Sportingbet lukkede for danske kunder i slutningen af 2016, da bookmakerens ejere opkøbte koncernen bag bwin. Alle Sportingbets eksisterende kunder blev dermed sendt over til bwin. Det er derfor ikke længere muligt at oprette sig hos Sportingbet. bwin er dog et fremragende alternativ. De har endda forbedret flere af Sportingbets svage sider, som for eksempel livebettingen.

Læs vores anmeldelse af bwin her.

bwin Opret dig hos bwin her

Indbetal minimum 100 kr. og modtag et backup-væddemål på 100% op til 1.000 kr. | Kun nye spillere | Tabes backup-væddemålet tildeles et freebet svarende til indsatsen op til værdien af den kvalificerende indbetaling | Backup-væddemål udløber 7 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Sportingbet blev stiftet tilbage i 1996, og er altså en af de ældste bookmakere på nettet. Sportingbet har i dag mere end 2.500.000 kunder fordelt på mere end 200 lande som bevis på, at det er et velfungerende bookmaker der har leveret et produkt i verdensklasse.

Den 1. januar 2012 fik Sportingbet dansk licens, og det betyder at det er lovligt at sportsbette hos Sportingbet. Det betyder også at alle dine gevinster er skattefrie. Det gælder også for alle andre bonusser du bliver tilbudt på Sportingbet.

Sportingbet velkomstbonus

SportingBet har i øjeblikket ikke nogen velkomstbonus til deres kunder, men de arbejder på at lave en unik løsning til nye kunder hos SportingBet. Hvad denne løsning bliver, skriver vi med det samme, de har offentliggjort det.

Sportingbets loyalitetsklub

Sportingbet tilbyder alle sine kunder at deltage i en fordelagtig loyalitetsprogram. Her har du mulighed for at få helt op til 22.000 kroner i kontanter hver uge.

For at tjene helt op til 22.000 kroner ekstra hver uge skal du tjene mere end 200.000 point fra mandag til søndag. Du tjener point hver gang, at du laver en kupon. Jo flere penge du spiller for, og jo flere kampe du vælger på din kupon, jo flere point vil du tjene.

Spiller du fx for £10 (svarer til ca 90 kroner) og har du valgt én kamp på din kupon vil du modtage 10 point. Vælger du fx. at spille for £100 (ca 900 kroner) og vælger du 4 kampe på én kupon vil du altså tjene 100*4 = 400 point. Det er værd at bemærke at alle kampe skal have et odds der er højere end 1.20 for at tælle med.

Du kan dog godt vælge en kupon hvor du har 3 kampe med et højere odds end 1.20 og så én kamp der har lavere odds end 1.20 og stadigvæk score point til loyalitesklubben. I så fald vil det dog kun være de tre kampe der tæller med.

Sådan deltager du i Loyalitetsklubben på sportingbet

 • Opret en gratis konto på Sportingbet
 • Tilmeld din loyalitesklubben på sportingbet.dk
 • Tjen point fra mandag-søndag

Det er vigtigt at du husker og tilmelde dig loyalitesklubben på hjemmesiden. Det kan du naturligvis først gøre når du har oprettet din konto.

Den kontante præmie du hver uge får udbetalt er underlagt et krav om at skulle gennemspilles én gang før du kan hæve pengene. I nedenstående tabel kan du se hvor mange point du skal tjene for opnå en højere præmie.

Oversigt over niveauer

VIP 1
vip 2

Som det fremgår af ovenstående, tilbydes ekstra fordele hvis man når niveau 5. Sportingbet ELITE er deres eksklusive VIP klub for de mest loyale og omsættende kunder. Disse spillere vil blive tilbudt eksklusive bonusser, særlige events og en-til-en kundeservice.

Du bliver automatisk inviteret til Sportingbet ELITE, hvis du som minimum når niveau 5 i deres loyalitetsklub i 4 uger i træk og vil forblive en del af ELITE, så længe du fortsætter med at nå det niveau. For at nå niveau 5 kræver det at du omsætter for £500 på én uge hvis du spiller singler. Tilføjer du flere kampe på dine kuponer skal du omsætte for mindre.

Find alle regler og vilkår på bookmakerens hjemmeside.

Livebetting på Sportingbet

Er du til livebetting, så bør du bestemt tjekke Sportingbet ud. Her er der alt i livebetting, med hurtige opdateringer og et hav af forskellige odds. Er der kampe og begivenheder du ikke gider at følge live, så har du mulighed for at minimere alle kampe og få det store overblik over lige præcis de kampe du har lyst til at spille på.

Her finder du også et hav af sats på din kampe du har lyst til at bette på. Du behøver derfor ikke at bevæge dig rundt på nettet i din søgen på informationer, for Scandic har samlet dem alle på ét sted.

Sportingbets har et rigtig stort udvalg af livebetting kampe, og under livebetting på siden kan du finder en kalender med kommende begivenheder. Det er den perfekte måde til planlægge dine fremtidige kampe du ønsker at livebette på.

 • Licens
  Dansk licens
 • Bonus
  Nej
 • Vurdering
 • APP
  Mobil og Tablet

Andre populære bookmakere