Scandic Bookmakers lukkede i slutningen af 2016. Dermed kan man ikke længere oprette sig hos bookmakeren. Ejerne af Scandic Bookmakers opkøbte firmaet bag bwin, og alle kunder blev derfor overført til bwin, ligesom at det skete ved Sportingbet. bwin er heldigvis en fremragende bookmaker, der er en af de allerbedste på markedet. Det er en bookmaker med et stort spiludbud, høje odds og fremragende livebetting, hvorfor man roligt kan oprette sig der.

Læs vores anmeldelse af bwin her.

Opret dig hos bwin og få 1.000 kr. i bonus

Hvorfor oddse hos Scandic Bookmakers?

Scandic Bookmakers er en af de ældste bookmakere i branchen og en af de få danske bookmakere. Scandic Bookmakers blev stiftet tilbage i 1997 af to danskere, og har altså formået at holde siden kørende i mere end 15 år. At Scandic Bookmakers blev stiftet af danskere har også betydet, at der altid har været en særlig fokus på danske begivenheder. Dette kommer selvfølgelig de danske spillere til gode, når der skal oddses.

Er man på udkig efter høje odds og et stort spiludvalg på danske kampe og begivenheder, er Scandic stedet. Scandic er også kendt for stedet for langtidsvæddemål, hvor der er mulighed for at spille på alt mellem himmel og jord.

Scandic Bookmakers fik dansk licens 1. jan 2012, hvilket betyder, at det er lovligt at spille hos Scandic samt, at alle gevinster er skattefrie. Det gælder også velkomstbonussen på op til 750 kroner.

Bonustilbud
Du får en velkomstbonus på DKK 0 hos Scandic Bookmakers

Sådan spiller du

Bonussen skal gennemspilles 5 gange til min. odds 1.70 indenfor 60 dage.

 

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Scandic Bookmakers velkomstbonus

Som ny kunde hos Scandic Bookmakers bliver man tilbudt en velkomstbonus på 100% op til 750 kroner ved første indskud. Der skal ikke bruges nogen bonuskode i forbindelse med at modtage bonussen.

Sådan får man sin velkomstbonus

 1. Opret en gratis konto.
 2. Indbetalt op til 750 kroner for at få den fulde bonus.
 3. Gennemspil indbetalingen på hvilket som helst sportsbook marked til minimum odds 1,7.

 

Når man har modtaget bonussen har man 60 dage til at gennemspille den. Den skal gennemspilles fem gange til minimum odds 1,70. Det er værd at bemærke, at hvis man har flere kampe på samme kupon, så skal alle kampe være minimum odds 1.70 for at det tæller med. Det er altså ikke nok, at kuponen samlet har et odds på over 1,70.

Er man en af de kunder der benytter sig af Skrill og Neteller, skal man være opmærksom på, at man ingen bonus får, hvis disse benyttes ved første indbetaling.

Find alle regler og vilkår i forbindelse med Scandic Bookmakers bonussen på deres hjemmeside.

Scandic Bookmakers mobil-betting

Mobil-betting-scandic-bookmakers

Hos Scandic Bookmakers kan man naturligvis også bette, når man er på farten. Det er dog vigtigt at have oprettet en konto inden, man giver dig i kast med at bette fra mobil og tablet. Disse kan nemlig ikke bruges til at oprette nye kontoer.

Når først man har oprettet sin konto og logget ind to gange fra en computer, vil man have mulighed for at benytte dig af Scandic Bookmakers mobile-udgave.

Man behøver i øvrigt ikke bruge NemID, når man spiller på mobil eller tablet. Er man kommet ud af døren uden NemID, kan man altså roligt logge ind på mobilen og spille alligevel.

Livebetting på Scandic Bookmakers

Er man til livebetting, bør man bestemt også tjekke Scandic Bookmakers ud. Her finder man nemlig alt, hvad hjertet begærer indenfor den slags. Det er ydermere nemt at danne sig det store overblik, da man nemt kan minimere uinteressante kampe og begivenheder.

Hos Scandic Bookmakers findes også et hav af stats på samtlige kampe, så man kan researche før man spiller. Man behøver derfor ikke at bevæge dig rundt på nettet i søgen på informationer, for Scandic har samlet dem alle på ét sted.

Scandic Bookmakers har et rigtig stort udvalg af livebetting, og på siden finder man også en kalender med kommende begivenheder. Det er den perfekte måde til planlægge dagen med de kampe, man ønsker at livebette på senere hen.

Dansk support hos Scandic Bookmakers

Som vi tidligere har nævnt, er Scandic dansk, hvilket betyder, at man altid kan være sikker på at få et dansk svar, når man kontakter supporten.

Supporten kan dagligt kontaktes i mellem klokken 10.00 og 18.30 på telefon 80826012. For at gøre det nemmere for alle parter bør man altid have sit CPR-nummer og NemID klar, når man ringer.

I samme tidsrum kan man også live-chatte med en medarbejder fra Scandic Bookmakers, hvis man foretrækker dette. Du finder muligheden for at live-chatte under “kontakt os”.

Sidst men ikke mindst kan man naturligvis også skrive en e-mail til supporten. Under “Kontakt os” på deres hjemmeside, findes der en kontaktformular, der gør det nemmere at få sendt alle de nødvendige oplysninger.

Scandic Bookmakers er som bekendt lukket ned nu, og kunderne er overgået til bwin. Heldigvis er bwin en fremragende bookmaker, med både stort spiludbud og en fremragende livebetting-sektion. Vi anbefaler derfor, at man opretter en konto hos bwin.

Bookmaker is inactive
 • Licens
  Dansk licens
 • Bonus
  100% op til 0
 • Vurdering
 • APP
  Mobil og Tablet

Andre populære bookmakere