Rooney man utdNår Sir Alex Ferguson de seneste mange år har skulle sætte navn på de første spillere på holdkortet, har Wayne Rooney altid været en sikker mand i startopstillingen. Lige siden sit skifte fra Everton til Manchester United, har han været en af Sir Alex Fergusons foretrukne spillere, ikke mindst fordi han altid giver sig 100%.

Men Efter at have nydt stjernestatus i Manchester United gennem en årrække, har enkelte medier sået tvivl om Wayne Rooneys position i klubben. Det skyldes ikke mindst, at angriberen sad på bænken i den seneste kamp mod Real Madrid. Men selv om medierne er begyndt at spekulere i, om Rooney skulle være på vej væk, er det dog ikke noget der har ændret holdningen hos den store bookmaker Betsafe.

Betsafe har sat odds på Rooneys fremtid, og spiller han fortsat i United efter sommerpausen er der beskedne odds 1,55 at hente.

Skulle et skifte komme på tale, vurderer Betsafe, at det er de nyrige franske giganter fra Paris Saint Germain, som står med de bedste kort på hånden. Er Rooney at finde i den parisiske klubtrøje 1. september, betaler bookmakeren pengene 2,60 gange igen. Skifter Wayne Rooney til en klub i England vurderes Chelsea og Tottenham som de mest sandsynlige destinationer. Begge udfald udløser odds 18,00. Et skifte tilbage til barndomsklubben Everton udløser odds 40,00.

”Der har været en del spekulationer omkring Wayne Rooneys fremtid i Manchester United på det senste. Og bænkningen imod Real Madrid bragte yderligere ved til bålet. Vi har dog en fast tro på, at Rooney bliver i United. Dels har Sir Alex altid haft et godt øje til ham, og dels har han været en del skadet i år, så det er meget tvivlsomt, at nogle klubber vil betale bare i nærheden af det, Man U. vil have for ham. Sidst men ikke mindst er han en af de absolut mest løntunge spillere, og det er svært at se ham få samme løn andre steder”, udtaler Thomas Holm, Oddssætter i Betsafe.

Gå til Betsafe.dk for at spille på om Rooney fortsat er at finde i Man Utd efter sommeren

Hvilken klub spiller Wayne Rooney for d. 1. september 2013?

Manchester United 1,55
Paris SG 2,60
Bayern München 10,00
Real Madrid 10,00
Chelsea  18,00
Tottenham 18,00
AC Milan 21,00
Juventus 25,00
Barcelona 30,00
Inter 40,00
Arsenal 40,00
Everton 40,00
Manchester City 50,00
Anzhi Makhachkala 50,00
Zenit St. Petersborg 50,00
Monaco 60,00
Marseille 60,00
Liverpool  200,00

KMD Cup odds Danske Spil