Danmark – Australien odds: En plads i 1/8-finalen skal sikres

Det var bestemt ikke kønt mod Peru i lørdags, men sejren og de tre point kom i hus. Hovedsageligt fordi Kasper Schmeichel i det danske mål stod en brandkamp. Han havde flere vigtige aktioner i løbet af de 90 minutter. Peruvianerne var os fysisk overlegne i store dele af opgøret, og de havde også mere boldbesiddelse samt flere chancer end os. Det skal der laves om på mod Australien, da vi udover endnu en sejr og tre point mere til kontoen også har brug for en langt bedre præstation.

De danske drenge var da også fuldt ud klar over, at deres indsats i 1-0-sejren ikke var god nok. Flere af spillerne var ude efter kampen og snakke om, at de var ramt af premierenerver. Derudover blev de en smule overrasket over, at Peru kom så stærkt ud til opgøret, som tilfældet var. Nerverne burde dog være væk nu, og der er ikke den store tvivl om, hvordan australierne vil gå til værks mod os.

Australien er nemlig et stort mandskab med masser af fysik. De lever meget på omstillinger, dødbolde og deres defensive organisation. Mod Frankrig var de faktisk en smule uheldige med ikke at få point, da de gjorde det ganske godt, og franskmændene spillede langt under niveau. Et uheldigt selvmål omkring ti minutter før tid sørgede dog for en fransk 2-1-sejr.

Danmark er blevet gjort til favoritter hos diverse spiludbydere på internettet. Hos bookmakeren LeoVegas Sport er der eksempelvis odds 1,90 på en dansk sejr, mens en sejr til australierne belønnes med odds 4,40. Et uafgjort resultat giver pengene 3,45 gange igen.

Nye kunder kan i øvrigt få odds 20 på, at Danmark vinder mod Australien helt uden omsætningskrav.

 

Få odds 20 på dansk sejr her

 

Optakt: Danmark – Australien

Blikket fast rettet mod 1/8-finalerne

De danske drenge er med en sejr over australierne allerede så godt som sikre på at avancere til 1/8-finalen. Det vil være et kæmpe selvtillidsboost inden Frankrig-kampen, hvor der i så fald skal spilles om førstepladsen i gruppen. Både Danmark og Frankrig underpræsterede i første kamp, men fik alligevel en et-måls-sejr, så det står totalt lige inden det andet opgør. Derfor kan vores målscore godt gå hen og blive rigtig vigtig, så vi skal gå efter at score mere end én gang, samtidig med at Kasper Schmeichel ikke bliver passeret. Lige netop Schmeichel var ekstremt vigtig i det første opgør, da han blandt andet var medvirkende til, at Christian Cueva bankede et straffespark langt over mål.

Yussuf Poulsen har også fundet topformen frem på det bedst tænkelige tidspunkt. Efter ikke at have scoret et mål på landsholdet siden 2-3-nederlag til Polen i august 2016, så har han pludselig været på måltavlen to kampe i træk. Begge kasser er endda sat ind med venstreskøjten, selvom han er højrebenet. Målet mod Mexico på Brøndby Stadion var klart det flotteste, men scoringen mod peruvianerne var ekstremt vigtig. Assisten stod Christian Eriksen selvfølgelig bag, da han tog et langt løb fra egen banehalvdelen, og serverede kuglen for Leipzig-angriberen.

Kong Christian har tidligere i dag været ude i de danske medier og udtale, at uanset om vi spiller lige så grimt som mod Peru eller finder champagnebolden frem, så er det sejren, der tæller. Her er hvad han havde at sige:

– Jeg er ikke nervøs for, at det sker igen. Vi er professionelle nok til, at vi vil ud og gøre det bedre, og det kan vi også. Men hvis vi er nødt til at spille grimt, så spiller vi grimt, hvis det kan give en sejr.

William Kvist kommer ikke i aktion.

 

Forventet startopstilling

Schmeichel – Dalsgaard, Kjær, Christensen, Stryger Larsen – Schöne, Eriksen, Delaney – Poulsen, Jørgensen, Sisto

Se hele den danske VM-trup lige her

 

Gameplanen er den samme som mod Frankrig

Det australske fodboldforbunds officielle logoAustralien gjorde det som skrevet før ganske godt mod franskmændene i deres første opgør ved denne slutrunde, selvom de ikke fik point ud af deres anstregelser. Offensivt skabte de ikke særlig meget, men deres defensive organisation var yderst imponerende. Det var da også en af grundene til, at Frankrig havde svært ved at få spillet til at flyde.

Gameplanen kommer helt sikkert til at være den samme mod Danmark. Mange mand bag bolden, forsvare sig med næb og klør og forsøge at frustrere de danske drenge så lang tid som overhovedet muligt. Derudover vil de satse på at få et par omstillinger og/eller offensive dødbolde, som de vil forsøge at score på. Danmarks forsvar og målmand er dog en rigtig svær nød at knække. Der er nemlig ikke blevet scoret et eneste mål mod dem i mere end et halvt år.

Det største problem som australierne havde imod franskmændene var sådan set at skabe store chancer. I løbet af hele kampen havde de rent faktisk blot et enkelt skud på mål. Der er dog én ting, som de er rigtig skarpe til, og det er at score på straffespark. Her er det nemlig Mile Jedinak fra Aston Villa, som skal konvertere dem, og han er sikkerheden selv. Han står således noteret for 11 fuldtræffere på lige så mange forsøg for sit land.

Kasper Schmeichel i det danske mål skal altså ikke regne med, at Jedinak gør som Cueva og losser bolden ud af stadion, hvis han får chancen fra 11-meter-pletten.

Landstræner Bert van Marwijk har ingen skader at spekulere over.

 

Forventet startopstilling

Ryan – Risdon, Milligan, Sainsbury, Behich – Jedinak, Mooy – Leckie, Rogic, Kruse – Nabbout

Se hele den australske VM-trup her

 

Spilforslag til Danmark – Australien

Først og fremmest anbefaler vi naturligvis at man udnytter det gode tilbud hos LeoVegas og spiller på dansk sejr til odds 20. Der er dog også et par andre væddemål, som sagtens kunne vise sig at være anbefalesesværdige.

Christian Eriksen havde lige som mange af de andre danske drenge en rimelig skidt kamp mod Peru. Det kan selvfølgelig hænge sammen med, at han lige er blevet far, og der er rigtig meget pres på ham ved denne slutrunde. Vi tror dog, at han har fået rystet diverse nerver af sig og er klar til at vise sit tårnhøje topniveau mod Australien.

Selvom Yussuf Poulsen har nettet i sine sidste to kampe, så tror vi ikke umiddelbart på, at han kan fortsætte sin fornemme stime. Kong Christian kunne derimod godt få netmaskerne til at blafre. Særligt fordi australierne kommer til at stille sig dybt og forsvare med mange mand bag bolden.

Derfor anbefaler vi at spille på, Christian Eriksen scorer i løbet af kampen til odds 3,45 hos LeoVegas Sport.

 

Få odds 20 på dansk sejr her

 

LeoVegas sports logo på orange baggrund