Fredag den 11. januar 2019 skal der afholdes KMD Cup i Århus. Ceres Arena i Smilets By danner rammen om det længeventede indendørsstævne. Der er allerede blevet fundet frem til de fem hold, som skal deltage i turneringen. Her er der tale om Superliga-mandskaberne AGF, AaB, Brøndby IF, OB og Vejle Boldklub. Sidste år endte århusianerne med at vinde. Det var rent faktisk starten på en fantastisk halvsæson for De Hvii’e.

Kan David Nielsen og co. gentage bedriften? Eller må de sig slået på hjemmebane af enten de bolsjestribede nordjyder, de blå-gule fra Vestegnen, de striwede fra Fyn eller måske endda holdet fra Nørreskoven?

 

Odds på KMD Cup hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos Danske Spil

 

Odds på KMD Cup

Som de første på markedet er Danske Spil nu klar med odds på KMD Cup. Først og fremmest er det selvfølgelig muligt at placere et odds på hvem der vinder KMD Cup. Bookmakeren har udråbt de forsvarende mestre fra AGF som forhåndsfavoritter til omkring odds 3,25. Det giver også ganske god mening, da De Hvii’e spiller på hjemmebane.

Herefter finder vi Brøndby IF som de næste på listen, mens AaB følger trop. Begge giver pengene cirka 3,75 gange igen. I bunden af favoritfeltet finder vi OB til odds 5,00 efterfulgt af Vejle Boldklub til odds 7,00. Se odds på vinderen af KMD Cup nedenfor.

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren Danske Spil

Du kan endda også spille på, om et af holdene slutter i top to. Her er der odds 1,60 på AGF, mens Brøndby og AaB belønnes med odds 1,80. OB ligger omkring odds 2,50, mens Vejle giver pengene fire gange igen. Der kommer dog uden tvivl lagt mange flere KMD Cup odds op på selve kampdagen. Her vil du både kunne spille på selve kampene, og måske endda også hvem der ender med at blive topscorer i turneringen. Se de resterende odds på KMD Cup nedenfor.

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren Danske Spil

 

AGF er klar til deres titelforsvar

Aarhus Gymnastik ForeningDe århusianske værter kommer ikke lige frem med alle deres helt store kanoner. Der er dog alligevel blevet plads til et par profilerede navne i deres trup. Først og fremmest har de udtaget to U19-spillere i Jacob Trenskow og Albert Grønbæk. De får så fællesskab af en masse unge talenter i Søren Bugge, Sebastian Hausner, Benjamin Hvidt, Kasper Lunding, Magnus Kaastrup og Nimo Gribenco. Tre Superliga-spillere har også fundet vej til truppen. Her er der tale om André Riel, Youssef Toutouh og Tobias Sana.

Der er altså et par gengangere fra sidste år, men det er ikke særlig mange. Umiddelbart virker det til, at David Nielsen har valgt at bruge KMD Cup til at se nogle af sine unge og talentfulde spillere an. Derudover kan han så også give noget yderst tiltrængt kamptræning til både André Riel og Youssef Toutouh som i den grad mangler kampe i benene. Det bliver ekstremt spændende at følge deres titelforsvar på hjemmebane.

 

AaB kommer med offensiv firepower

Fodboldklubben Aalborg Boldklubs logoDe bolsjestribede nordjyder var de allerførste til at udtage deres trup til KMD Cup, og der er et par store profiler i blandt. Mellem stængerne finder vi Kasper Pedersen som til dagligt spiller i midterforsvaret. I forsvaret er der blevet udtaget en enkelt Superliga-spiller i Patrick Kristensen. Han har masser af rutine fra øverste hylde

Tager man et kig på offensiven, så ser man lynhurtigt, at aalborgenserne tager denne turnering yderst seriøst. Lucas Andersen, Kasper Kusk, Philipp Ochs og Wessam About Ali er således allesammen dygtige teknikere, og det bliver meget spændende at se dem folde sig ud i Ceres Arena. Der er også blevet plads til de tre unge talenter Jonathan Flindt, Malthe Højholt og Gabriel Adriano Alves Christense.

Aalborgenserne storskuffede sidste år ved ikke at gå videre fra gruppespillet, så der er bestemt noget at revanchere for Allan K. Jepsens mandskab.

 

Brøndby bringer en talentfuld trup

Danske Brøndby IF's officielle logoHos de blå-gule fra Vestegnen har de også fundet frem til ti spillere som skal sendes en tur til Århus for at forsøge at gøre det bedre end sidste år. I målet finder vi den unge og talentfulde Casper Hauervig, mens der også er blevet plads til en masse andre unge talenter i form af Frederik Nørrestrand, Peter Bjur, Jesper ‘Jobbe’ Lindstrøm, Andreas Pyndt Andersen og Kasper Jørgensen.

Man finder dog også et par yderst etablerede spillere fra Superligaen, da Alexander Zorniger også har valgt at tage både Besar Halimi, Dominik Kaiser, Mikael Uhre og Josip Radošević med til Smilets By.

 

OB håber at nå finalen igen

Odense BoldklubOdenseanerne har også meldt sig på banen med deres trup, og her er der tale om en god blanding af etablerede kræfter samt en masse spændende U19-spillere. Oliver Christensen skal vogte buret, mens Casper Nielsen, Julius Eksesen, Mathias Greve og Mads Frøkjær-Jensen fra Superliga-truppen giver ham fællesskab.

De striwede fra Fyn har som skrevet før også et par U19-spillere i truppen. Her er der tale om Tarik Ibrahimagic, Anders Ferslev Klynge, Oliver Skolnik og sidst men ikke mindst Anton Mikael Kühl Underbjerg Pedersen.

