Fredag den 10. januar 2020 skal der afholdes KMD Cup i Odense. Jyske Bank Arena i Odense danner rammen om det længe ventede indendørsstævne. Der er allerede blevet fundet frem til de fem hold, som skal deltage i turneringen. Her er der tale om de fire Superliga-mandskaber AGF, AaB, Brøndby IF, OB. Derudover er det sidste mandskab et hold, som er sammensat fra hele fyn og hedder Øens hold. Sidste år endte AaB med at vinde, og de kan meget vel løbe med sejren igen i år selvom det er meget lige blandt de fem mandskaber.

Kan Jacob Friis og co. gentage bedriften? Eller må de sig slået af hjemmebaneholdet de striwede fra Fyn. De blå-gule fra Vestegnen, De Hvii´e fra Smilets By eller måske endda det sammensatte hold fra Fyn?

NordicBet Odds på KMD Cup hos Nordicbet

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Odds på KMD Cup

Som altid kan du spille på turneringen, og hos Nordicbet er de nu klar med odds på KMD Cup. Først og fremmest er det selvfølgelig muligt at placere et odds på hvem der vinder KMD Cup. Bookmakeren har udråbt de forsvarende mestre fra AaB som en af de to forhåndsfavoritter til omkring odds 4,00. Det giver også ganske god mening, da de viste flot spil sidste år og er forsvarende mestre. Alligevel er det Øens Hold, der er favoritten og giver omkring odds 3,00.

Herefter finder vi Brøndby IF som de næste på listen, til odds 4,50. Imens AGF og OB følger trop, hvor begge giver pengene cirka 5,00 gange igen. Du kan både spille på den samlede vinder, samt på selve kampene.

 

AaB er klar til deres titelforsvar

Fodboldklubben Aalborg Boldklubs logo

De bolsjestribede nordjyder har udtaget en særdeles habil trup yil KMD Cup og der er et par store profiler i blandt. Mellem stængerne finder vi Michael Lansing, imens Kasper Pedersen og Patrick Kristensen er udtaget til defensiven. De har masser af rutine fra øverste hylde

Tager man et kig på offensiven, så ser man lynhurtigt, at aalborgenserne tager denne turnering yderst seriøst. Lucas Andersen, Kasper Kusk, Rasmus Thellufsen og Wessam About Ali er således allesammen dygtige teknikere, og det bliver meget spændende at se dem folde sig ud i Jyske Bank Arena. Der er også blevet plads til et par unge talenter, så AaB har lidt af det hele.

Aalborgenserne vandt turneringen sidste år, og skal altså forsøge at vinde for andet år i træk. Så der er bestemt grund til, at tro på store ting fra nordjyderne.

AGF kommer med unge talenter

Aarhus Gymnastik Forening

De århusianske drenge kommer ikke lige frem med alle deres helt store kanoner. Der er dog alligevel blevet plads til et par profilerede navne i deres trup. Først og fremmest har de udtaget to U19-spillere i Jacob Trenskow og Albert Grønbæk. De får så fællesskab af en masse unge talenter i Mostafa Maarouf, Benjamin Hvidt, Gift Links og Magnus Anbo. Tre Superliga-spillere har også fundet vej til truppen. Her er der tale om Nicolai Poulsen, Kasper Lunding og Alexander Ammitzbøll.

Der er altså et par gengangere fra sidste år, men det er ikke særlig mange. Umiddelbart virker det til, at David Nielsen har valgt at bruge KMD Cup til at se nogle af sine unge og talentfulde spillere an. Det bliver ekstremt spændende at følge deres kampe og se om de kan finde storspillet frem, fra forrige år hvor de vandt titlen.

Brøndby bringer en talentfuld trup

Danske Brøndby IF's officielle logo

Hos de blå-gule fra Vestegnen har de også fundet frem til ni spillere som skal sendes en tur til Odense for, at forsøge at gøre det bedre end sidste år. I målet finder vi den unge og talentfulde Mads Hermansen, mens der også er blevet plads til en masse andre unge talenter i form af Peter Bjur, Morten Frendrup, Anis Ben Slimane, Andreas Pyndt Andersen og Jagvir Singh.

