scandic-bookmakers-180x70Den tidligere landsholdsspiller, Stig Tøfting, er tilbage med en ny omgang Tøftings Top Tip, hvor Stig Tøfting kommer med et eksperttip til dig, som du kan benytte dig af helt risikofrit. I denne omgang har “Plæneklipperen” taget et kig på Premier League runden, hvor han er faldet over et interessant bet til søndagens topbrag, når Liverpool FC får besøg af “The Gunners” fra Arsenal.

Til denne kamp er Stig Tøfting ganske sikker på, at Liverpool går hen og vinder, på trods af, at det ikke ligefrem er de bedste resultater, de har hevet i hus i løbet af de sidste par runder. Liverpool er i øjeblikket placeret på en 11. plads i Premier League, mens de ligger fem point bag søndagens modstander fra Arsenal, der er placeret lige uden for Europapladserne på en sjette plads.

 

Spil på Tøftings Top Tip her —>

Med Tøftings Top Tip hos Scandic Bookmakers, har du mulighed for at følge Stig Tøftings odds på, at Liverpool går hen og vinder kampen, og hvis det er tilfældet, så får du din fulde gevinst. Hvis kampen skulle ende uafgjort eller med en sejr til Arsenal, så vil du få din indsats retur igen.

Sådan gør du

For at få muligheden for at benytte dig af Tøftings Top Tip, kræver det, at du har en konto hos Scandic Bookamakers, hvis du ikke allerede har en konto der, så har du mulighed for at oprette en helt kvit og frit. Når du har oprettet din konto, går du ind og spiller min 50 kr. og max. 100 kr. på at Liverpool vinder kampen mod Arsenal. Når du har placeret dit bet, er det bare at læne dig tilbage og nyde opgøret og dit risikofrie bet.

Hvis Liverpool vinder kampen, så får du altså din fulde gevinst, som du kan bruge på lige hvad du har lyst til, og hvis ikke Liverpool vinder kampen, så får du din indsats retur igen, som en bonus.