N.B. Bethard er ikke længere i Danmark!

Bethard lukker i Danmark fra den 31. juli. Herefter vil det altså ikke længere være muligt at spille hos Bethard. Vi anbefaler, at man i stedet spiller hos Onside Betting. Bethard og Onside Betting kører nemlig på samme platform, så man kommer tæt på samme oplevelse. Onside Betting er startet af en gruppe danskere, som har været i branchen gennem mange år. De ved derfor, hvad de danske spillere vil have, når det gælder ting som tilbud og specials.

Bookmaker is inactive

Hvorfor oddse hos Bethard?

Bethard er en svensk bookmaker, der fik dansk licens i 2018. Bookmakerens slogan er “Winners dare more”, og den søger konstant muligheden for at udfordre status quo og finde nye veje. Bethard er derudover involveret i flere ekstremsportsgrene, hvilket betyder, at det aldrig er kedeligt at være spiller hos dem.

I marts 2018 annoncerede bookmakeren endda den svenske  superstjerne Zlatan Ibrahimovic som ny medejer og frontfigur. Zlatan var, fortalte han efter aftalen blev offentliggjort, tiltrukket af Bethards actionsøgende og kompromisløse stil. Dette passede simpelthen perfekt til Zlatan selv, hvorfor han så det som oplagt at blive involveret. Forud for aftalen med Bethard havde Zlatan takket nej til utallige bookmakers, heriblandt nogle af branchens største, hvilket siger en del om Bethards tårnhøje kvalitet.

Bethard har et enormt spiludvalg, så man kan virkelig spille på alt mellem himmel og jord. Tidligere har bookmakeren haft stor fokus på især actionpræget sport som for eksempel kampsport, hvilket også ses i logoet. Bookmakeren er stadig en af de bedste indenfor odds på boksning og kampsport, men i dag er fokus i langt højere grad på fodbold, håndbold, amerikansk fodbold og de andre store danske sportsgrene. Hos Bethard finder man faktisk odds på over 30 forskellige sportsgrene. Dermed kan man oddse på Champions League, Super Bowl og andre store begivenheder, men man finder også odds på en række mindre nichebegivenheder.

Bethard er også kendt for sine høje odds. Bookmakeren hævder selv at have Europas højeste odds på de store markeder. Når det kommer til Premier League, La Liga, NFL, Bundesligaen og lignende, vil man altid finde Bethards helt i toppen. Dette gælder på for eksempel 1X2, over/under, halvleg/fuldtid, målscorere og meget mere.

Sidst men ikke mindst kan man hos Bethard hente en odds bonus. Denne bonus er på 500 kroner, og den fungerer på den måde, at man får 50 kroner, hver gang man har spillet for 1.000 kroner til odds 1.80 eller højere. Dette kan man gøre ti gange indenfor den første uge hos bookmakeren.

Bethard bonus – 100 % op til 500 kr.

Bethard giver 100 procent i odds bonus op til 500 kroner. Bonussen gives for alle nye spillere, der opretter sig hos bookmakeren. Bethard fordobler simpelthen dit første indskud med op til 500 kroner, hvis du indbetaler mindst 100 kroner. Indbetaler du 500 kroner, får du altså 1.000 kroner at spille for til at starte med.

Bonussen skal gennemspilles seks gange til odds 1,90 før, at den kan udbetales. Dette skal ske indenfor 60 dage.

Ingen limits hos Bethard

En af de helt store fordele ved at oddse hos Bethard er, at bookmakeren ikke limiterer de vindende kunder, hvilket størstedelen af de danske bookmakers ellers gør. Det betyder, at de ofte kun kan spille få kroner, når de forsøger at sætte deres odds. På den måde skræmmer man simpelthen de dygtige spillere ud af butikken, så de ikke kan vinde flere af bookmakernes penge.

