260x154_bet365Onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 20:45 mødes Arsenal og tyrkiske Galatasaray i 2. runde af Champions League gruppespillet.

London klubben Arsenal skal møde den tyrkiske storklub, Galatasaray, som de fleste nok er bekendte med. Den tyrkiske storklub oprusterede sig med flere store stjerner, og bed skeer med de største hold i Champions League de to foregående sæsoner. Didier Drogba tørnede sidste sæson ud for Galatasaray, inden han skiftede tilbage til Chelsea, og den hollandske stjerne Wesley Snijder spiller stadig for den tyrkiske klub.

 

Odds på Arsenal vs Galatasaray her —>

Arsenal fik en dårlig start på Champions League, da de blev rundbarberet af Dortmund. Kampen endte 2-0 til tyskerne, men Arsenal satte stort set ikke en fod rigtig i opgøret, og det var begrænset, hvad de skabte af chancer mod tyskernes mål. Galatasaray startede også noget skuffende ud, da de måtte nøjes med kun et enkelt point mod den belgiske storklub Anderlecht.

Nu står de to hold altså overfor hinanden, og her vurderer bookmakerne, at hjemmeholdet Arsenal bør være favoritter til at hente en sejr. Bet365 mener faktisk, at Arsenal skal være store favoritter, og de giver derfor kun odds 1.57 gange igen på, at Arsenal besejrer Galatasaray. Skulle det ende med en tyrkisk sejr, så giver det pengene hele 6.50 gange igen. Et uafgjort resultat mellem de to mandskaber kaster odds 4.33 af sig. Arsenal vurderes derfor til at være pæne favoritter hjemme på Emirates.

Se bookmakernes odds på Champions league vinder

Scorer Danny Welbeck i kampen?

Danny Welbeck skiftede noget overraskende i sommers fra Manchester United til Arsenal. En transfer som de færreste havde set komme, men en transfer som umiddelbart har set rigtig god ud for Arsenal. Den engelske landsholdsangriber har vist, at han sagtens kan finde vej til målet, og hvis det ligeledes er tilfældet mod Galatasaray, så kan du vinde gode penge på det. Danny Welbeck giver nemlig odds 2.30 gange pengene igen på at han scorer mod Galatasaray, mens det giver pengene 5.50 gange igen, hvis han scorer kampens første mål.

Det samme odds gør sig gældende hos den tidligere FC Barcelona spiller, Alexis Sanchez. Du kan få odds 2.30 på, at han scorer et mål når som helst i kampen, mens det giver odds 5.50 gange pengene igen, hvis han scorer kampens første mål.

Få overblik over alle Champions league kampene

Hvem scorer målene for Galatasaray?

Galatasaray har ikke et nær så stjernespækket mandskab, som de tidligere har haft, men der er stadig spændende spillere på deres hold. Deres målfarlige angriber Burak Yilmaz er et godt bud på en målscorer i kampen, og hvis han finder vej til nettet, så giver det pengene 4.33 gange igen. Hvis du tror Yilmaz scorer kampens første mål, så belønnes det med hele odds 11.00 gange pengene igen.

Den mest velkendte spiller hos tyrkerne, er Wesley Sneijder. Den tidligere Real Madrid offensiv, giver dig pengene hele 5.50 gange igen, hvis han sender læderkuglen i nettet, mens han giver hele 15.00 gange pengene igen, hvis det lykkedes ham at sende den først bold i kassen.

Gå ikke glip af champions league – Se TV guide