 

Vejle satser på ungdommen

Fodboldklubben Vejle Boldklubs officielle logo.Vejlenserne var sidste mandskab til at udtage deres trup, hvilket skete torsdag aften. De har en 21-årig brasilianer i kassen ved navn Gianluca Zanette, mens Kasper Poulsgaard er deres eneste reelle forsvarsspiller. Der er derimod blevet plads til tonsvis af talentfulde og teknisk dygtige midtbanespillere. Blandt andet Arbnor Mucolli som har spillet en rigtig flot halvsæson i Superligaen.

Udover den yngste Mucolli-bror så har Adolfo Sormani valgt at udtage Rami Ayman, Lucas From, Jonas Andersen, Zhen’ao Wang, Kasper Poulsgaard, Lundrim Hetemi, Tobias Sommer Sørensen og Christian Kudsk Mortensen.

 

Se KMD Cup i TV

Hvis du godt kunne tænke dig at følge KMD Cup i TV, så skal du huske at tænde fjernsynet og slå over på TV3 Sport allerede fra klokken 14:00. Det er nemlig her, at optakten går i gang. Lidt mere end fire timer senere skal du så skifte over på TV3+, da det er dem som overtager showet fra klokken 18:30. Der vil blive startet ud med et par indslag og interviews plus semifinalerne i Future Stars Cup for U/14-hold.

Brøndby og OB krydser klinger som de første, og det løber af stablen klokken 19:00. Tolv minutter senere byrder de århusianske værter så Vejle op til dans. Klokken 19:30 skal vi have fundet vinderen af Future Stars Cup. Efter U/14-drengene er færdige med at spille, så er det vejlenserne og AaB som støder sammen klokken 19:40. Klokken lidt i otte møder odenseanerne så AGF.

Ti minutter over otte mødes aalborgenserne og de blå-gule fra Vestegnen, mens det er Vejle og OB som møder hinanden i det næste opgør. Tyve minutter i otte skal den jyske klassiker spilles mellem AaB og AGF, hvilket bliver fulgt op af en kamp mellem Brøndby og vejlenserne. Sidst men ikke mindst så skal odenseanerne og de bolsjestribede nordjyder selvfølgelig også møde hinanden, mens sidste opgør inden showkampen er en duel mellem århusianerne og de gul-blå.

Der er showkamp klokken 21:40, mens finalen skal spilles tyve minutter senere. Herefter mangler vi blot pokaloverrækkelsen.

Skulle du være så uheldig at gå glip af det hele, er der dog slet ingen grund til panik. Hele turneringen bliver således genudsendt på TV3 Sport, hvis du tuner ind klokken 22:45.

Program for KMD CUP i TV 2019:

18:00: Future Stars Cup: AGF – OB (semifinale)
18:10: Future Stars Cup: Brøndby IF – AaB (semifinale)
18:25: AGF Cup Turnering for U/12: Finale
18:40: Future Stars Cup: Bronzekamp
19:00: Brøndby IF – OB
19:12: AGF – Vejle Boldklub
19:30: Future Stars Cup: Finale
19:40: Vejle Boldklub – AaB
19:58: OB – AGF
20:10: AaB – Brøndby IF
20:28: Vejle Boldklub – OB
20:40: AaB – AGF
20:58: Brøndby IF – Vejle Boldklub
21:10: OB – AaB
21:28: AGF – Brøndby IF
21:40: Showkamp: AGF Legender – Kendisser
22:00: Finale
22:18: Pokaloverrækkelse

 

Ændringer i forhold til sidste år

For et års tid siden vendte KMD Cup tilbage med et brag i Brøndby Hallen. Den succes skal naturligvis gentages i år. Det bliver dog ikke på Vestegnen, men derimod i Smilets By. Århusianerne gik som skrevet før hele vejen og vandt finalen over OB. Sportsdirektør i AGF, Peter ‘PC’ Christiansen glæder sig til at afvikle stævnet i Århus, men han understreger også, at der er blevet foretaget et par sportslige ændringer i forhold til sidste år. Der kommer dog til at være profiler på samtlige fem mandskaber, som har tænkt sig at deltage i KMD Cup anno 2019.

– “Vi glæder os til at være værter for KMD Cup. Vi har en arena, der egner sig godt til indendørsstævnet, og vi vil lægge os i selen for at skabe et spændende stævne for både tilskuere og tv-seere. Stævnet i Brøndby-hallen gav os nogle gode erfaringer, og vi har valgt at foretage enkelte justeringer, der skal skærpe den sportslige afvikling og gøre det endnu mere medrivende at overvære. Alle klubberne har forpligtet sig til at sende en række profiler i aktion, og vi forventer en udsolgt Ceres Arena”, udtaler Peter ‘PC’ Christiansen til klubbens hjemmeside.

Derudover har De Hvii’e også valgt, at der skal doneres penge til et velgørende formål. Her har de udset sig FC Grønnegade, som er et fodboldhold for tidligere misbrugere og socialt udsatte.

– “Vi har i forvejen et godt samarbejde med FC Grønnegade, der udfylder en vigtig, social rolle i Aarhus, og derfor var det nærliggende for os at donere en del af overskuddet – helt præcist 25.000 kroner – til dette projekt. TV3 Sport vil donere et tilsvarende beløb, og vi er glade for, at vi sammen kan give denne kontante håndsrækning til FC Grønnegade”, udtaler Peter ‘PC’ Christiansen endvidere til klubbens hjemmeside.

 

Odds på KMD Cup hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos Danske Spil

 

Danske Spils logo og slogan på grøn baggrund