Dette skal man ikke frygte hos Bethard. Bookmakeren opererer i stedet som de asiatiske bookmakere, hvor man ikke har noget imod vindende spillere. Faktisk er man glade for vindende spillere hos Bethard, da disse tiltrækker endnu flere spillere, der ønsker at prøve lykken. Derfor er der også rigtig mange storspillere, der foretrækker Bethard, hvilket siger en del om bookmakerens høje kvalitet.

Hos Bethard er det derfor nemt at forvandle sine evner til et stort overskud på odds. Høje odds og ingen limits er simpelthen en gylden kombination for dygtige oddsere.

Bethard odds og spiludvalg

Hos Bethard finder man som sagt et enormt spiludvalg. På forsiden får man et nemt overblik over dagens største begivenheder. Derudover kan man også se alle de igangværende begivenheder, man kan live oddse på. Disse er delt op efter sportsgrene, så det er altid nemt at finde den begivenhed, man vil spille på. Samtidig er det selvfølgelig nemt at få inspiration, da man får serveret udbudet på en overskuelig måde.

Indenfor hver sportsgren finder man naturligvis et hav af underkategorier. Man kan derfor oddse på sport fra stort set hele verden. Derfor er der action døgnet rundt, hvilket er lige i Bethards ånd. Selv, hvis man sidder om natten, og vil oddse, kan det lade sig gøre. I så fald kan man for eksempel spille på håndbold eller basketball fra Sydamerika eller USA, eller man kan måske finde noget kinesisk fodbold eller japansk rugby. Der foregår altid noget hos Bethard.

Screenshot fra Bethard, der viser fem udvalgte odds fra Premier League
Screenshot fra Bethard.dk

Prøv daily fantasy sport hos Bethard

En af de ting der virkelig skiller Bethard ud fra mængden i Danmark er, at bookmakeren tilbyder såkaldt daily fantasy sport (DSF). Det er lynudgaven af de managerspil mange kender fra Danmark. Men i stedet for at spille over en hel sæson, så konkurrerer deltagerne i stedet om at samle det bedste hold i en specifik kamp.

DSF-spil er såkaldte puljespil. Hver eneste spiller smider et beløb i en samlet pulje, som så bliver fordelt imellem vinderne. Det betyder, at hvis mængden af deltagere er høj, kan man vinde et enormt beløb for meget få penge.

Bethard kører altid med forskellige puljepriser, så alle har råd til at være med. Det er klart, at præmiesummen er højere i de dyre puljer, men man kan ofte også vinde rigtig mange penge i de mindre puljer. Derudover er der forskellige regler i konkurrencerne, som det også ses på vores screenshot forneden. Det gælder simpelthen bare om at prøve sig frem indtil, man finder sit favoritformat.

Daily Fantasy Sport hos bookmakeren Bethard. Viser puljespil fra VM-kampen mellem England og Kroatien
Screenshot fra Bethards hjemmeside

En af de bedste ting ved Bethards DSF-spil er, at man kan lave sine egne ligaer med vennerne. Her betaler man så en rake på ti procent, altså en del af puljen, til Bethard, hvorefter man kan konkurrere med sine kammerater. På den måde kan man nemt skabe rigtig sjove konkurrencer og konkurrere om titlen som den bedste fantasy-spiller.

DSF er markant sjovere end de traditionelle managerspil, da det bliver afgjort på kort tid. Det gør det nemlig meget mere actionpræget. Samtidig er der muligheden for at vinde rigtig store penge i puljespillene, hvilket selvfølgelig også er fedt. Sidst men ikke mindst har man meget bedre chancer for at vinde, da alle spiller på lige vilkår. Ingen kan købe sig til fordele, og det er endda nemmere at ende i pengene, da den øverste fjerdedel som regel får udbetalt gevinster.

