Der er i dag flere og flere danskere, der fravælger de dyre TV-pakker til fordel for diverse streamingtjenester, hvor de kan se film, serier og ikke mindst sport, når og hvor det passer dem. Anderledes er det ikke for de danske Bundesliga-fans, der i stigende grad streamer kampene i den tyske førstedivision.

Der er overordnet set to muligheder for at streame Bundesliga i Danmark. Du kan enten gøre det gratis via bet365 eller betale for et abonnement hos Viaplay. I denne guide gennemgår vi begge og giver dig i øvrigt også et fif med på vejen i forhold til, hvordan du kan få Bundesliga på den store skærm med en Chromecast.

bet365 Livestream Bundesligaen

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Program for gratis streaming af Bundesliga 2023/24

Indlæser…

Sådan ser du Bundesliga live hos bet365

Som du givetvis har udledt af programmet ovenfor, så er det en oversigt over samtlige Bundesliga-kampe, der kan streames gratis hos bet365. Sammenligner du med vores TV-guide for samme runde, vil du se, at du får adgang til alle kampene på bet365, mens kun de mest populære kampe sendes i fjernsynet.

Hvis du vil udnytte muligheden for at se Bundesliga live hos bet365, skal du blot følge nedenstående fremgangsmåde:

01

Gå til bet365

Opret en konto eller log ind på din eksisterende konto hos bet365

02

Sørg for at have penge på kontoen

Livestream-funktionen er kun tilgængelig for brugere med penge på deres bet365-konto

03

Klik på “Liveodds”

Du finder “Liveodds” i menuen på bet365

04

Find Bundesliga-kampen

Brug søgefunktionen eller kampoversigten i “Liveodds” til at finde den Bundesliga-kamp, du gerne vil se

Når du har klikket dig ind på kampens side hos bet365, vil du kunne tilgå den dertilhørende livestream, hvis kampen er fløjtet i gang. Derudover præsenterer samme side dig også for de liveodds, der gælder for kampen, samt diverse statistik om boldbesiddelse, scoringsforsøg og så videre.

Bemærk, at det er et krav, at du har penge stående på din bet365-konto for at kunne tilgå den gratis Bundesliga-stream. Du behøver dog ikke at satse pengene, og kan udbetale dem igen, når kampen er slut, hvis ikke du ønsker at have dem stående hos bookmakeren.

bet365 Livestream Bundesligaen

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Stream Bundesliga med Viaplay Total

Vil du have adgang til mere end bare et live videofeed fra Bundesliga-kampene, så skal du kigge mod Viaplay i stedet for bet365. Her kan du både streame alle kampe live, se afsluttede kampe og få adgang til kampanalyser og andet indhold, der kan gøre dig klogere på situationen i den tyske førstedivision.

Derudover er fordelen ved Viaplay Total-abonnementet også, at du får adgang til en bred vifte af andre sportsbegivenheder, samt alverdens serier og film. Flere af de sportsgrene, der kan ses på Viaplay er i øvrigt ikke tilgængelige på bet365. Det gælder eksempelvis for Superligaen og Formel 1.

Få din Bundesliga-stream på fjernsynet med en Chromecast

Fordelen ved at streamingtjenester kontra TV-kanaler er, at du kan se Bundesliga på alle dine enheder – uanset hvor du er. Det kræver blot forbindelse til internettet, hvilket er rart, når man er på farten, i sommerhuset eller lignende.

Men når man sidder hjemme i sofaen, kan det godt være ærgerligt, at man ikke kan se kampen på sit fjernsyn. Heldigvis understøtter både bet365 og Viaplay casting via en Chromecast. Det vil sige, at hvis du har en sådan (eller køber en), vil du kunne ”kaste” indholdet op fra din telefon, tablet eller computer til dit TV. Dermed får du muligheden for at se Bundesliga på TV uden at betale for TV-kanalerne.

Bruger du en telefon eller en tablet, vil du blot skulle åbne din Bundesliga-stream og klikke på det lille ”Chromecast”-ikon. Herefter bliver du bedt om at vælge hvilken enhed, du ønsker at caste indholdet til. Vælg dit fjernsyn, og så burde kampen komme på storskærmen i løbet af et par sekunder.

På computeren kan du gøre stort set det samme, hvis du bruger internetbrowseren, Google Chrome. Her skal du blot klikke på de tre prikker i øverste højre hjørne. Herfra vil du kunne klikke på ”Cast”-menupunktet og vælge den Chromecast, der sidder i dit fjernsyn. Vi har illustreret fremgangsmåden med nedenstående billeder.

Dropdown menu fra browseren Google Chrome
Cast fanen fra browseren Google Chrome

Ofte stillede spørgsmål om Bundesliga-streaming

Hvor kan man streame Bundesliga online?

I Danmark kan man streame Bundesligaen hos bookmakeren, bet365, og hos streamingtjenesten, Viaplay. Derudover kan udvalgte kampe også ses på følgende TV-kanaler: TV3 Max, TV3 Sport, TV3+ og See.

Kan man streame Bundesliga gratis?

Ja, du kan streame Bundesliga gratis på bet365, hvis blot du opretter en konto hos dem og indsætter penge på den. Bemærk, at pengene blot skal stå på din bet365-konto. Der er altså intet krav om, at du rent faktisk skal spille for dem.

Er det lovligt at streame Bundesliga live via bet365?

Hvis du lovligt kan have en konto hos bet365, så er det lovligt at streame Bundesliga live via bettingsiden. Bookmakeren betaler for rettighederne til at vise kampene i den tyske førstedivision, præcis ligesom NENT Group gør det for Viaplay og deres TV-kanaler.

Hvilke Bundesliga-kampe kan man streame live på nettet?

Uanset om du bruger Viaplay eller bet365 til at streame live på nettet, vil du kunne se samtlige Bundesliga-kampe hver runde. Derudover vil du på Viaplay også kunne streame tidligere kampe i den tyske førstedivision.