betfair giver alle nye kunder tårnhøje odds på New Firm

Som de fleste danske fodboldfanatikere nok er klar over, så er der New Firm på søndag klokken 12:30. Brøndby IF og FC København ramler nemlig sammen på Vilfort Park. Bookmakeren betfair er i gavehumør op til dette opgør. De giver således samtlige nye kunder odds 16 på BIF eller 12 på FCK.

Du kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds. Det vil altså sige, at der er tale om en potentiel gevinst på 800 kroner, hvis du tror på hjemmesejr. Hælder du derimod til udesejr, så kan du vinde 600 kroner. Det tager ikke meget mere end et par minutter, og rejsen start med et enkelt klik på den grønne knap forneden!

 

Få forhøjede odds på New Firm

 

Sådan får du forhøjede odds på New Firm

Hvis du endnu ikke har oprettet en bookmakerkonto hos betfair og godt kunne tænke dig at få forhøjede odds på New Firm, så skal du bare følge vores simple guide. Vores grønne knapper og betfair-billeder sender dig direkte til kampagnesiden, hvor du finder en stor gul knap, hvor på der står “TILMELD DIG >>”. Tryk på den, udfyld dine personlige oplysninger, benyt promokoden ZFBJ5O og opret kontoen. Bruger du vores links bliver promokoden i øvrigt tastet ind helt automatisk. Når alt det er gjort, så indbetaler du bare 50 kroner på siden og spiller dem på enten BIF til odds 16 eller FCK til odds 12. Gevinster udbetales som bonuspenge der skal gennemspilles én gang til odds 1,50 eller højere.

Du kan se optakt på TV3+ søndag formiddag fra klokken 10:00. Der er kampstart klokken 12:30, og du kan også altid læse vores New Firm-optakt, hvis du mangler inspiration til øvrige væddenål på opgøret. Her kigger vi både på 1×2 og de bedste bud på målscorere.

Nye kunder kan få odds 16 på BIF eller 12 på FCK hos betfair

 

Hvem skal jeg spille på?

Når en bookmaker forhøjer oddset på både hjemme- og udesejr, så kan det til tider være svært og vælge. Lige i dette tilfælde ville vi dog gå efter guldet. Det kan godt være, at Brøndby har været mildest talt elendige kørende og underpræsteret gang på gang foran deres trofaste supportere på Vilfort Park. Det vigtigste til et derby er intensitetsniveauet og dagsformen, så vi føler ikke rigtig, at det er vanvittig vigtigt de blå-gule fra Vestegnen ikke har fået mange point på det seneste.

Det er også værd at bemærke, BIF har haft et godt tag på FCK. Fire sejre ud af seks mulige er det blevet til, mens der også har været en pointdeling og et nederlag. På eget græs har Brøndby i øvrigt vundet to kampe i træk over FC København. I april måned vandt de med 2-1 på et sent Hany Mukthar-frispark, mens det blev til en 1-0-sejr i august måned sidste år. Indskiftede Simon Tibbling afgjorde sagerne i et opgør som nok mest af alt vil blive husket for balleden mellem FCK-fansene og kontrollørerne samt politiet.

Vi anbefaler altså, at man spiller sine 50 kroner på hjemmesejr til odds 16. Den potentiale gevinst på 800 kroner er simpelthen for god til at afvise.

 

Bookmakerens regler og vilkår

Har du allerede en konto hos betfair, så må du desværre nøjes med de normale odds på hjemme- og udesejr. Dette tilbud gælder nemlig kun for nye kunder. Spiller du på BIF-sejr er der tale om en potentiel gevinst, mens tre point giver 600 kroner. Eventuelle gevinster udbetales som bonuspenge. De skal gennemspilles minimum én gang til mindst odds 1,50 indenfor 90 dage. Når pengene er gennemspillet, så kan du bruge dem lige præcis, som du har lyst til. Det er ikke tilladt at kombinerede forhøjede odds med andre kampe, og det er heller ikke muligt at benytte sig af cash out-funktionen under kampen. Indbetaler foretaget med enten Skrill eller NETELLER giver ikke mulighed for at få de forhøjede odds.

 

Få forhøjede odds på New Firm

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund