Her på siden har vi samlet alt, du skal bruge for at få det fulde overblik over denne sæsons Bundesliga-kampe. Det vigtigste værktøj er kampprogrammet nedenfor, men vi har også inkluderet en lille Bundesliga-kalender med de vigtigste datoer for sæsonen længere nede på siden.

I programmet finder du både datoer, spilletider og TV-kanaler for alle kommende kampe, samt resultater for afsluttede kampe. Informationer opdateres live, så du kan se resultater umiddelbart efter kampenes afslutning, samt se eventuelle ændringer i programmet, så snart de træder i kraft.

bet365 Gratis livestream af Bundesligaen

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Kampe og resultater i Bundesliga 2023/24

Indlæser…

Vigtige datoer for Bundesliga 2023/24

Ovenstående kampprogram giver dig næsten alle de vigtigste datoer for denne sæson af Bundesligaen. Når det så er sagt, så kan det hurtigt blive en anelse uoverskueligt. Derfor har vi sammensat nedenstående tabel som en slags ”Bundesliga-kalender”.

Her finder du datoer for, hvornår Bundesligaen starter, hvornår den slutter, hvornår der holdes vinterpause, samt hvornår transfervinduerne er åbne. Som du kan se, kan du roligt undvære fjernsynet i juletiden, for der er nemlig helt lukket for Bundesliga-fodbold hen over jul og nytår.

BegivenhedDato
Sæsonstart18. august 2023
Sæsonafslutning18. maj 2024
Vinterpause19. december 2023 – 13. januar 2024
Transfervindue (sommer)1. juli 2023 – 1. september 2023
Transfervindue (vinter)1. januar 2024 – 31. januar 2024
Vigtige datoer for Bundesliga 2023/24.

Hold øje med ændringer i programmet

Som du vil bemærke i vores Bundesliga-kampprogram, er det kun kampene i de næstkommende runder, der er fordelt på flere dage. Dette skyldes, at de præcise spilledage og -tider først planlægges, når en runde nærmer sig. Dermed er der plads til at placere kampene således, at de forstyrrer klubbernes øvrige aktiviteter så lidt muligt.

Når det så er sagt, så er der fortsat en sandsynlighed for, at der laves ændringer i kampprogrammet undervejs i sæsonen. Det kan eksempelvis være, hvis en TV-kanal skal prioritere andre begivenheder, såsom OL eller VM i bestemte sportsgrene. Derudover kan det afhænge af klubbernes kampe i europæiske ligaer (typisk Champions League, Europa League eller Conference League). Her forsøger det tyske fodboldforbund så vidt muligt at give spillerne så meget hviletid mellem deres Bundesliga-kampe og deres øvrige kampe.

For at undgå, at du sidder forgæves foran fjernsynet, vil vi derfor anbefale, at du løbende holder øje med ændringer i programmet for Bundesligaens kampe. Som nævnt i indledningen, opdateres vores kampprogram automatisk, og du kan derfor altid se de mest aktuelle informationer lige her på siden.

Du kan derfor overveje om du vil gemme denne URL, så du til hver en tid kan finde tilbage til programmet ovenfor. En oplagt måde at gøre dette på er ved at tilføje siden her som bogmærke i din browser.

Ofte stillede spørgsmål om Bundesligaens kampprogram

Hvornår starter Bundesligaen?

Bundesligaen startede fredag den 18. august 2023 med en kamp mellem Werder Bremen og ligaens forsvarende mestre, Bayern München. Kampen sluttede 0 – 4 til sidstnævnte.

Hvornår spilles den sidste runde i Bundesligaen?

Den sidste runde i denne sæson af Bundesligaen spilles i weekenden fra fredag den 14. maj 2024 til søndag den 17. maj 2024. De endelige spilletider er endnu ikke fastlagt.

Hvilke Bundesliga-kampe spilles i dag?

Bundesliga-kampe spilles som udgangspunkt på fredage, lørdage og søndage. Hvis det er en af de dage i dag, vil du kunne se dagens kampe i kampprogrammet øverst på siden. Alternativt kan du bruge programmet til at se nyligt afsluttede kampe, samt de kampe, der spilles i den kommende weekend.

Hvornår ligger Bundesligaens transfervinduer?

Bundesligaen har to transfervinduer; et om sommeren og et om vinteren. Førstnævnte er åbent fra 1. juli til 1. september, mens sidstnævnte er åbent fra 1. januar til 31. januar.

Hvor mange kampe spilles der i Bundesligaen?

Bundesligaen har i alt 18 deltagende klubber, der hver især møder hinanden to gange. Det betyder, at der i alt spilles 34 runder. Dermed spiller hver klub 34 kampe, mens der i alt spilles 306 kampe i løbet af en Bundesliga-sæson.