Spilforslag hver dag

Kamp: Cagliari – Atalanta
Spilforslag: 2
Odds: 2,00
Units: 3/5
Bookmaker: Bethard

 

Bookmaker is inactive

 

Det er to mandskaber med vidt forskellige formkurver der mødes på Sardegna Arena i aften klokken 21:00. Cagliari har ikke vundet siden anden juledag, og det er blevet til tre nederlag og en enkelt pointdeling med en samlet målscore på 2-9 siden da. Atalanta har derimod ikke prøvet at tabe siden den 22. december, og de har vundet fire og spillet to uafgjort med en samlet målscore på 21-7 siden den dag. Umiddelbart kunne vi sagtens se gæsterne fortsætte deres fornemme takter. Særligt fordi Duván Zapata er fyr og flamme i denne sæson med 15 fuldtræffere i Serie A.

 

Zapata skyder Cagliari i sænk

Hjemmeholdet har virkelig snart brug for en succesoplevelse, da de kun har syv point ned til Bologna under den faretruende nedrykningsstreg. Deres største problem er de manglende præstationer på fremmed græs, for de har rent faktisk gjort det ganske fornuftigt hjemme på Sardegna Arena. Her er det blevet til tre sejre, seks uafgjorte og blot en enkelt nederlag, men på trods af det, så har vi mere end svært ved at se dem få point ud af deres anstrengelser i aften.

Udeholdet er straks meget bedre kørende. Efter otte point ud af tolv mulige er de kravlet op på en syvendeplads, og der er kun tre point op til AC Milan på den Champions League-givende fjerdeplads. Hovedårsagen til deres fantastiske form er nærmest udelukkende den brandvarme angriber Duván Zapata. Colombianeren har scoret i sine seneste ti optrædener for klubben, hvor han har noteret sig sindssyge 17 scoringer. Vi kan sagtens se ham få netmaskerne til at blafre igen i aften. Måske endda mere end én gang. Han tager i øvrigt også straffespark, så skal man spille på en målscorer i dette opgør, er han virkelig oplagt.

Derfor anbefaler vi at spille på, Atalanta vinder kampen til odds 2,00 hos Bethard.

 

Bookmaker is inactive

 

Zlatan Ibrahimovic foran et Bethard logo