Eksklusiv bonuskode til 888sport: Få 200 kroner gratis på Danmark – Australien

Odds tilbud fra bookmakeren 888sport, hvor man får 200 kroner gratis ved at spille på Danmark - Australien

Odds.dk har netop fået adgang til en eksklusiv bonuskode til et fremragende tilbud fra bookmakeren 888sport. Gennem bonuskoden 100BONUS får alle nye spillere, der spiller mindst 100 kroner på Danmark – Australien, et 200 kroner free bet helt gratis oven i den normale velkomstbonus på 1.000 kroner. Free bettet gives uanset resultatet i Danmark – Australien, og uanset om ens spil går hjem eller ej.

 

Brug bonuskoden her

 

Sådan gør du

Man skal blot følge fire simple trin for at få sit free bet hos 888sport:

  1. Følg det grønne link
  2. Opret konto med bonuskoden 100BONUS
  3. Få op til 1.000 kroner i odds bonus
  4. Spil 100 kroner på Danmark – Australien

Det grønne link fører direkte til 888sports opretningsside. Her skal man blot følge 888sports anvisninger og udfylde de fornødne felter med information for at oprette en konto. Når man gør det, er det vigtigt, at man bruger den eksklusive bonuskode, 100BONUS, der altså giver adgang til free bettet.

Når man sætter penge ind, får man også 888sports normale velkomstbonus. Den er på op til 1.000 kroner og bestemmes af, hvor mange penge man indbetaler. Bookmakeren fordobler det første indskud, så jo flere penge der sættes ind, jo større en bonus får man. Alle indskud mellem 70 kroner og 1.000 kroner fordobles.

Det afgørende trin er selvfølgelig at oddse på Danmark – Australien. Her skal man spille 100 kroner til odds 1,50 eller højere. Uanset udfaldet af kampen får man så efterfølgende et gratis spil på 200 kroner, som du kan bruge på lige, hvad du har lyst til.

 

Spilforslag til Danmark – Australien

Spiludvalget hos 888sport er næsten uendeligt. Alene på Danmark – Australien er der hele 511 forskellige ting at spille på, så der er nok at vælge mellem. Der er især to spil, der skiller sig ud rent værdimæssigt.

Det første er odds 1,89 på dansk sejr. Det danske landshold er markant bedre end det australske, og der bør være klasseforskel. Vi kom fint fra start imod Peru, og med en sejr over Australien kan Åge Hareides tropper booke en billet til ottendedelsfinalen for første gang siden 2002. Derfor bør det være et topmotiveret dansk landshold, der kommer på banen imod Australien.

Australierne tabte den første kamp til Frankrig, hvilket var fortjent. The Socceroos hverken kunne eller ville noget som helst. De stod udmærket defensivt, men de skabte ingen chancer. Imod Danmark vil de formentlig forsøge sig med en lignende taktik, men det vil ikke virke.

En af grundene til dette er Christian Eriksen. Det andet spil, der skiller sig ud er, at han scorer til odds 3,45. Eriksen har været fantastisk i den forgangne sæson, hvor han har scoret mål på samlebånd for både Danmark og Tottenham. Han er en verdensklasse spiller, og det er ham, der står med det offensive danske ansvar. Han skal stå for det kreative, og han sparker både frispark og straffespark for de rød-hvide.

Læs optakt til Danmark – Australien

 

Tilbuddets regler og vilkår

Tilbuddet gælder alle spillere, der ikke allerede har en konto hos 888sport. Når man opretter sig, skal man bruge bonuskoden 100BONUS og oddse 100 kroner på Danmark – Australien til mindst odds 1,50 for at få et 200 kroner free bet til VM. Derudover får man også 888sports normale velkomstbonus på op til 1.000 kroner alt efter, hvor mange penge man sætter ind. Free bettet skal bruges indenfor syv dage.

 

Brug bonuskoden her

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund