Spilforslag hver dag

Kamp: Athletic Bilbao – Atlético Madrid
Spilforslag: 2
Odds: 2,45
Units: 3/5
Bookmaker: Bethard

 

Bookmaker is inactive

 

Athletic Bilbao lå længe og rodede rundt i bunden af La Liga-tabellen, men de er for længst kommet i sikkerhed efter en stabil stime af gode resultater. Nu kommer Atlético Madrid så en tur forbi Estadio San Mamés, og vi tror, at baskerne kommer til at få det svært mod holdet fra hovedstaden. Diego Simeone og co. har nemlig noget at bevise efter 3-0-lussingen til Juventus i midtugen. Både Saúl Ñíguez og Álvaro Morata er i fin form, så en af dem kunne godt gå hen og blive matchvinder.

 

Smal udesejr til El Cholo

Bilbao har haft noget af en rutsjebanesæson, men nu er de placeret solidt i midten af rækken. Deres klart største problem i håbet om en top seks-placering er for mange uafgjorte opgør. Rent faktisk er det endt med hele tretten pointdelinger, hvilket er næstflest af samtlige mandskaber. Iñaki Williams er topscorer for baskerne med syv fuldtræffere i ligaen. Han har dog ikke været på tavlen siden den 13. januar. Her lavede han begge mål i 2-0-sejren over Sevilla på eget græs. Vi har også svært ved at se ham få netmaskerne til at blafre i aften.

Atlético er ganske godt kørende i La Liga, hvor de har snuppet fire sejre på stribe med en samlet målscore på 6-0. Derudover har de den klart bedste defensiv af samtlige mandskaber, og det hænger selvfølgelig sammen med, at slovenske Jan Oblak i målet er blandt verdens bedste. Vi kunne sagtens se ham tilføje endnu et clean sheet til samlingen på Estadio San Mamés.

Efter vores bedste overbevisning så kommer Saúl Ñíguez eller Álvaro Morata også på måltavlen, hvilket vil sige, at det burde ende med en smal udesejr på 0-1 eller 0-2 i vores optik.

Derfor anbefaler vi at spille på, Atlético Madrid vinder kampen til odds 2,45 hos Bethard.

 

Bookmaker is inactive

 

Zlatan Ibrahimovic foran et Bethard logo