på Bundesligaen hos bet365

 

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365