sportingbet bonusI weekenden mødes Tottenham og Everton, og her har du mulighed for at få en 100 % bonus, hvis der scores mange mål i det opgør. Faktisk har du mulighed for at få en bonus på hele 100 %, hvis der bliver scoret min. tre mål i kampen.

Det foregår således, at du indbetaler min. 100 kr. på SportingBet.dk. Når du har lavet den indbetaling, skal du lave en kupon til weekendens kampe på enten fire, fem eller seks kampe.

 

Få din bonus hos SportingBet her —>

Hvis du placerer et bet på max. 250 kr. på fire kampe, så vil du kunne få en bonus på 50 %.
Hvis du placerer et bet på max. 250 kr. på fem kampe, så vil du kunne få en bonus på 75 %
Hvis du placerer et bet på max. 250 kr. på seks kampe, så vil du kunne få en bonus på 100 %.

For at modtage bonussen kræver det blot, at der bliver scoret min. 3 mål i kampen mellem Tottenham og Everton på søndag. Hvis de scorer min. 3 mål, så får du altså din indsats 50 %, 75 % eller 100 % tilbage uanset om du vinder på dit bet eller ej.

Det kan derfor være et risikofrit bet, som du får lov at sætte på hele seks kampe, det kræver altså blot, at der bliver scoret min. tre mål i kampen mellem Tottenham og Everton.

Sådan gør du

Du starter med at indbetale min. 100 kr. til din konto på SportingBet. Når du har lavet din indbetaling, så placerer du min. 250 kr.på enten en firling, en femling eller en seksling på weekendens kampe. Herefter læner du dig bare tilbage, og håber, at dine kampe går hjem. Hvis de gør dette, så får du naturligvis din fulde gevinst.

Hvis eller hvis ikke din kupon går hjem, skal du stadig sidde og krydse fingre for, at Christian Eriksen og Tottenham scorer mange mål mod Everton. Hvis der kommer min. 3 scoringer i den kamp, så får du altså din indsats retur med enten 50 % 75% eller 100 %.