Puls bet og kombinations booster

Som nogle af de eneste på det danske marked så har Bethard også to tiltag, der virkelig er værd at give sig i kast med. Først og fremmest er det værd at nævne det såkaldte puls bet. Det er lavet til spillere, som elsker livebetting, og du kan virkelig vinde mange penge, hvis du kan spotte, hvornår det næste mål bliver scoret i en fodboldkamp. Hvis du tror, at der bliver scoret indenfor 30 sekunder, ét minut, tre minutter, fem minutter eller ti minutter, så kan spille på det og vinde stort hos Bethard. Det handler kort og godt om at følge tæt med i en fodboldkamp, og så lytte til hvad din mavefornemmelse fortæller dig. Mestrer du denne kunst, så kan du snuppe nogle seriøse gevinster.

Det andet spændende tiltag, som Bethard har lanceret er deres kombinations booster. Den gør, at du kan få din gevinst boostet med op til 30 procent på akkumulatorkuponer og systemvæddemål, som er placeret prematch – altså før kampene er blevet fløjtet i gang. Jo flere væddemål du putter på din kupon, desto mere bliver din gevinst boostet af Bethard. Det er rigtig godt for alle dem, som elsker at spille på mange kampe og jagte den helt store gevinst, når de oddser.

Zlatan Ibrahimovic og Bethard

I marts 2018 blev Zlatan Ibrahimovic medejer og frontfigur for Bethard. Zlatan er dermed meget mere end blot en reklamesøjle for bookmakeren. Den svenske angrebslegende har simpelthen købt sig ind i firmaet, da han virkelig tror på Bethards visioner og fundament.

Det skabte dog også nogle kontroverser, da Zlatan købte sig ind i firmaet. Da aftalen blev annonceret, spillede Zlatan nemlig stadig for Manchester United, og Premier League-spillere må ikke have ejerandele i spilleselskaber. Kort efter skiftede angriberen dog til amerikanske LA Galaxy, hvilket løste problemet.

Den svenske fodboldspiller Zlatan Ibrahimovic foran et Bethard logo
Zlatan skriver under med Bethard

Bethard på mobil og tablet

Det er naturligvis muligt at spille hos Bethard fra både mobil og tablet. Bookmakerens hjemmeside er fuldt optimeret til alle former for enheder, så man kan spille direkte i browseren. Man kan ligeledes ind- og udbetale penge direkte fra sin mobil.

I disse tider bliver flere og flere spil placeret fra håndholdte enheder, men det har Bethard heldigvis styr på. Her skal man ikke være nervøs for, at det tager lang tid at placere spillene. Tværtimod så går det lige ud af landevejen, så man hurtigt kan komme videre.

Bethard har også en fremragende app, hvis man er typen, der foretrækker sådan en frem for browseren. Appen kan fås til både iOS og Android, så alle har dermed muligheden for at downloade den.

Både app og browser fungerer upåklageligt. Det går hurtigt med at få placeret sine spil, og det er yderst nemt at navigere rundt.

Ind- og udbetalinger hos Bethard

Når man oddser hos Bethard, har man mange muligheder for både at indbetale og udbetale penge. Man kan selvfølgelig benytte stort set alle former for kredit- og bankkort til at ind- og udbetale. Det er dog ikke alt. Man kan også benytte sig af online services som eksempelvis Trustly. Foretrækker man at bruge et såkaldt paysafecard, kan det naturligvis også lade sig gøre. Det er dog værd at bemærke, man ikke kan få en velkomstbonus, hvis man foretager sin første indbetaling med NETELLER, Skrill og/eller Paysafecard. Til gengæld kan du sagtens modtage penge med Trustly og stadig modtage en velkomstbonus.

Kundeservice hos Bethard

Bethard har en fremragende kundeservice. Den kan kontaktes på både telefon, chat og selvfølgelig e-mail. Alle supportarbejderne er veluddannede og professionelle. Dermed kan man altid regne med, at ens problemer bliver løst hurtigt og effektivt. Samtidig er supportarbejderne alle venlige, og ingen problemer eller spørgsmål er for små. Uanset hvad man funderer over, kan man kontakte deres kompetente kundeservice, hvorefter man får en håndsrækning og et hurtigt svar.

  • Licens
    Dansk licens
  • Bonus
    Nej
  • Vurdering
  • APP
    Mobil og Tablet

Andre populære bookmakere