Man finder dog også et par yderst etablerede spillere fra Superligaen, da Martin Retov også har valgt at tage både Jens Martin Gammelby, Dominik Kaiser og Simon Tibbling med til Odense.

OB håber at nå finalen igen

Odense Boldklub

Odenseanerne har også meldt sig på banen med deres trup, og her er der tale om en god blanding af etablerede kræfter samt en masse spændende U19-spillere. De var i finalen for to år siden, og går tydeligvis efter endnu en finale. De etablerede spillere er Oliver Lund, Issam Jebali, Sander Svendsen, Mathias Greve og Anders K. Jacobsen. Så det er virkelig et flot hold de stiller op med.

De striwede fra Fyn har som skrevet før også et par U19-spillere i truppen. Her er der tale om Hans Christian Bernat, Julius Eskesen, Jonathan Harboe, Daniel Obbekjær og sidst men ikke mindst Mikkel Hyllegaard.

Øens Hold uden kendte ansigter

Det som præger dette sammensatte hold er, at ingen af spillerne er kendte i dansk fodbold. Alligevel er holdet gjort til turneringens favorit, da spillerne er ret erfarne med indendørsfodbold selvom de er amatører. Holdet består af spillere fra Dalum, Marienlyst, Middelfart, Næsby, Otterup samt flere lokale klubber på Fyn.

Benjamin Nielsen, Jonas Skærlund, Mathias Munk, Esben Petersen, Marcus De Claville, Jeppe Kirk, Mark Tubæk, Jonas Villemoes, Daniel O´Hara og Thomas Broe. Det er spillerne, som ingen kender men som flere forventer kan løbe om hjørner med de erfarne superligaspillere!

Se KMD Cup i TV

Hvis du godt kunne tænke dig at følge KMD Cup i TV, så skal du huske at tænde fjernsynet og slå over på TV3+, da det er dem som viser showet fra klokken 18:30. Der vil blive startet ud med et par indslag og interviews plus sammendrag fra semifinalerne i Future Stars Cup for U/14-hold.

Brøndby og AGF krydser klinger som de første, og det løber af stablen klokken 19:00. Tolv minutter senere byrder de fynske værter så Øens Hold op til dans. Klokken 19:30 skal vi have fundet vinderen af Fan Cup Finalen. Efter den kamp, så er det Øens Hold og AaB som støder sammen klokken 19:40. Klokken lidt i otte møder odenseanerne så AGF.

Ti minutter over otte mødes aalborgenserne og de blå-gule fra Vestegnen, mens det er Øens Hold og AGF som møder hinanden i det næste opgør. Tyve minutter i ni skal AaB og OB mødes, hvilket bliver fulgt op af en kamp mellem Brøndby og Øens Hold. Sidst men ikke mindst så skal De Hvii´e og de bolsjestribede nordjyder selvfølgelig også møde hinanden, mens sidste opgør inden showkampen er en duel mellem odenseanerne og de gul-blå.

Der er finale i U/14-drengenes Future Stars Cup klokken 21:40, mens de voksnes finale skal spilles tyve minutter senere. Herefter mangler vi blot pokaloverrækkelsen.

Program for KMD CUP i TV 2019:

18:11: Future Stars Cup: Brøndby IF – AaB (semifinale)
18:19: Future Stars Cup: OB – AGF (semifinale)
19:00: Brøndby IF – AGF
19:12: OB – Øens Hold
19:30: Fan Cup Finalen
19:40: Øens Hold – AaB
19:58: OB – AGF
20:10: AaB – Brøndby IF
20:28: Øens Hold – AGF
20:40: AaB – OB
20:58: Brøndby IF – Øens Hold
21:10: AGF – AaB
21:28: OB – Brøndby IF
21:40: Future Stars Cup Finalen
22:00: Finale
22:18: Pokaloverrækkelse

NordicBet Odds på KMD Cup hos Nordicbet

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+